Pertla napsal:
Tak se to konečně stalo, dokončil jsem VŠ 3 x hurá
Tak už je z tebe tedy bakalář
Nicméně je to pouze bledá závist. Moji koně jsou teprve kousek za startovním boxem. Blbky mají teprve první semestr a ještě pěknou štreku před sebou.
Bouda navrhnout? Inu, nebylo by to špatné, ale raději stavím živelně. Začneš a v průběhu dostáváš různě hloupé nápady, které se nebojíš realizovat
Teď už jen aby se ti škola zhodnotila do pořádného balíku kocourkovských ktreditů.
Upravil Medik dne 07.02.2014 15:09
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jarys napsal:
Radši klikej Jonášovi ty Lojzo jo a začni makat na tom DVD děkuji předem
Už mám puštěný stříhací program ... DVD budou dvě, možná tři ... edno z cesty, jedno nebo dvě ... podle toho jak se to vejde, budou bonusy ..
Co používáš za program?Včerejškem jsem definitivně skončil s windows movie makerem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pertla napsal:
Tak se to konečně stalo, dokončil jsem VŠ 3 x hurá
Tak už je z tebe tedy bakalář
Nicméně je to pouze bledá závist. Moji koně jsou teprve kousek za startovním boxem. Blbky mají teprve první semestr a ještě pěknou štreku před sebou.
Bouda navrhnout? Inu, nebylo by to špatné, ale raději stavím živelně. Začneš a v průběhu dostáváš různě hloupé nápady, které se nebojíš realizovat
Teď už jen aby se ti škola zhodnotila do pořádného balíku kocourkovských ktreditů.
Ba ne, už je ze mě vážený Ing. Takhle živelně staví půlka republiky a pak to vypadá jak to vypadá
..ááá, pán je inženýr stavař. Konečně zase někdo normální a ne ty "ozubený kolečka" ze strojárny ;o), jak jsem psal gratulace!
Upravil Honza_BMW_VW dne 07.02.2014 22:06
www.jantruhlar.cz
Pertlíčku, taky se připojuju do zástupu gratulantů k získání titulu a samozřejmě i na ty panáky - je to jistě stejná fronta
PeDRovo mladej taktéž, ale ten nejspíš na Radarku nejede, tak to pošle po taťkoj
Gratuluji pane Pertlo, když už máš to "oprávnění", tak bych potřeboval nakreslit kůlničku. Co Ty na to? Na Radarce se domluvíme...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tak jsem po měsíci práce,po odpolednech,dokončil svoje video z cesty na Kavkaz.Vůbec jsem se nedržel dnešních standardů a video rozhodně nemá do 10 min...je to spíš tak k ranní kávě...a i s vařením ,ale z nějakých 8 hodin záznamu jsem neměl to srdce vystříhat jen 10min.Video má 28,5 min. a že jsou na Youtube zlodějský ****i,co se živí tím,že jim tam vůbec vkládáme videa a oni do nich serou reklamy a ještě chtěj,abych si sám zaplatil autorský práva k hudbě,tak je video tentokrát i na rajčeti.U zmíněných zlodějů mi totiž smazali 5 z 9 skladeb,tím pádem je to na hovno.Sice je na rajčeti ještě horší kvalita,ale co se dá dělat...snad se bude trochu líbit
Nejde,tam je to omezený datově na 500MB.To samý FB,tam je to omezený na 1GB a Stream už nefunguje nekomerčně vůbec Je to banda zmr.dů!!
Video má 1,68GB...samo původní verze v PC...ne na rajčeti na stahování ...aby se zas někdo nebál
Upravil Mr GS dne 08.02.2014 19:59
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA