Bob napsal:
To Jarda + okolí Práglu friends:kamarádi v kolik a kde dáme zítra srázek at uděláme vláček k panu Vevisovi?Co takhle u mě na statku limču a pak jako loni zajedeme ke mě na chalupu tam kafíčko menší off v pískovnách v okolí Chlumce no a pak to natáhneme na HK,Náchod.Návrhy hier
Naše střední skupina baworských vojsk plánuje vyrazit co nejdřív (kolem 13.h, až Jéňa dorazí z práce), vzít to do Krkonoš, překročit hranici za Malou Úpou (Pomezní Boudy), při obchvatu Polskem navštívit patronátní obec povědomého jména Miszkowice a na Broumovsko zaútočit až průsmykem Starostín, pak směr Police nad Metují a Machov tentokrát dobýt ze severu. Toť jeden z návrhů
Jako za starejch časů
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mu v tom zakokrhalo že tak poskočil či jak? A jinka je to Husa od Bergu
Přijede i ten důchodce z Brna? Že by se mu v tom Tonda povrtal
Se kochal.
Jestli přijede dědek bláznivej, co si říká křestním jménem pana Beama, tak se zase nevyspíte, páč ho po půlnoci našplápnu, jak strejc panelku u rybníka.
Dobře Vy Doufám taky že ten "starej" mánička přikvačí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak připrav cenu a obvolej jestli bude v pátek volná helikoptéra , pemprsky si vezmu svoje - buď se prolítnu nebo udělám prouhu . Mám tam ojetý TKC tak to bude neříditelný.... teď jsme tam byli v úterý na lehkejch a i na drapáku to byl adrenalin hlavně nahoře ty metrový díry...
Dakar 650, HusaberG
Hrabe_X napsal:
To Klasika: rád tě po těch letech zase uvidím ty "stará" vojno.
Nazdár brachu! Nechceš koupit zase nějakou píchlou gumu?
Mno nevím nevím, hlásí na zítra nějaké přívalové bouřky Ale nač navlíkat nepromok když mrak je ještě daleko
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Hrabe_X napsal:
To Klasika: rád tě po těch letech zase uvidím ty "stará" vojno.
Nazdár brachu! Nechceš koupit zase nějakou píchlou gumu?
Mno nevím nevím, hlásí na zítra nějaké přívalové bouřky Ale nač navlíkat nepromok když mrak je ještě daleko
Ne-ee děkuji, teď mám obutý retrogumy Enduro4, snad se do Náchoda neodrolí na dráty.
Počasí se neboj, dej klukovi na cestu do ruky hromosvod. Tobě se pak nic nemůže stát a mladej bude mít čím popichovat kolemjdoucí paničky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No vipadato že iba jeden Slovak dojde.Vrobote už sem ich dojebal že ak neodidim z roboty v 14,00 tak končim lebo vždy na piatok mi najebu roboty više hlavy.Dufam že sa mi podari vijet aspon 14.00 alebo 15.00
Najedeš na hradeckou dálnici D11 a je to první benzínka http://www.mapy.c...=3&c=h budu tam tak kolem 16:10 možná dřív záleží jaká bude zácpa.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak já se přidávám k rumunskýmu tuberákovi Kubrtovi ve Valech nad Rýnem. .Palda jde zítra jako zástupce města na funus pečeckýho faráře.Za ruku ho bude držet kardinál Duka.Takže se dostaví až v sobotu,doufám.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jarda Quest napsal:
o.k , kdybych to nestíhal tak ti zavolám. Zítra zdar a vem si zámeček na kalhoty aby ti je pedr nevzal
Vole , budeme vás s tatíkem víc hlídat, když neumíte chlastat. Navíc, do Toliho gatí se spíš dostanete vy třísky. A když už si vyměňujete gatě, aspoň si o tom řekněte, pak dochází k nedorozumění.