morabo napsal:
Tak by mně zajímalo, jak někteří zdejší členové přežijou, že ten šedej podklad všech fotek tvoří osmikilo?!
Zvolený šedý podklad to je klídeček.
Zato tenhle návrh by byl jako červený hadr na býka.
Ani nevím co je to za motorku....Rosťa co to navrhoval si ze mě asi chtěl udělat drobátko srandu...
paja1 přiložený následující obrázek:
[187.79Kb]
Upravil paja1 dne 17.11.2011 17:44
Pája
JardaFGS napsal:
No X-Challenge to je... ale na tom pozadi je co? Beta ALP 4.0 ?
To nebude, ta má jinou nádrž.
Na nádrži začíná název písmenem S nebo číslicí 5. A je pod tím šroub. Fakt jsem tehdy ani teď nenašel co je to za motorku....
Bude to nějaká vzduchem chlazená kroska... asi 4takt...
Upravil paja1 dne 17.11.2011 18:01
Pája
JardaFGS napsal:
No X-Challenge to je... ale na tom pozadi je co? Beta ALP 4.0 ?
To nebude, ta má jinou nádrž.
Na nádrži začíná název písmenem S nebo číslicí 5. A je pod tím šroub. Fakt jsem tehdy ani teď nenašel co je to za motorku....
Kamos si nejspis rek, motorka jako motorka
jardajerman@seznam.cz
morabo napsal:
Hele, nepíšu to abych prudil, ale upřímně říkám, že dle mého vkusu a názoru to má graficky docela rezervy, zdá se mi taky např., že podklad fotky celkem ubíjí. .......................
Borisi, měli jste s Hicksem loni šanci...takže trochu sebereflexe a do této debaty raději nepřispívat....platí pro vás oba...
A měli by jste být rádi, že se toho někdo letos ujal...za vás...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
morabo napsal:
Hele, nepíšu to abych prudil, ale upřímně říkám, že dle mého vkusu a názoru to má graficky docela rezervy, zdá se mi taky např., že podklad fotky celkem ubíjí. .......................
Borisi, měli jste s Hicksem loni šanci...takže trochu sebereflexe a do této debaty raději nepřispívat....platí pro vás oba...
chodis s Radoskem na kafe, nebo mas proste jenom depku?
Boris sem psal naprosto nevinnej komentar, ja jsem v ramci moznosti pomahal a predaval co slo.. taakze... vodpluj
Upravil hicks dne 20.11.2011 17:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
Děláš si ze mně p*del???!!!
Myslím, že velmi dobře víš, že jediný co jsem měl s loňským kalendářem společnýho byla účast při výběru fotek a za tím co jsem doporučoval a co z toho prošlo si stojím! Konečně některý ty fotky se dostaly do kalendáře letošního. A dělal jsem to jen proto, že jsem byl požádán o konzultaci (spolu s dalšími asi pěti lidmi z fóra - nakonec jsem ale z nich netuším za jakých důvodů, zůstal sám).
K výrobě kalendáře jako takový jsem se nikdy nehrnul a ani jsem nikdy neřekl a ani neslíbil, že pro to cokoli víc udělám, krom toho, věděl jsem, že na to nebudu mít čas a ani k tomu nemám ani profesně blízko, abych mohl být při výrobě nápomocen. Ale i kdyby, to poslední co bych odmítal je věcná kritika. Tu já klidně rád vždy uslyším. Ehm, narozdíl od někoho, kdo pokud vím, nejdřív chtěl několik fotek přihlásit (frajersky nikoli veřejně), ale poté, co byly shledány jako nevhodný a pro kalendář nezajímavý, se od projektu odvrátil a začal na něj plivat ještě hoooodně dávno předtím, než bylo jasný, jak blbě to dopadne. A za to, jak blbě to dopadlo jsem se i ze slušnosti, bez ohledu na to, co jsem psal před chvílí, omluvil. Důvodem bylo, že jsem díky každodennímu pracovnímu kontaktu s Hicksem o některých věcech informoval za něj. Takže mi bylo jasný, že pro poměrů neznalýho čtenáře to mohlo být zavádějící. Mezi takový, ale Ty pokud vím nepatříš, věděl jsi toho dost a mohl jsi se pokusit loňský vydání zachránit úplně stejně jako já...
Nechci tu psát litanie a otravovat tu atmosféru, když už jsi s tím žačal, nemohl jsem mlčet.
Takže si laskavě nejdřív přečti, co přesně a jak jsem do tohohle vlákna napsal (bez vytrhování z kontextu), sáhni i do svého, neomylného svědomí a pak se do někoho pouštěj, neřku-li se někomu posmívej a moralizuj!
Maiali nel Fango!
Vjetrnik - PS: nechci to tu nijak extra hrotit, povazuju Te za dobryho a dulezityho kamarada a ani podobny ulety, rozepre, atd na tom nic nemeni, jen je mi o to vic lito, ze jich je posledni dobou nejak hodne a naprosto nerozumim tomu proc (a at se snazim sec muzu, ne a ne prijit na to, jestli a v cem na tom nesu vinu)... A nebavim se jen o foru...
Upravil morabo dne 20.11.2011 23:37
Maiali nel Fango!