A do které skupiny patříš Ty?Kromě toho že jsi obdivovatel Tomáše Kocandy.Asi jsi v tom obdivu nepostřehl,že se tohle vlákno jmenuje "Zkušenosti s Touratech"Já mám tuhle zkušenost a tak o tom dikutuju.Nebo mám napsat že to bylo super?A že ho taky obdivuju?Podle toho co jsi napsal to vypadá že každý kdo do těch zkušeností s prodejci napíše něco negativního je blb?Nebo by ti to u jiných prodejců nevadilo? Ty obdivovateli TT?
1, Psal jsem, ze obdivuju jeho ochotu, ne Tomase osobne, tolik ho neznam.
2, Zkusenost s TT mas takovou, ze Ti nesedl dil, ktery sis tam koupil. Reklamoval jsi ho? Jak se k tomu postavili? Tys ho nereklamoval? Proc? Co tady teda vlastne resis?
3, S TT problemy nemam, co jsem si tam koupil, to funguje. Tady je Tomas zdrojem mhoha informaci. Pokud problem mam, u jakehokoli prodejce, reklamuju, resim s prodejcem, pak teprve bych nekam psal, ze neco nezafungovalo.
4, Stejne jako jindy budes placat a placat a placat. Jsem vyveden z miry jen v momentech, kdy napises neco, co ma hlavu a patu. To pak zasnu a rikam si, ze jsou tu Vlastimilove dva.
5, Konec.
swat napsal:
Ty vole Vlastimile, já se divím že tě už dávno nemrdlo. Tolik problémů tady na fóru řešíš a všechny úplně o hovně. Když máš s někým(něčím) problém, tak ho řeš prosím tě přes SZ (PM) .
Já to prostě nechápu............. proč se furt navážíš do lidí ?
Za prvé:neříkej mi vole,já Ti tak také neříkám nejsem sprostý na nikoho tady na fóru.
Za druhé:Jsi aministrátor tak mi řekni na co je to vlákno o zkušenostech s prodejci,když mi teď píšeš abych to řešil přes PM.
Za třetí:Ani jsis nevšiml že se aleswagner navezl do mne a psal něco o b.l.b.e.c.h?
Tohle je podle Tebe v pořádku?To proto že se s těma lidma znáš osobně tak mají automaticky pravdu?
Má pravdu předsedo !
shadowGS přiložený následující obrázek:
swat napsal:
Ty vole Vlastimile, já se divím že tě už dávno nemrdlo. Tolik problémů tady na fóru řešíš a všechny úplně o hovně. Když máš s někým(něčím) problém, tak ho řeš prosím tě přes SZ (PM) .
Já to prostě nechápu............. proč se furt navážíš do lidí ?
Za prvé:neříkej mi vole,já Ti tak také neříkám nejsem sprostý na nikoho tady na fóru.
Za druhé:Jsi aministrátor tak mi řekni na co je to vlákno o zkušenostech s prodejci,když mi teď píšeš abych to řešil přes PM.
Za třetí:Ani jsis nevšiml že se aleswagner navezl do mne a psal něco o b.l.b.e.c.h?
Tohle je podle Tebe v pořádku?To proto že se s těma lidma znáš osobně tak mají automaticky pravdu?
Ad1: vůl není sproste slovo.
Ad2: ale ano svoji zkušenost jsi tu již napsal a všichni víme co jsi nám sdělil. Pro někoho třeba přínos . Jsem redaktor. Administrator je Miloš. Problémy s výrobky přes buď přes PM s Tomášem apod. Nebo ve vláknech tomu určených. Zas to bude určitě přínosem pro ostatní.
Ad3: nemluvim o Aleši konkrétně ale všeobecně o lidech. A nechci jmenovat.
Víš spíš mám obavu aby to nedošlo tak daleko jako s jinými lidmi kteří dostali zákaz vstupu na fórum.
Nikdo si nepřeje aby se to tu zase nějak zvrtlo .
Jestli máš ještě něco na srdci k mé osobě, tak přes PM.
Dík.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ivo Bohuslav napsal:
Pokud tomu správně rozumím, tak Vlastimilovi vyhrožuješ, že by mu mohl přílítnout zákaz. Ptám se, proč?
hele tohle tam už je docela dlouho a sám nad tím celou dobu přemýšlím. Proč tam psal ten odstavec protože to je opravdu vyhrožování jinak by to nepoužil a jestli je takovej borec že kvůli názoru ? Vlasta nikoho neurážel ani neponižoval. Myslím že to napsal úplně mimo mísu protože tato depata je úplně v pohodě nebo ? Jen rozdílné názory !
Upravil shadowGS dne 15.11.2012 19:21
Spíš si tady řešíte nějaké žabomyší války, než abyste řešili to, k čemu tohle vlákno je skutečně založené. Dost z vašich řádek mělo být už ve vlákně Squatt nebo v PMkách. A to uznejte sami, že je pravda.
Vůl sice neni sproste slovo,ale minimalne urazlive!
Asi by jsme si meli ujasnit,jestli je toto vlakno o zkusenostech s vyrobky nebo o zkusenostech s ceskou prodejnou TT.Pokud jde o vyrobky,pak at si tady Vlastimil tu vyztuhu resi.Pokud je to pouze o pristupu prodavacu,zkusenostech s reklamacemi atd. tak to sem nepatri.
Me treba vadi,ze nikdo z TT zde na foru neinformoval o tom,ze desierto 3 na 1150 neni urcene do terenu(jestli se pletu,tak se omlouvam),prestoze mnozi si mysleli,ze to zpevni cocpit.Jenze uz min.3 lidem to pri jizde v terenu prasklo na 2 poloviny.Je pravda,ze reklamace je v pohode,ale s upozornenim,ze to neni do terenu.Podle mne jeden z vyrobku usitych horkou jehlou s dost nedomyslenym uchycenim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Z vlastní zkušenosti to říkám při prodeji kazdymu.
vevis napsal:
Vůl sice neni sproste slovo,ale minimalne urazlive!
Asi by jsme si meli ujasnit,jestli je toto vlakno o zkusenostech s vyrobky nebo o zkusenostech s ceskou prodejnou TT.Pokud jde o vyrobky,pak at si tady Vlastimil tu vyztuhu resi.Pokud je to pouze o pristupu prodavacu,zkusenostech s reklamacemi atd. tak to sem nepatri.
Me treba vadi,ze nikdo z TT zde na foru neinformoval o tom,ze desierto 3 na 1150 neni urcene do terenu(jestli se pletu,tak se omlouvam),prestoze mnozi si mysleli,ze to zpevni cocpit.Jenze uz min.3 lidem to pri jizde v terenu prasklo na 2 poloviny.Je pravda,ze reklamace je v pohode,ale s upozornenim,ze to neni do terenu.Podle mne jeden z vyrobku usitych horkou jehlou s dost nedomyslenym uchycenim.
To neni nic proti tobe.Ale asi bude pravda,ze takova ta predstava o vyvoji,zkouskach atd.asi neplati u vsech vyrobku.Myslim,ze u 1200gs je to ok,dobre se to prodavalo,tak se to rychle horkou jehlou udelalo i na 1150gs.
A jeste jeden vyrobek,co vim z vlastni zkusenosti je spis na skodu nez k uzitku.A to horni padaci ram na 650 gs.
To u me nic nemeni na tom,ze pro mne je spousta dilu vybornych a treba kryty hlav valcu jsou pro mne dokonale a jejich kopii bych si nekoupil.Tady si radsi priplatim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
D3 na 1150 vymyslel mechanik z tt jezdil s tím celou sezónu a v poho, tak to zařadili, reklamace mají jen jednu z německa a zbytek z čech, čili je jasný, kde se jezdí off
Emilio: nevím opravdu co bylo mezi tebou a klukama z prodejny. Před časem jsem se ti pokoušel dovolat a telefon vyzváněl (603...909) a nezvedal jsi to. Zkoušel jsem to několikrát. Tak jsem se ptal, co se stalo dole a bylo mi řečeno, že ses pohádal s Milanem a že tě poslal někam. Nebyl jsem u toho, jen mě zajímalo proč jsi tenkrát psal, že ti upadl kufr cestou z prodejny k silnici a že ten mechanik co ho tady máme, neumí vzít do ruky nářadí. Teď to píšu z hlavy, nevím přesně jak jsi to psal a na co to byla reakce. Jen si pamatuju, že to bylo v té samé době a dostal jsem to vysvětlení, že došlo k nějaké hádce.
Proto jsem ti psal, že nevím proč napadáš mě, že si nejsem vědomý žádné situace, kdy bych ti něco udělal špatného ale bez reakce. Myslím že není nic snadnějšího než zvednout telefon a prozvonit mě - můj telefon znáš. Minimálně na tom čísle 603 budeš mít nepřijatý hovory od mě (teď jsem to taky zkoušel a telefonní číslo je funkční, možná to máš přesměrované).. Mě by zajímalo, co se tam teda stalo, co ti kde upadlo potom co někdo něco nenašrouboval atd. Nepotřebuju záznam videa z toho, kdy jsi tady byl naposledy a co jsi jedl a s kým jsi mluvil. Věřím ti to. Chci vědět co se stalo, protože evidentně nešlo o žádný problém mezi námi dvěma. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Opráším trošku todle vlákno
Chci poděkovat Milanovi za perfektní přístup a vstřícnost. Sháněl jsem pružinu Hyperpro na přední tlumič protože mám jet za 14 dní na motorce na dovču a nikde nebyla k sehnání. V TT ji sice také neměli ale Milan mi nabídl jako alternativu nový tlumič Hyperpro za super cenu!!
Vždy když nějaké věci v TT kupuji, nebývá to sice často ale i tak bývá, tak mi vždy vyšel prodavač vstříc a dodání bylo vždy na druhý den což je super.
Za mě, spokojenost maximální
Upravil LukyGs dne 28.05.2013 20:56
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
I my musime pochvalit pristup jak nemeckeho TT tak ceskeho zastoupeni TT. Pri reseni problemu s dodavkou kufru ktery nebyl skladem TT nasel reseni a problem byl vyresen takrka okamzite k zakaznikovo spokojenosti.. takze za me
Za mě poděkování Milanovi za plný servis při nákupu nového ráfku, za vyřízení jak přezutí tak všeho okolo přehození ráfku na motorku! dík za ochotu
/Flare
Potřebuji poradit ohledně reklamace v Touratechu. Koupil jsem padací rám, který nepasuje a je z každé strany jiný cca o 3 cm + úplně jiné úhly. Nafotil jsem to a poslal panu Třiskovi a odpověď byla, že je to špatně namontované a je tam výrobní vůle. Dnes jsem psal jestli se můžu zítra zastavit a už nikdo nereagoval. Asi toho mají moc a tak bych potřeboval nějaký kontakt, kdo to tam vyřizuje.
BMW R1200GS LC
Kontakt je Marek Tříska nebo Petr Grunthal.
Je to celkem lehce dohledatelné i bez "ptaní" na fóru: http://www.tourat...cz/kontakt
Dneska jsme kontrolovali trasy a připravovali program na víkendovou akci a Petr s kolegou byli celý den pryč a Marek byl prakticky celý den sám v prodejně. Předpokládám že není potřeba se ptát na "radu" že existuje zařízení zvané telefon, kterým je možné zavolat na kterékoliv číslo (včetně mého) a vyřešit to. To samé, proč se ptát jestli se můžete zítra stavit, když je normálně otevřeno.
Zrovna dneska tu byl jeden pár, který nedávno pořizoval nějaký padací rám a nelíbilo se jim, že je jedna strana jiná nebo jinak tvarovaná než druhá a normálně jsme jim vraceli peníze. Možná je snadnější zavolat nebo se rovnou stavit než psát na forum. Ale v pohodě, vyřídíme to.
Upravil TomasTT dne 21.05.2014 23:10
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...