Vitamin napsal:
zdar kluci,nepojede někdo v neděli18.8. směr linec-salzburg at nejedu sám??
Pojedu od znojma na jemnici-slavonice-nová bystřice-třeboň- c.b.- c.k.-rožmberk-vyšší brod-bad leonfelden-Linz-a po B1 až do salzburku
Víťo, já jedu s Dr.Žákem a našima dětma stejným směrem v pátek, ale končíme v kempu Osika v Nové Bystřici Budeme tam do neděle, kdyby ses jel třeba s Mírou projet, a pak pokračoval v neděli do Rakouska.
Prpmiň já asi neumím číst,no kdybych toho Mirka ukecal,tak dojedem v sobotu večerem a přespíme a pokecáme
Tak nějak jsem to Víťo myslel. My budeme s dětma stejně přes den někde na "výšlapu" nebo když bude vedro, tak u rybníka. Pak večer na pivko nebo posedět u ohně a opéct buřty. Nás jede docela banda tátů - takovej dětskej tábor Berem děti od 3,5 roku vejš - takže večery na "pohodu" - žádnej "rozchlast"
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Měli jste vyrazit včera do Ouběnic,jak jsem vám psal.To by se vám líbilo a počasí bylo výborné.Ve Znojmě je právě po malém deštíku a ten španělský klučjna v MOTO GP je dost dobrej.
Měli jste vyrazit včera do Ouběnic,jak jsem vám psal.To by se vám líbilo a počasí bylo výborné.Ve Znojmě je právě po malém deštíku a ten španělský klučjna v MOTO GP je dost dobrej.
Já jsem včera nemohl no a dneska prší tak že smůla
Já jsem včera nemohl no a dneska prší tak že smůla
Já byl včera na oslavě 750 let založení naší obce.Pivo teklo proudem ,maso se jedlo po tunách no a večer to rozjeli Papouškovo sirotci - takže super akce.
Das ist BMW
brozkin napsal:
Já byl včera na oslavě 750 let založení naší obce.Pivo teklo proudem ,maso se jedlo po tunách no a večer to rozjeli Papouškovo sirotci - takže super akce.
Tak to mohla být dobrá akce.To se nedivím,že jsi jí dal přednost.