No u SW-MOTECH to nepreskocis , je tam (vim to jen z doslechu nemam to overeno) postovni server, ktery to pry vyhodnoti dle adresy a textu a posle do prislusne zeme.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
No tak proto bych právě volil poštu klasickou a nebo .eu mailovou schránku. Třeba kluci z Německa by to mohli poslat, kdyby to bylo joooo chytrý...
Ježo, říkal jsi mi při návštěvě u Vás, že jezdíte každoročně na nějakou akci BMW, kam jsou zvaní dealeři. Není šance to tam s někým zodpovědným probrat? I kdyby jen neofiko?
Kurde taková firma přece musí mít schopné managery, kteří problém jen nezadají, ale očekávají i feedback jak to dopadlo. Vždyť by nemohli takhle úspěšně fungovat.
Jsem se rozčílil zase...
Upravil xHackerM dne 03.01.2014 14:01
Ahoj,
tak za mě po pár objednaných a následně dodaných drobnostech maximální spokojenost.
šrouby na kola i kotouče, příchytky plastů se závitem, anténa imob.
dobrá cen, termín dodání poštou 3-4 dny (myslím, že v tom byl víkend)
Nejprve jsem vyzkoušel Renocar Čestlice (asi jsem je obtěžoval :|) a pak jsem na doporučení vyřešil s Ježkem.*tup*
Upravil TomP dne 06.02.2014 11:48
TomP napsal:
Ahoj,
tak za mě po pár objednaných a následně dodaných drobnostech maximální spokojenost.
šrouby na kola i kotouče, příchytky plastů se závitem, anténa imob.
dobrá cen, termín dodání poštou 3-4 dny (myslím, že v tom byl víkend)
Nejprve jsem vyzkoušel Renocar Čestlice (asi jsem je obtěžoval ) a pak jsem na doporučení vyřešil s Ježkem.
V tebou jmenované firmě ale v jiné pobočce mám bohužel pocit že obtěžuji vždy, když tam zavítám. Dokonce fakt, že tam otravuji, potvrzuje i výsledná cena, pokouší se mě její výší nasr... podobně, jako já nasr.. je tou návštěvou. Zřejmě to bude tím, že si tam nikdy nejdu koupit novou dvanáctku. Takže pokud možno tam už nikdy víc. U Ježka jsem nakupoval dvakrát a pokaždé plná spokojenost. Prostě to funguje a doporučuji.
Jinak pánové mám z vašich příspěvků pocit, že si snad myslíte, že v BMW někoho zajímá názor zákazníka. Bohužel pro tyhle firmy je zákazník ta poslední nula, která má právo tak akorát respektovat to, co jim oni naservírují, proto i tyto postupy typu, že pokud si někdo chce stěžovat, ať si stěžuje jenom sám sobě, proč by tím měl vůbec někomu v BMW kazit den? Jeho to přece nezajímá, na jeho plat to nemá žádný vliv, představuje to jen práci. Je to jak s tou jmenovanou firmou a Ježkem. Není nad to, když jde o menší firmu, kde za vším stojí jeden jasně viditelnej člověk, kterej přesně ví kdo a za co mu nosí peníze, který ho živí, čímž si uvědomuje význam toho zákazníka a patřičně si ho váží. Ve velkých firmách jsou ve vyšších strukturách povětšinou finančníci, kteří to umí akorát s penězi, s ničím jiným. Jsou natolik daleko od reality, že si ani nedokáží představit, co za těma penězma je. Je sice každýmu jasný, že za příjmy stojí zákazník, ale ten manager si určitě neuvědomuje, že zákazník je i ten, kdo si tam kupuje nějaký šroubky. Proto ho šroubky nezajímají.
Každopádně Ježku díky a budu u tebe rád objednávat i se všemi důsledky z přístupu BMW vyplývajícími. Za mě rozhodně nabízíš službu v patřičné kvalitě což už se dneska bohužel vidí stále méně napříč všemi odvětvími.
U Ježka jsem nakupoval už hodněkrát, a vždy jsem byl spokojený, sice dodání poštou trvá sem na Moravu něco kolem týdne, ale když je tady ten okraj světa tak je to pochopitelné. A ceny co jsem zjišťoval, tak levněji to seženu už jen přes školu. Takže za mě naprostá spokojenost a rozhodně ho doporučuji i známým co pomalu přesedlávají na BMW
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
D-A-G-R napsal:
U Ježka jsem nakupoval už hodněkrát, a vždy jsem byl spokojený, sice dodání poštou trvá sem na Moravu něco kolem týdne, ale když je tady ten okraj světa tak je to pochopitelné. A ceny co jsem zjišťoval, tak levněji to seženu už jen přes školu. Takže za mě naprostá spokojenost a rozhodně ho doporučuji i známým co pomalu přesedlávají na BMW
Taky u ježka párkrát za rok cosi beru ale tebou zmíněná doba dodání na Moravu jde asi mimo mě. Já to mám většinou na druhej max.3 den doma. Za mě Ježek super
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Asi objednávám věci co nemá zde v ČR sklade, ale naštěstí to nikdy nebylo, nějak naléhavé
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
schrek napsal:
No u SW-MOTECH to nepreskocis , je tam (vim to jen z doslechu nemam to overeno) postovni server, ktery to pry vyhodnoti dle adresy a textu a posle do prislusne zeme.
Pokud to tak je, tak se patří vys*at na nějaký emaily ale napsat normální doporučenej dopis napsanej někým kdo zná dobře německy; pošta to musí doručit na místo přesně .Počítačový záležitosti jsou manipulovatelný kdejakým vandrákem.
S Ježkem mám jenom vynikající zkušenosti, jak po stránce servisu, tak i dodávky dílů na motorku. Dnes opět profesionální přístup poradil mi s baterkou a zítra bude připravena k vyzvednutí nová. Rychlost a KVALITA neuvěřitelná.
Eman_ napsal:
[quote]Jirkags napsal:
S Ježkem mám jenom vynikající zkušenosti, jak po stránce servisu, tak i dodávky dílů na motorku. Dnes opět profesionální přístup poradil mi s baterkou a zítra bude připravena k vyzvednutí nová. Rychlost a KVALITA neuvěřitelná.
Jakou baterku?
Zrovna baterku budu řešit na 12GSA DOHC,kolik si mám připravit a jaká to
Objednal jsem na 12GSA DOHC gelovku. Na cenu se musíš informovat u Ježka.
..............
Jo jo bohuzel ceska posta se snazi ziskat titul nejpomalejsiho dopravce a zatim ji to jde dobre. Nekolikrat se nam v nedavne dobe stalo, ze trhla rekord a dodani i do Tabora z Prahy trvalo presne 7 dni..
Nicmene zakaznik ma moznost si priplatit na postovnem a "balikem do ruky" by zasilku mel obdrzet do 24 hodin..[/quote]
No nevim...funguje to stejně naPikachu. Kvůli poslední zásilce, která mi šla tuším 9 dnů jsem požádal o zaslání aktuální dodávky "balíkem na poštu" v ceníkové ceně 84Kč. Připlatil jsem nakonec 130 Kč za "balík do ruky". Říkám si OK, hlavně když nebudu zase čekat jak jelit. Podle informace o odeslání, to bylo poslané ve středu 30.4., a dosud jsem obálku s guferem nedostal. V pátek jsem před zavíračkou navštívil poštu, a ještě to tam neměli. Neměl jsem být línej, a zajet jako jsem to dělal dříve do německa, kde to mají po zavolání do druhého dne. Jen se mi kvůli jednomu guferu nechtělo. Česká pošta mě zase doběhla...
Wer später bremst, fährt länger schnell.
......
pravdu nemáš jen v ceně zásilky. Pokud máš pocit, že jsme tě okradli, tak zásilka samotná stála 101,- Kč, bublinková obálka 15,- Kč a za zbývajících 14,- Kč závratného zisku na poštovném pojedeme do Karibiku..
...to jsem mírně nepochopil. Cenu zásilky jsem ti před odesláním odsouhlasil. Nadávam na poštu, ne na Tebe. "Do ruky / na poštu" rozdíl 17kč mě nerozhází. howgh.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
za posledne obdobie som čo-to, od ADV ONE objednal, takze:
ježek=
Upravil vlk dne 22.05.2014 22:05
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk