lucags napsal:
Zdar co vlepujete na vnitřní stěny alu.kufrů aby vám v nich věci tak netřískaly o stěny a
taky aby to trochu tepelně izolovalo?Nějaký miralon,yekor nebo něco jiného?
Já osobně tam nemám nic, ale někteří si ty stěny polepují kusy alumatky.
BMW R 1150 GS ... 218 000 km
BMW R 1200 R ... 80 000 km http://schrot.raj...
lucags napsal:
Zdar co vlepujete na vnitřní stěny alu.kufrů aby vám v nich věci tak netřískaly o stěny a
taky aby to trochu tepelně izolovalo?Nějaký miralon,yekor nebo něco jiného?
Koupil jsem moto s kufry Zega 2 a vnitřek předchozí majitel vylepil kobercem - nic tam nemlátí, nešpiní věci a i to celkem pěkně vypadá
Foto zde: https://goo.gl/ph...Me4Y2amji8
Upravil Sete dne 23.03.2017 19:38
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
...čeče, není lepší koupit nějakou tašku do kufru? Máš možnost ji z kufru vytáhnout, vzít někam...
Jak to budeš udržovat nalepený koberec, když se Ti tam něco vylije, rozteče,...... Se to tady už řešilo, někdo tam lepí karimatku, někdo koberce, někdo takové ty gumové podložky na podlahu do koupelny.....
www.jantruhlar.cz
Mám jak tašky v kufrech, tak stěny olepeny tenkým polyšem - takový zelený který se používá pod plovoucí podlahy. Takže mi vzal cca 4 mm z každé strany, ale nenasáká vlhkost a dá se lehce vyndat, tlumí a zároveň izoluje.
Upravil VojtechPolicky dne 23.03.2017 19:57
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tapec zavazadelniku a chemopren. At uz budes davat cokoliv, mysli na vyjimatelne dno kvuli cisteni nebo montazi.
xHackerM přiložený následující obrázek:
Ja daval ten polstr kvuli tomu, ze hlinik mi brasny spinil a kam jsem polozil brasnu, tam byly fleky. Vozil jsem v tom pak veci na volno, ale stejne tak v ciste brasne. Matros jsem mel tehdy gratis, tak nebylo o cem premyslet a za dopoledne to bylo... Udelal jsem takhle oba 2 nase tehdejsi topcase. Jeden hranaty zobrazeny vyse a druhy se zakulacenyma rohama.