Zdar, tak já a kolega 1150 nedorazíme (nejbližší kamarád naplánoval na 8.10. oslavu svých kulatých narozenin a kolega s 1150 solo jet nechce). Užijte si to...
Ivo Bohuslav napsal:
My se na Tebe, Kašíno, taky těšíme, aspoň někdo v tý putyce hulit nebude.
No já jsem se tam stavoval teď o víkendu a Hanibal zavedl od 1.10.2011 nekuřáckou hospodu.Kdo si zapálí,toho prej nakope do pr.dele s rozeběhem.Taky se na vás těšíme.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tak se stalo to ceho jsem se obaval. V patek ve 14:00 zapis, od 15:00 do vecera skola, sobota + nedele 13hodinovy bloky od 8 od rana do 9 do vecera. Ze ja si na stary kolena nedal pokoj. Takze preju prijemnou zabavu a doufam, ze pristi rok se do nejakyho terminu vejdu - tento byl fakt tristni...
Nakonec nebude tolik narváno, jak se Vevis bál
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přemýšlím,že bych přijel jenom v pátek a na část soboty.V HK mám v neděli stomatologický kurz a rozhodně to tam nechci prochrápat s vopicí a s odérem po Marlboro deodorantu...
Nori napsal:
Přemýšlím,že bych přijel jenom v pátek a na část soboty.V HK mám v neděli stomatologický kurz a rozhodně to tam nechci prochrápat s vopicí a s odérem po Marlboro deodorantu...
Neboj, stejně chceš řídit, takže ta kocovina by neměla být tak krutá a prej se uvnitř kouřit nebude, aby nám nenačichly vlásky Stomatologickej kurz? To aby se jeden začal zubařů opravdu bát
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To je moda, delat z hospod nekuracky mlecny bary. Bude venku vohniste, aby diskriminovani kuraci nezmrzli?
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Bohužel Emíílio, vim že je to pro tebe zklamání, ale našel jsem si teď zábavu v Irsku, tak motovýlety šly na chvíli stranou:
falcons přiložený následující obrázek:
[31.85Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.