já to sedlo řeším hlavně k vůli ženě, v létě chceme jet pod Makarskou a cestu chci dát za jeden den a ženu bolí zadek už po cca 200km.
Ubrblaná ženská, dítě ve výkvětu puberty ti znechutí snadno celou dovolenou, už jsem si to prošel - mám ještě k tomu učitelku. Proto na delší tůry na motu jezdím sám a ženu vyvážím na cesty v obyt. autě, junior si doma organizuje párty. S věkem přijdeš na to, že je to optimální řešení a vše v rodině klape.
Tak at´to Vám slouží k obostranné spokojenosti, dej sem taky potom svou zkušenost.
Ty děti mám dvě, sice ještě né v pubertě ale daj celkem zabrat...teda aspoň moja to říkala
Na to že má pedák se specializací tak to doma poznat nejde, asi trošku jako žena v domácnosti zvlčela nebo nevím ale sem tam jim dá dobrou sodu a i pohlavky lítaj.
No takže pokud chci na moto se ženou tak musí být příznivá konstalace hvězd a děti každé u jiné babičky na víkend max.
Jak padnou doma slova jako mámo pojedeme tak už u nás stojí děti s nachystaným baťůžkem a ať jako zapomeneme že je šoupneme zase (max4x do roka)k babičkám a pojedeme bez nich. Dokonce mě málem dotlačili ke koupi saidy.
No a aby toho nebylo málo tak já rád jezdím se svou ženou(má to na cestách i své dost velké výhody) které se zrovna cestování na motorce pod kůži vůbec nedostalo a jezdí se mnou jen abych měl radost a tak se jí to já snažím vynahradit třeba tím super sedlem a jinýma blbůstkama. Narovinu, kdyby ji na půl cesty do Drašnic začal bolet zadek tak si nedovedu představit tu druhou půli cesty tam a na cestu zpět radši vůbec ani nemyslet.
To mne tedy velmi zajímalo jaké "dost velké výhody" má cestování na motorce se ženou
Vlastíku, použij představivost.....a vaření to není
já to sedlo řeším hlavně k vůli ženě, v létě chceme jet pod Makarskou a cestu chci dát za jeden den a ženu bolí zadek už po cca 200km.
Ubrblaná ženská, dítě ve výkvětu puberty ti znechutí snadno celou dovolenou, už jsem si to prošel - mám ještě k tomu učitelku. Proto na delší tůry na motu jezdím sám a ženu vyvážím na cesty v obyt. autě, junior si doma organizuje párty. S věkem přijdeš na to, že je to optimální řešení a vše v rodině klape.
Tak at´to Vám slouží k obostranné spokojenosti, dej sem taky potom svou zkušenost.
Ty děti mám dvě, sice ještě né v pubertě ale daj celkem zabrat...teda aspoň moja to říkala
Na to že má pedák se specializací tak to doma poznat nejde, asi trošku jako žena v domácnosti zvlčela nebo nevím ale sem tam jim dá dobrou sodu a i pohlavky lítaj.
No takže pokud chci na moto se ženou tak musí být příznivá konstalace hvězd a děti každé u jiné babičky na víkend max.
Jak padnou doma slova jako mámo pojedeme tak už u nás stojí děti s nachystaným baťůžkem a ať jako zapomeneme že je šoupneme zase (max4x do roka)k babičkám a pojedeme bez nich. Dokonce mě málem dotlačili ke koupi saidy.
No a aby toho nebylo málo tak já rád jezdím se svou ženou(má to na cestách i své dost velké výhody) které se zrovna cestování na motorce pod kůži vůbec nedostalo a jezdí se mnou jen abych měl radost a tak se jí to já snažím vynahradit třeba tím super sedlem a jinýma blbůstkama. Narovinu, kdyby ji na půl cesty do Drašnic začal bolet zadek tak si nedovedu představit tu druhou půli cesty tam a na cestu zpět radši vůbec ani nemyslet.
To mne tedy velmi zajímalo jaké "dost velké výhody" má cestování na motorce se ženou
Tak už jsi na tom sakra špatně
To jako proč? Protože mám rád svou ženu a chci cestovat s ní? Že chci aby cítila na moto to co já a vnímala cestování jinak než nutné zlo? Ten sex je jen bonus, ostatně lepší než se někde ku.rvit. Vlasťo Vlasťo, pokud jsi svobodný tak tě to omlouvá ale pokud jsi ženatý tak u mě -
Upravil LukyGs dne 05.12.2012 19:40
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
To jako proč? Protože mám rád svou ženu a chci cestovat s ní? Že chci aby cítila na moto to co já a vnímala cestování jinak než nutné zlo? Ten sex je jen bonus, ostatně lepší než se někde ku.rvit. Vlasťo Vlasťo, pokud jsi svobodný tak tě to omlouvá ale pokud jsi ženatý tak u mě -
Za prvéokud Tvá žena bude na moto cítit to co Ty,tak bych chtěl znát Tvé pocity
Za druhé:sex s vlastní ženou jako bonus - velmi zajímavá filozofie
Za třetí:jak už jsem vícekrát psal,jsem naštěstí vdovec...
Koukám,že jste od sedadel trochu odskočili.Já mám od nich už druhou sadu sedadel a jíný sedadla bych nechtěl.Mám tam tu jejich pěnu a koženka je červená,vzor karbon.Celkem se to špiní,ale to je jediné mínus.1200 km jsme na těch sedadlech dali za den a "celkem" pohoda.Bohužel ne všichni mají odolné p....e.Já jsem za ty sdadla platil v září 6000 Kč.Možná to byla sleva,že jsem si tam nechal dělat druhou sadu,ale nemluvili o tom,tak nevím.
Za prvéokud Tvá žena bude na moto cítit to co Ty,tak bych chtěl znát Tvé pocity
Za druhé:sex s vlastní ženou jako bonus - velmi zajímavá filozofie
Za třetí:jak už jsem vícekrát psal,jsem naštěstí vdovec...
Tak za prvé, je to o tom cítit na moto tu volnost a jinak vnímáš přírodu a okolí z moto než z plechovky.
Za druhé, to už no komentt, platí co jsem napsal výše.
Za třetí, to ani komentář nepotřebuje
Upravil LukyGs dne 05.12.2012 20:51
PavelDR napsal:
Koukám,že jste od sedadel trochu odskočili.Já mám od nich už druhou sadu sedadel a jíný sedadla bych nechtěl.Mám tam tu jejich pěnu a koženka je červená,vzor karbon.Celkem se to špiní,ale to je jediné mínus.1200 km jsme na těch sedadlech dali za den a "celkem" pohoda.Bohužel ne všichni mají odolné p....e.Já jsem za ty sdadla platil v září 6000 Kč.Možná to byla sleva,že jsem si tam nechal dělat druhou sadu,ale nemluvili o tom,tak nevím.
Tak to tam budeš mít tu pěnu GF10 a né tu GFH. Cena co jsi napsal by odpovídala na tu GF10 + karbon na bocích.
Ale i tak jsi mě uklidnil
Ta Alcantara pujde cistit urcite hur, ale dneska je takovy chemie, ze neco na to bude. Na brousenou kuzi se pouziva spis nejaka impregnace, pak se tolik nespini,voda po tom stece atd.
Jinak me boli zadek na kazdym sedle, jen na lepsim pozdejc
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Ta Alcantara pujde cistit urcite hur, ale dneska je takovy chemie, ze neco na to bude. Na brousenou kuzi se pouziva spis nejaka impregnace, pak se tolik nespini,voda po tom stece atd.
Jinak me boli zadek na kazdym sedle, jen na lepsim pozdejc
Stewe napsal:
Luky> já už to tak koupil, je to nějakej šit. Přemejšlím o přešití a tak čtu informace jestli jít do DDT nebo si připlatit za kvalitu a jít do BAGSTERu s gelem... Uměj vůbec v Mohelnu GEL?
Žádné z našich sedel není gelové, gel je historický omyl - z gelového sedla bolí záda víc než z ultratvrdého. Dneska se používají úplně jiné materiály, které především podepřou tam kde je potřeba opora a jsou měkké tam, kde je potřeba aby to netlačilo. Ty Kaheda s prodyšným potahem mají na tom polstrování takovou podušku o síle asi 1cm, která je prodyšná, vypadá to jako když naneseš na dvě destičky chemoprén, slepíš a roztáhneš je od sebe - jsou tam křížem krážem taková vlákna, prstem se to lehce zmáčkne ale zadkem to nepromáčkneš a tím je zadek ten 1cm nad materiálem sedla a může to dýchat. Nevím přesně jak to popsat, ukázal bych ti to v prodejně, máme tady vzorky těch materiálů jak Kahedo tak Sargent vč. potahů.
Tvůj koment jsem přehlídl.
Děkuji, asi fakt raděj navštívím TT a kouknu na Kahedo či Sargent...
GSA 1250 Rallye 2024
Trošičku to tady oživím
Dnes přišla sms že mám sedla hotová. Zejtra by měly dorazit poštou, ten žlutej proužek jsem nakonec zrušil tak su napnuté jak to bude vypadat
Upravil LukyGs dne 29.01.2013 13:32
LukyGs napsal:
Tu jejich nej pěnu GFH a sedla s ní vyšly na 7500kč+poštovné,no a nechal jsem si tam vyšít jedno logo GS.
Já mám právě tu předchozí, tak přemýšlím, že se poptám co by stálo si tam nechat dát tu novou, ale ještě uvidím. Taky jsem přemýšlel nad logem, ale nenašel sem nit co by mi seděla k motorce tak mám akorát oranžovej proužek mezi částí řidiče a spolujezdce a spokojenost .
Rozdíl cenovej mezi tou co máš ty a tou co mám já je prý cca 1500kč ale to platí když necháváš dělat sedla komplet. Jak by to vycházelo při změně jen pěny nevím. Ale můžeš je poptat ale teď mají dodačku 9 týdnů. Mě to udělal za 8 týdnů. A k té niti na logo, no mě řekl že pouze taková šedostříbrná je oděruvzdorná a když sem chtěl ať mi tam dá žlutou tak řek že by zařvala.
Upravil LukyGs dne 29.01.2013 14:26
LukyGs napsal:
Rozdíl cenovej mezi tou co máš ty a tou co mám já je prý cca 1500kč ale to platí když necháváš dělat sedla komplet. Jak by to vycházelo při změně jen pěny nevím. Ale můžeš je poptat ale teď mají dodačku 9 týdnů. Mě to udělal za 8 týdnů. A k té niti na logo, no mě řekl že pouze taková šedostříbrná je oděruvzdorná a když sem chtěl ať mi tam dá žlutou tak řek že by zařvala.
Přesně, ona je potřeba nějaká ocelová, která vydrží. To já se s ním domluvím mám to z domu kousek tak se tam v létě stavím. Jo ty lhůty jsou dlouhý no, ale jezdil sem na tom celou loňskou sezonu a stálo to za to.
no me to alespon tak rikala ta baba co pise maily. Jelikoz sem se ptal co me bude stat vymena pouze peny ALE myslim si ze to bylo pro tu starou super penu ta nova podleme bude drazssi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
LukyGs napsal:
Trošičku to tady oživím
Dnes přišla sms že mám sedla hotová. Zejtra by měly dorazit poštou, ten žlutej proužek jsem nakonec zrušil tak su napnuté jak to bude vypadat
Posílal jsem tam sedlo asi týden nebo dva po Tobě a ještě se mi neozvali - mají mi volat, až na tom začnou dělat, potřebuju dořešit nějaký detaily... Tak by mě zajímalo na co čekají...
Schreku,ta cena neni ani za tu starou super penu. I za tu starou byl priplatek od te zakladni 500kacek tak pochybuju ze by ti to udelal za peto i s praci se mi nezda..