Adolf> No to ještě přesně nevím kde protože vůbec nevíme jaké budou zítra cesty a zatím to vypadá fakt zajímavě Jinak v Brně máme sraz s jedním asi v deset, to budem tři a pojedem. Vůbec nevím v kolik můžem být tak někde u hranic...kde by pro Tebe bylo nejlepší si dát sraz?
Zetor> Ještě nevíme kudy pojedem... někde před Strážným si dát spicha?
Pak se ještě domluvíme to Strážný by šlo,ale je možné,že Vy než přijedete z druhýho konce rebubliky tak my už tam budeme... Přeci jen to nemám tak daleko...
Upravil zetor dne 26.01.2012 10:13
Jasně, Strážný by bylo ideální. Myslim, že když dáme sraz někde na benzíně, tak neni problém tak třeba hoďku vydržet. Teplo, kafe , ****íky, bageta.... A když tam bude ještě nějaká sličná slečna, tak se na Elefy možná vykašlu..:-)
Mám kamaráda přímo na Kvildě (kousek od Vimperku) a zatím je to prý celkem v pohodě, nicméně je fakt, že tam se to změní z hodiny na hodinu....
Adolf napsal:
Jasně, Strážný by bylo ideální. Myslim, že když dáme sraz někde na benzíně, tak neni problém tak třeba hoďku vydržet. Teplo, kafe , ****íky, bageta.... A když tam bude ještě nějaká sličná slečna, tak se na Elefy možná vykašlu..:-)
Mám kamaráda přímo na Kvildě (kousek od Vimperku) a zatím je to prý celkem v pohodě, nicméně je fakt, že tam se to změní z hodiny na hodinu....
Hele Adolfe...Zítra pojede z okolí Prahy Emílio...tak mu zkus cinknout,nebo se s ním domluv tady. Jsme si říkali...je lepší když nás bude víc a dáme stany třeba nějak dokola a uděláme oheň...aspoň se ušetří za dřevo a víc lidí = větší sranda....
Adolf> no dobře tak se můžem sejít někde na benzínce u Strážného !!! Pošlu Ti přes PM můj telefon ať se domluvíme
Zetor> Chtělo by to postavit stany někde vedle sebe ať nás je velká banda, kdyby jsi tam byl nějak dříve že by jsi mi chytnul jednoho fleka na stan? pošli mi do PM Tvoje číslo ať se můžem domluvit a někde se potkat.
A kdyby to šlo tak v místě kde je focený tohle.Na horizontu je vjezd. A jednoduchej popis je od vjezdu dolů furt rovně a u stánku s pivem a čajem kterej je po levý straně se dát do prava a někde v tom kopci pod mezí to rozdělat. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jestli si berete slivovici,tak doporučuju do litru slivovice tak dvě deci medu.Je to genoální proti nachlazení.Vozim to s sebou na hory.
Když je hlad,je i husa dobrá.