MARCO napsal:
to Michal: taky mne zajíma tak jako Vevise jak jsi vyčistil tu rozvodovku??
Čistil jsem ji chemii a vším možným ale pokaždé to má šedý efekt.
Do kartáče to mám strach dát aby to potom nechytalo korozi.
já mám na leštění hliníku filcovej kotouč na třífázovým motoru a hnědou (hrubší) a zelenou pastu unipol. silichrom na hliník je na prd, je v něm čpavek a pak to akorát černá a dá dost práce to odstranit
~ R1100GS ~
MARCO napsal:
to Michal: taky mne zajíma tak jako Vevise jak jsi vyčistil tu rozvodovku??
Čistil jsem ji chemii a vším možným ale pokaždé to má šedý efekt.
Do kartáče to mám strach dát aby to potom nechytalo korozi.
já mám na leštění hliníku filcovej kotouč na třífázovým motoru a hnědou (hrubší) a zelenou pastu unipol. silichrom na hliník je na prd, je v něm čpavek a pak to akorát černá a dá dost práce to odstranit
Je to nějaká slitina,ale už jsem to pořešil,vybrousil jsem to smirkovou pěnou a pak jemným mosazným kartáčem.
Momentálně to vypadá jak s nerezi než to zajde.
Motorka muze konecne do laku. Tesne pred odvezenim jsme s vevisem zjistili, ze jsem koupil hlavni stojan Z 80ST, kterej je o 3 cm mensi. Takze bylo nutne nastavit. Dalsi problem byla ucpavka kardanu na strane u rozvodovky. Je tam osazeni, takze zase spesl dil. Ale uz je to snad vsechno. zitra opiskovat.
Michal21 přiložený následující obrázek:
Taky se povedlo sehnat original novou pruzinu na ebayi. takze po repasi zustane origina tlumic, coz jsem rad. ono davat na motorku na kterej pojedu parkrat do roka wilbers za x tisic je zbytecny.
Michal21 přiložený následující obrázek:
Renovace se bohuzel na dost dlouho odklada.Michal se ze dne na den rozhodl,ze leti na par mesicu na Novy Zeland zdokonalovat anglictinu.Odleta asi za 10 dni a co se tyce motorky,tak ma ted pouze u Berana na repasi zadni tlumic.Ostatni ted stoji a asi dost dlouho bude.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ty vo.le za dve hodiny mi leti letadlo a tady uz se rozdeluje motorka..
vcera mi vevis hodil tlumic domu. je to fakt narez jak to ten pan zrepasoval. mel jsem tam i tlumic na 11gs a tez pekna prace! Dik vevisovi za zarizeni! Jeste ze ho tady mame!
Emilio Alzamora napsal:
Michale,ty už jsi na letišti?
Jen jestli nebudeš zašitej.....Nepřišel ti náhodou dopis,že se máš dostavit na Ruzyni???Třeba to není z jazykovky....
No ale něco bys nám tady mohl nechat.....hmm?Zetor pořád nemá přítelku,je hodný,milý,rád se mazlí a je stále K MÁNÍ
Ale kámoš když šel sedět tak taky říkal,že jde pracovat na Nový Zéland...
Upravil zetor dne 23.02.2012 10:30
Tak jeste jedna novinka.Asi pred tremi mesici jsem Michalovi objednal od Siebenrock novej cervenej potah na jeho potrhane sedlo.U objednavky tenkrat psali,ze neni na sklade,ale ze bude a je mozne ho objednat.Zaplatil jsem to kartou(poprve v zivote,pay pal nebyl moznej)a doufal,ze to nejak dopadne.Vcera se ozvali,jestli ta objednavka plati a dnes si ztrhli penize.Tak myslim,ze koncem pristiho tydne bych ten potah mohl mit doma.Jinak cervenej potah na dvousedlo 80 g/s jsem jinde nez u sibenrock nesehnal.Cerny a modry ma vice firem a cerveny na jednosedlo taky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak se hlasim ze Zelandu! Stoji to za nic! priroda horsi nez u nas! Mozna bylo fakt lepsi bejt na ruzyni v kriminale nez tady! Prikladam foto jak s profesorem trpime! hodil jsem tak nejaky fotky na moje rajce!
Zrovna jsem pryc a vy si usporadate protivladni demonstraci nebo co!Sakra! Priznejte se kdo tam byl!?