Mě se to líbí... úplně vidím raptora s tím hrncem a drátem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Že je šikovný se asi nedá popřít.Neznám ho. A i doba je jiná. My se (aspoň někteří) nevyjadřujeme o jejich "úspěších", tudíž by ani oni neměli řešit, čemu nerozumí.
igluso napsal:
neni mi teplo ani zima z takého človeka co byl kolaborant a divím sa že ho stále ospevujete.nic velké nedokazal,len zničil priemysel na slovensku
Vis, kdo ten prumysl na Slovensku vybudoval?
nechtel jsem to tu moc virit.. ale tohle je vhodna otazka.
Pred prvni republikou bylo slovensko ZNACNE v pr*eli...
Myslíš tím Horní Uhry?
jj... pokud vim, meli v tu dobu Slovaci problemy se svoji identitou jako takovou... neprestali tehdy temer existovat, jako narod nahodou?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PeDR napsal:
Myslíš moju? Ještě že to tu nečte, dostal bys políček.Vleže uveze cokoliv.
Moju odvezli nejakymu nezamestnanymu pricmoudlymu spanelskymu frajerovi
17 cm
igluso napsal:
neni mi teplo ani zima z takého človeka co byl kolaborant a divím sa že ho stále ospevujete.nic velké nedokazal,len zničil priemysel na slovensku
Vis, kdo ten prumysl na Slovensku vybudoval? Asi ne. Jak by ho moh Havel znicit? Chteli jste byt samostatni, tak jste. Takze za svoje problemy si muzete samy, uz nad Vama nikdo medrzi obranou a pomocnou ruku.....
vodnik nesranduj... tymto stylom sa to moze akurat tak zvrhnut na slovnu sarvatku medzi slovakmi a cechcmi
1. rozdelenie bolo politicke rozhodnutie, nie vola ludi
2. kto vybudoval priemysel na slovensku? fakt si myslis ze cesi?
3. obrannu a ochrannu ruku sme drzali nad sebou spolu ako celok, ako ceskoslovensko... ak si myslis ze to bolo jednostranne tak sa mylis
ja som sa narodil ako cechoslovak a citim sa tak stale
igluso napsal:
PeDR napsal:
Toli, tenkrát nebyl internet plný chytrolínů a Slováci byli rádi, že je Češi přifařili. Do té doby chodili drátovat hrnce a dělali pastičky na myši.
PeDR - ked citam tupelo ako si ty ani sa necudujem ze u nas na slovensku je pomerne dost ludi ktori nemaju cechov radi presne koli takymto primitivnym nazorom par ceskych jedincov (napriek ****nym nazorom ako si odprezentoval tento tvoj nehadzem vsetkych cechov do jedneho vreca lebo ti ostatni nemozu za takych ako si ty)
dratovat hrnce a robit pasce na mysis to bol "job" ciganov... nabuduce ked budes chciet mudrovat ujasni si pojmy lebo sa ti pletu s dojmami.. tak aby sa ti nezacala pliest menstruacia s demonstraciou
ked by si povedal ze slovaci boli sezonni murari a polnohospodari, nemal by som ti k tomu co povedat lebo tak to bolo... ale ty ako CECH asi vies o SLOVENSKU viac ako my tu
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 22.12.2011 08:03
igluso napsal:
Myslíš tím Horní Uhry?
jj... pokud vim, meli v tu dobu Slovaci problemy se svoji identitou jako takovou... neprestali tehdy temer existovat, jako narod nahodou?
hicksi... teba ked citam tak je to vzdy zaruka ze sa dozviem cosi nove... noze mi porozpravaj o historickych problemoch slovakov zo svojou identitou? roky nas tlacili madari, pragocentrizmus za ceskoslovenska je historicky fakt a stale sme tu
velmi sa mi paci ze ak tu da niekto pohlad "z druhej strany" na V. Havla a ma tu smolu ze je nebodaj slovak tak sa particka roduvernych cechov zhrkne a mudruje "z prahy o slovensku" o pastickach, drotoch a problemov s identitou....
raptor napsal:
hicksi... teba ked citam tak je to vzdy zaruka ze sa dozviem cosi nove... noze mi porozpravaj o historickych problemoch slovakov zo svojou identitou? roky nas tlacili madari, pragocentrizmus za ceskoslovenska je historicky fakt a stale sme tu
velmi sa mi paci ze ak tu da niekto pohlad "z druhej strany" na V. Havla a ma tu smolu ze je nebodaj slovak tak sa particka roduvernych cechov zhrkne a mudruje "z prahy o slovensku" o pastickach, drotoch a problemov s identitou....
Raptore a nebylo to nahodou zrovna ceskoslovensko, ktere zacalo budovat SLOVENSKE skoly?!!
Reknes nam o tom vic?
---
jo ono rejpani do Hlavla kdyz sami nemate oddobnou osobnost vypada divne.
Da se rict, ze az do Radicove jsem si u vas poradne nevsiml nikoho, kdo by stal za pozornost. Ale Radicova je dobra, ta se mi libi, alespon z toho, co jsem slysel.
17 cm
Pěkný hovna sem motáte, vlákno bylo založeno za jiným účelem... Zde se ukazuje kdo má alespoň kousek dobrého vychování, inteligence a hlavně úcty..
Bohužel už neuvidím žádného rejpálka jak debatuje o svém názoru přímo s panem Havlem.. ono by to stejně nedopadlo, protože prostě na to nemáte koule...
Děkuji všem slušným a rozumným lidem za svůj názor, hezké svátky.
Upravil Remus511 dne 22.12.2011 09:24
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Pěkný hovna sem motáte, vlákno bylo založeno za jiným účelem... Zde se ukazuje kdo má alespoň kousek dobrého vychování, inteligence a hlavně úcty..
Bohužel už neuvidím žádného rejpálka jak debatuje o svém názoru přímo s panem Havlem.. ono by to stejně nedopadlo, protože prostě na to nemáte koule...
hicks kedy čítam tedy tak sa hrabeš asi do všetkého lebo tomu rozumieš najlepšie ty si asi PRAŽÁK. Takých chceme a potrebujeme s vamito dokážeme. Každý štát či už Bulhari alebo Zanzibar má osobnosť len ju treba predať a vy češi pražský to dokážete skvele. Asi si vás svet draftuje. Král je mrtvý nech žije král
F800GS
KTM 400EXC
Husquarna 360
igluso napsal:
hicks kedy čítam tedy tak sa hrabeš asi do všetkého lebo tomu rozumieš najlepšie ty si asi PRAŽÁK.
jako jak ASI?!
nechtej mne nas*at! To se neumis poradne podivat do profilu?
17 cm
Remus511 napsal:
Máš pravdu a lituju, že jsem se nechal vtáhnout do diskuze od člověka, který sem dal příspěvek 128. Bohužel, to už jsem nerozdýchal. A ještě napíše "pohled z druhej strany".
Remus511 napsal:
Máš pravdu a lituju, že jsem se nechal vtáhnout do diskuze od člověka, který sem dal příspěvek 128. Bohužel, to už jsem nerozdýchal. A ještě napíše "pohled z druhej strany".
Dosť neskoro si sa zamyslel z tym tvojim nazorom,o tych hrncoch a ked pozrem kolko maš rokov,tak uprimnu sustrasť,ak sa dokažeš vytočiť a pritom si zobrať potom do huby taky nazor aky si napisal..
Upravil black333 dne 23.12.2011 11:44
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97