Peacemaker napsal:
mrknete se jeste na znacku Rukka - ma moc pekny veci, sice silene drahy, ale nekdy se daj treba v Louisu koupit za pekny penize
to je to co maj v louis za 1500e komplet to jo to bylo pěkný - vlastně jedciný co vypadalo slušně z celý škály oblečeníé jinak sou to samý dreky - za málo peněz ......... měl sem kožené kalhoty značka přímo louis kvalita jenže to se psal rok 95 dneska tam je ten probiker a to je hrůza už i ten shubert je u nás levnější než v rakousku
jediný co je tam zajímavý sou ty drobnosti na cesty zámky atd to tady není v takovým množstvi vidět.
ja treba schuberta c1 koupil prave v rakousku v louisovi a u nas jsem ho nikde levneji nevidel. nekdy se tam da narazit i na moc pekny levny hadriky. mne dobre uz par let slouzila uvex bunda, tehda za 90 ecek (u nas 8800). nedavno jsem v "druhym louisovi", na triester strasse, videl moc pekny gatata, idealni na leto. held sakai, nevite, kde by se daly sehnat? nejlip nekde u nas v cr, necham nekomu vydelat. v louisovi meli jenom Lka a vys, ja bych potreboval Mka.
Už někdo dováží Polo do ČR? Potřeboval bych něco na sebe a moc se mi líbí Pharao Tour Jacke.
A co říkáte na http://www.motoobchod.cz/obleceni/bundy-textilni/16270-2/bunda-ecuador-sahara-sedo-cervena
Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.
... mam koupeno a uz i vyzkouseno - vyborne. PT Pharao Tour jacke + PT Pharao Tour Hose... vyborne sedi, nefouka do toho, vetra to... dobra cena.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Už šest let v ARLEN NESS BIKE WEAR. Ale na letošní léto jsem si pořídil RP2 bundu abych se zbytečně nepařil...
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Od germasu jsem mel bundu a vydrzela sotva 2 sezony. Mel jsem na ni jeste reklamacku opravili co mohli a pak sla z baraku. Strihove to nebyla spatna bunda, ale jejich material je takova slaboucka cordura a ta se na exponovanych mistech zacla jakoby odirat a zmolkovatet, zeslabovala se, az se nakonec protrhla.Vetsina suchacu se utrhla ve švech. Jeste se mi stalo jak bylo stahovani v pase, suchac aby ti nefoukalo pod bundu, ze jednou suchac zustal drzet a trhlo se to vedle nej. Nevim, myslim ze kdyby germas stal tak polovinu tak by to odpovidalo. Tot jen ma zkusenost a uz bych vice nic od nich nekoupil.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
... tak po 700 km nalitanych o vikendu mohu prohlasit, ze ty radoby-BMW hadry PT-P Pharao jsou v dane cenove hladine naprosto vynikajici. Mam bundu a gate. Oboje je precizne usite; perfektne to sedi na "normalni" postavu cesko/nemeckeho venkovana (175 cm/76 kg - velikost L); pri pohybu to neprekazi; protektory sedi, kde maji; nic na tom ve vetru neplanda a nikudy pod to nefouka. Termovlozky i membranova ventilace MVS-1 funguji. Jel jsem zhruba trasu Mnichov - Deggendorf - Freyung - Strazny - Vimperk - Strakonice - Pisek - Tabor a zpet. Na Sumave kosa a snih - mel jsem jen moirovy rolak a pres nej triko, pod gatema jen trenky a pohoda. V Chechach dole hic +15 C - pootviral jsem zipy a bez prevlekani a vyndavani neceho jsem frcel dal, opet pohoda, klidek. Pac jsem v unoru trefil v Polu "happy hour" a mam klubovou kartu, bunda me vysla na krasnych 187,- Ecek a gate na 160,- Ecek. Za ty penize, pomerne paradni veci.
Tak za tuhle cenu to asi uz ale nikdo nesezene,tos mel koupit rovnou nekolik kompletu a ted je strilet jinak hadry to jsou v pohode,jen ty chranice nestojej za nic a kalhoty asi nebudou do uplnyho vedra,ale to nejsou skoro zadny jestli nejsou sitovany.Taky mi pekne sedej,sity skoro jak na miru.
Jinak na novy 12ADV jsem nasel pekny hadry od Revit,je to z kolekce 08 je to nastupce Cayenne a to Cayenne PRO,u nas cena priserna v nemecku primerena
a co tohle, nahodne jsem na to narazil ....
http://www.motoobchod.cz/obleceni/bundy-textilni/16270-2/bunda-ecuador-sahara-sedo-cervena
ja netusim co to ja, jakou to ma kvalitu ale vyrobce vypada ze je z nemecka, nemate to nekdo? Jinak je to za moc prima cenu.
adventure73 napsal:
a co tohle, nahodne jsem na to narazil ....
http://www.motoobchod.cz/obleceni/bundy-textilni/16270-2/bunda-ecuador-sahara-sedo-cervena
ja netusim co to ja, jakou to ma kvalitu ale vyrobce vypada ze je z nemecka, nemate to nekdo? Jinak je to za moc prima cenu.
No mi tam moc nesedí ty barvy no......... jinak cena ujde ale kdo ví co to je za matros( germadura)
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
BMW Rally 2 , maximalna spokojnosť , ako v zime tak aj v lete . Vyberatelna goratex bunda, vyberatelne chraniče , možnosť prerobiť na vestu , alebo iba ladvinku . Vela odvetrávacích otvorov a vačkov.
Gate - BMW santiago , spokojnosť na 100% , tiež odvetrávané , možnosť dokúpiť goratexovú vložku .
Cena nieje moc priaznivá , ale vela som šetril.
Pri páde som sa šúchal po asfalte , bunda ostala špinavá ,ale bez roztrhnutia a gate taktiež.
Mototurista
adventure73 napsal:
asi to tu nekde je ale srovnani Pharao z Pola a Revit (offtrack) by nekdo neumel? myslim hlavne vlastnosti, teplo, zima, mokro, sucho...
Mel jsem pharao TOUR i kdyz jen kratce,ted mam Revit OFFTRACK taky jen kratce takze zas az tak moc hodnotit zatim nemuzu,ale neco prece:
Offtrack je kazdopadne univerzalnejsi-ma vyndavaci jak termovlozku tak membranu,vubec ty vlozky pusobi kvalitnejsim dojmem nez u pharaa-o dost,jinak zpracovani je cca srovnatelne,oboje je site v cine ......offtrack ma odepinaci boky pod kterymi je takova pevna sitovina,urcite je tedy offtrack vhodnejsi do tepla a to i kalhoty dakar,s obema vlozkama nebude asi problem ani v zime.Nepromokavost nevim.Kdybych se rozhodoval kterou z nich,beru urcite offtrack i kdyz designem je mozna pharao tour trochu hezci.Jen maji trochu jinak velikosti,musim mit bundu o cilso vetsi nez je obvykle(nejen ja),u kalhot sedi velikost normalne.
Upravil xavier dne 26.04.2008 14:08