Dělej to co je z medicínského hlediska správné, choď s úsměvem od ucha k uchu a dělej podrobné plány budoucích akcí. Rád bych Tě poznal osobně a potřásl rukou - ono to dřív či později dopadne:-).
Doc napsal:
dnes jsme udělal kontrolní CT hrudníku/mediastina a za dobrý výsledek je považováno když se nádor zmenší alespoň o polovinu a já mám výsledek:
ZMENŠENO NA 1/3 PŮVODNÍ VELIKOSTI
hardcore...!
dobra prace, nebo jak vy v recku rikate.. renta!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ivan napsal:
Dělej to co je z medicínského hlediska správné, choď s úsměvem od ucha k uchu a dělej podrobné plány budoucích akcí. Rád bych Tě poznal osobně a potřásl rukou - ono to dřív či později dopadne:-).
pracuji na dvou frontách zároveň
1/ přemýšlím o vydání knihy, kompilace cestopisů, existují i ještě neuveřejněné cesty, které jsem podnikl, např. Maroko
2/
a/ viz obrázek, pracuje se na tom, a to nejlepší je, že tentokrát manželka nemůže nic namítat (přece si to teď jaksi zasloužím, kdo by mi to mohl odmítnout), logicky pojedu se svojí vyzkoušenou partou
b/pokud bych "nesehnal lidi", chci říci, kdyby kluci nemohli, tak mám rezervní plán na vánoce Patagonii...
Doc přiložený následující obrázek:
[140.54Kb]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Včera odpoledne jsem se vrátil ze 4 cyklu léčby a jsem SUPER.
Místo aby mě chemča postupně dojebáááávala, já ji snáším čím dál lehčeji. Buď mi ji ředěj (neředěj, to tím), nebo si na ni zvykám jako na nějakou drogu nebo co.
Všechna kontrolní vyšetření krve, srdce a ledvin a jater (co do snášenlivosti léčby, která je mimochodem velmi agresívní jed) jsou v normě.
JSEM ANOMÁL, ALE MNĚ SE TO LÍBÍ!!!!!!!!!
P.S. nic není ještě vyhráno, mám před sebou ještě 2 kola a pak ozařování atd, a asi nějakou další léčbu (udržovací), ale jsem si jist, že původní prognóza, která byla silně proti mně se postupně obrací v můj prospěch.
A pokud jsem měl dobrou psychologii dosud (a to jsem jaksi vařil z vody, jenom "věříc a doufajíc a odhodlán), teď mám i poprvé jaksi vidět, že ta léčba zabírá aniž mě zabíjí a mám na ten optimismus i ... objektivní vyšetření (to CT hrudníku minulého týdne) a tedy je ještě jednodušší udržet tak důležitou a nezbytnou k cekovému úspěchu dobrou náladu a víru a optimismus
Děkuji za všechnu podporu, kterou jste mi dodnes vyjádřili, přestože již nejsem tak aktivní pisatel fóra, jako kdysi.
P.S.1. Ale dal jsem se do psaní dalšího cestopisu z cest, které jsem dosud.... nepopsal. Ale to bude asi určeno do knihy, kterou mám na mysli asi vydat i v češtině i v řečtině.
dobry, chvalim!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Docu, moc na Tebe myslím a držím palce.
A nejsi v tom sám -bratranec právě něco podobnýho prožívá taky. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Paraaaada len tak dalej pokracuj! a knihu si uz teraz objednavam. A navrhujem aby si vyhlasil sutaz o nazov tvojej knihy.
Moj navrh: Putovanie bojovnika! Béďo
Bedo napsal:
Paraaaada len tak dalej pokracuj! a knihu si uz teraz objednavam. A navrhujem aby si vyhlasil sutaz o nazov tvojej knihy.
Moj navrh: Putovanie bojovnika!
Ten název nejde změnit, už jsem se rozhodl,
"GR2 ... 1"
"GR2 ... 2"
"GR2 ... 3"
chacha
P.S. dotaz:
fakt máte zájem?
a kolik je rozumná cena za knihu 200 stran s vloženým DVD (fotky a videa)
(to se ptám proto, že vytisknutí v řečtině ale i v češtině proběhne tady a nevím, jestli se mi vyplácí jít i do toho i v češtině, protože jsou s tím samosebou určité náklady a zasílání mimo hranice něco stojí, tak nevím.....)
Bedo napsal:
Moj navrh: Putovanie bojovnika!
Ten název nejde změnit, už jsem se rozhodl,
"GR2 ... 1"
"GR2 ... 2"
"GR2 ... 3"
chacha
P.S. dotaz:
fakt máte zájem?
a kolik je rozumná cena za knihu 200 stran s vloženým DVD (fotky a videa)
(to se ptám proto, že vytisknutí v řečtině ale i v češtině proběhne tady a nevím, jestli se mi vyplácí jít i do toho i v češtině, protože jsou s tím samosebou určité náklady a zasílání mimo hranice něco stojí, tak nevím.....)
Chlape ja mám záujem určite. Vôbec nemám predstavu koľko stjí kniha podobného žánru. treba pozrieť v kníhkupectve čo stoja cestopisy. Možno by stačila internetová verzia. Myslím že vytlačiť to aj v češtine nebude lacná záležitosť. Určite je dôležitý aj počet výtlačkov, aká forma tlače, viazania... Fúúha je to dosť náročné aj na financie podľa mňa. Možno tu na fóre má niekto skúsenosti s tlačou.
Béďo