Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím
si mě přesvědčil jen o své zlobě!
Alda napsal:
To jsou ale kecy.
Nejsem ignorant kdyz se nemicham do neceho, co se me vubec netyka, kdyz se necpu Milosovi do soukromi.
Protoze jeho mysleni a jeho penize jsou myslim dost soukroma a neverejna vec.
Hicksi vsiml sis, ze by se tu (nebo nekde jinde) lidi hadali o tom, jestli jste k sobe ferovi s Morabem? Neni to nahodou ciste vase soukroma vec?
Aldo ty to nesmyslne zjednodusujes.
Precti si prosim jeste jednou ten Morabuv Manifest a tentokrat se pokus pochopit.
Jasne jsem napsal ze s Morabem souhlasim a odhlasoval ANO.
Nic to nemeni na mym nazoru, ze tyhle tisice prispevku jsou uplne k nicemu a mozna Milosovi jen schazujou ego, ja bych si ted na jeho miste pripadal jak malej kluk, kterej pred celym forem vypada, ze svymu jednani asi nerozumi kdyz se v nem musej stourat ostatni.
Sadilku mne je neuveritelne u p*dele co si o mne myslis
Ja bych dokonce povazoval za stigma, kdybys se mnou chtel kamaradit. Asi bych se musel nechat sam sebe utratit... protoze nechodim ven, nikdo si ani nevsimne
Upravil hicks dne 05.03.2012 12:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím
si mě přesvědčil jen o své zlobě!
Ty jsi to nepochopil Hicks jede na poměr - jeden příspěvek člena fóra na dva Hicksovi.
No, musím se přiznat, že toto vlákno je již poněkud otravné a nepřehledné. Možná je někde v dáli nosná myšlenka, ale nyní pohřbena pod nánosem marasmu. Za mě osobně, peču na to.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Waltr napsal:
swat a 3X> nenapadám, ptám se. Proč doteť psal PM a teď je nepíše.
Proč když ,,Co se týče plateb za reklamu. Věděl jsem že Prezi má na starosti veškerou reklamu a že za to má určitý obnos peněz. Myslím že ani já nemám ve firmě takový prachy za měsíc ;-) co on.
Jo udělal si z toho kšeft se souhlasem Miloše."
tohle věděl, a teď ho to štve- proč nenavrl Milošovi něco hned jak se to dověděl? Proč nespustil povyk jako teď?
Dále Jíří, sám jsi na můj návrh co dál někde odkazoval...nerozumím co tedy řešíš. Ale zvykl jsem si na tento tvůj způsob diskuze.
A máš pravdu o tomhle tahle diskuze není, o čem chceš diskutovat? O tom jak to má Miloš dělat, koho má vyhodit, jak má co vést? Myslím že je škoda že to nevedeš ty, tu schopnost neslouchat, a diskutovat o problémech nemá každý.
Upřímně myslím že máš s Prezim osobní problém, od počátku, nevím proč a možná je to opravdu kvůli způsobu vedení, ale je to přes hranici standartního rozdílů názorů.
To je tedy můj dojem. A nic na tom nemění to že máš ve větší části pravdu. Překračujeme své pravomoce a žádáme za stejný přečin hlavu preziho.
Ptal jsem se na to jednou Preziho, říkal že mezi vámi nic není- mě se ted tvé poznámky zdly velmi jízlivé.
Bystřo promiň, ale nic vzkazovat nebudu. Není třeba, normální lidé si najdou cetu tady i tam. A hlavně pro mě jsi uplakánek s tendencí si stále stěžovat. Pokud ti vadí reklama konkurence a ceny a já nevím co- měl jsi to řešit s Prezim. A třeba neinzerovat.
Průpovídky o tom že už to není o cestování atd. neobstojí při pohledu na první stranu- jedna nemotocyklová diskuze- a dotovaná bohužel zdejšími členy- odhlašování.
Opakuji prezi chyboval, a postoj některých členů se mi nelíbí, zvláště pro agresivitu, a odvahu vystoupit v kolektivu.
na to něco je...,pravdu má každý..jen najít kompromis a jak říká..poslouchat se nazvýjem
http://czunici.ra...
Waltr & spol. : Když ti budu psát PM teď, musím to potom psát 2x a to se mi opravdu nechce. Takže to shrnu: 1. žádný povyk jsem nespustil, od toho jsou tu jiní experti, takže vedle kámo 2. štve mě co ? Že má "někdo" peníze za reklamu? Kde jsem to prosím tě napsal? Nic takového jsem nikde nenapsal !!! Takže znova: To že má Prezi určitý obnos z reklamy jsem veděl. Kolik, to mě nikdy nezajímalo. Je mi to u prdele, každej si děláme svoji práci. Nedalo mi to před pár dny (po Zetorgate) a zeptal jsem se Preziho kolik vlastně za tu reklamu peněz je. Bez odpovědi.... Dozvěděl jsem se to druhý den po založení Zetorova vlákna od Miloše. Tzn. vím to jen pár dnů, takže tvoje dedukce je špatná a opravdu mě to neštve, štve to inzerenty a to mi není lhostejné. 3. Miloš je teď pracovně zaneprázdněný a celou věc s ním chci řešit a navrhnout mu jiné řešení hned, jakmile to bude možné. 4. Nenapadáš, ptáš se......tak proč píšeš o lidech že jsou uplakánci a nebo že mají s jinými od začátku osobní problémy ?
Myslel jsem že jsi rozumnej chlap, umíš poradit, atd....je to jen o lidech že ? F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Medik napsal:
Ty jsi to nepochopil Hicks jede na poměr - jeden příspěvek člena fóra na dva Hicksovi.
No, musím se přiznat, že toto vlákno je již poněkud otravné a nepřehledné. Možná je někde v dáli nosná myšlenka, ale nyní pohřbena pod nánosem marasmu. Za mě osobně, peču na to.
je to horsi... jedu s Prezim pul na pul
---
ale jinak souhlas... skoda tohohle vybydleneho vlakna.
Upravil hicks dne 05.03.2012 13:02
17 cm
czunik napsal:
na to máš právo nesouhlasit .....
Ano možná to je zkomolenina,ale mě to třeba nevadí....vadí mi jiné věci...ale ty se dali klidně přežít...
a to že to má zmákly,tak má...protože je to vidět hodně...že to je pomocí jiných metod díky bmwgs jsem nevěděl,ale to je už zase jiná otázka ,která asi má řešení jiné.....
ja to komentoval jako hodne okrajove tema...
ano,ale vše souvísí se vším...nechi prezi hajit,ale ne vše dělá špatně.....uvidíme jak tohle dopadně,sám jsem zvědavej..
Vážení,
asi skutečně teď nemá smysl se tady nějak extra dohadovat. Náš postoj je jasný. Miloš je pryč. Až se vrátí a vše promyslí, dá nám určitě svůj pohled na věc, nabídne své řešení a podle toho se zařídíme a rozhodneme, případně se může začít dohadovat o něm. Současnou debatou můžeme už celé věci asi jen uškodit.
czunik napsal:
ano,ale vše souvísí se vším...nechi prezi hajit,ale ne vše dělá špatně.....uvidíme jak tohle dopadně,sám jsem zvědavej..
s tim ja ale opravdu souhlasim.. ja to nakonec (s tou anglictinou) Prezimu rikal... (ve smyslu ze je skoda aby to znelo neprofi).
17 cm
swat napsal:
Waltr & spol. : Když ti budu psát PM teď, musím to potom psát 2x a to se mi opravdu nechce. Takže to shrnu: 1. žádný povyk jsem nespustil, od toho jsou tu jiní experti, takže vedle kámo 2. štve mě co ? Že má "někdo" peníze za reklamu? Kde jsem to prosím tě napsal? Nic takového jsem nikde nenapsal !!! Takže znova: To že má Prezi určitý obnos z reklamy jsem veděl. Kolik, to mě nikdy nezajímalo. Je mi to u prdele, každej si děláme svoji práci. Nedalo mi to před pár dny (po Zetorgate) a zeptal jsem se Preziho kolik vlastně za tu reklamu peněz je. Bez odpovědi.... Dozvěděl jsem se to druhý den po založení Zetorova vlákna od Miloše. Tzn. vím to jen pár dnů, takže tvoje dedukce je špatná a opravdu mě to neštve, štve to inzerenty a to mi není lhostejné. 3. Miloš je teď pracovně zaneprázdněný a celou věc s ním chci řešit a navrhnout mu jiné řešení hned, jakmile to bude možné. 4. Nenapadáš, ptáš se......tak proč píšeš o lidech že jsou uplakánci a nebo že mají s jinými od začátku osobní problémy ?
Myslel jsem že jsi rozumnej chlap, umíš poradit, atd....je to jen o lidech že ?
Wlatr obhájce nepotřebuje,je to fajn chlap...ale taky řekne co si myslí a to je dnes velmi cenná deviza.
morabo napsal: Vážení,
asi skutečně teď nemá smysl se tady nějak extra dohadovat. Náš postoj je jasný. Miloš je pryč. Až se vrátí a vše promyslí, dá nám určitě svůj pohled na věc, nabídne své řešení a podle toho se zařídíme a rozhodneme, případně se může začít dohadovat o něm. Současnou debatou můžeme už celé věci asi jen uškodit.
Ještě jednou díky za podporu.
asi mas pravdu.. odted se ovladam
17 cm
je to snad jen do stredy, ne?
17 cm
hicks napsal:Ja bych dokonce povazoval za stigma, kdybys se mnou chtel kamaradit. Asi bych se musel nechat sam sebe utratit... protoze nechodim ven, nikdo si ani nevsimne
Kdybys chtel usetrit,znam lidi,co topej kotata zdarma
Jinak souhlas s Romanem,myslim,ze to vyjadril velice trefne
waltr: máš naprostou pravdu,jsem uplakánek a taky pláču,srdce mě bolí,když vidím,že jdou penízky jinam než by měli,kam správně patří,mě na bmwgs záleží,jsem tu vždy,když zapnu počítač,tak 3 x denně,někdy i vícekrát a jsem rád,že se tu najde spousta lidí,kteří jsou aktivní a nebojí se napsat svůj názor ať takový nebo jiný
jako výrobce si jedu taky podle svého nastavení,každýmu je potom ho.no,ale lidem naslouchám,to je velmi důležité,bez nich sem mrtvý muž a to platí u všeho
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ještě jednou díky za podporu.
asi mas pravdu.. odted se ovladam
...ať je ta prosba i na týhle stránce.
Maiali nel Fango!
Waltr napsal:
swat a 3X>
Dále Jíří, sám jsi na můj návrh co dál někde odkazoval...nerozumím co tedy řešíš. Ale zvykl jsem si na tento tvůj způsob diskuze.
A máš pravdu o tomhle tahle diskuze není, o čem chceš diskutovat? O tom jak to má Miloš dělat, koho má vyhodit, jak má co vést? Myslím že je škoda že to nevedeš ty, tu schopnost neslouchat, a diskutovat o problémech nemá každý.
Upřímně myslím že máš s Prezim osobní problém, od počátku, nevím proč a možná je to opravdu kvůli způsobu vedení, ale je to přes hranici standartního rozdílů názorů.
To je tedy můj dojem. A nic na tom nemění to že máš ve větší části pravdu. Překračujeme své pravomoce a žádáme za stejný přečin hlavu preziho.
Ptal jsem se na to jednou Preziho, říkal že mezi vámi nic není- mě se ted tvé poznámky zdly velmi jízlivé.
Bystřo promiň, ale nic vzkazovat nebudu. Není třeba, normální lidé si najdou cetu tady i tam. A hlavně pro mě jsi uplakánek s tendencí si stále stěžovat. Pokud ti vadí reklama konkurence a ceny a já nevím co- měl jsi to řešit s Prezim. A třeba neinzerovat.
Průpovídky o tom že už to není o cestování atd. neobstojí při pohledu na první stranu- jedna nemotocyklová diskuze- a dotovaná bohužel zdejšími členy- odhlašování.
Opakuji prezi chyboval, a postoj některých členů se mi nelíbí, zvláště pro agresivitu, a odvahu vystoupit v kolektivu.
trochu mi křivdíš, ale já to unesu. V době, kdy ty jsi cenduro webem opovrhoval a měl jsi výhrady k tomu, že se tam většina z nás přesunula, jsem s prezim (a nejen já) aktivně na startu stránek spolupracoval a dával mu náměty a nápady. Řešili jsme spolu dost věcí. Vše korektně. K věcem, se kterými jsem nesouhlasil, jsem mu řekl svůj názor. Jak se stránky vyvíjely s časem a ztrácely z mého pohledu ducha a smysl, ke kterému měly sloužit, tak klesala moje aktivita. Když tady vznikla diskuze, ke které mám co říct a mám daleko více relevantních informací než máš ty, tak to asi taky není špatně. Vidím, že spoustu věcí na cenduru nevnímáš, ale nemám ti to za zlé, taky nepoznám, že se mi něco děje s motorem, dokud se úplně nezastaví. Každý umíme něco jiného. Nechci tady cenduro hodnotit. A zamysli se nad tím, jestli mě bereš do svého budoucího servisu, jako manažera pro správu tvých příjmů.