SPEEDY napsal:
Hrabě to je určitě konstruktér těch nejlepších sudů na PIFKO na SFJETĚ :-)
Přesně tááák. Krom kontejnerů na nejrůznější chemikálie, přes sypký věci po kontejnery na čokoládu a gumový medvídky.
Teď dokonce dělám sila pro BMW (asi do nich budou lejt fridex pro nový vodou chlazený motory ).
Ale hlavně:
Ty jo to je v Sudexu viď? Tam sem izoloval střechy
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Projektovy a vyrobni manager u firmy vyrabejici mikrofony a studiove reproboxy v Australii. Rode Microphones Event Electronics
Upravil petrs dne 10.03.2012 00:37
Já pracuji jako hl.inženýr projektu u jedné velké stavební firmy. Líbí se vám například nový obchvat Prahy Lahovice - Slivenec (tunel a přemostění Radotína). Jinak v Bestu máme cca 40% slevu!!
Asi 16 let mystifikuji okolí, že jsem Ajťák. "Zkusil(a) jste to vypnout a zapnout?", "Aby se Vám psala čísla, musíte stisknout tuhle klávesu. Vidíte to světýlko?". A těm nejaktivnějším prozradím, v čem spočívá tajemství klávesy Insert.
Většinou s tím vystačím.
A ještě jsem zapomněl napsat o těch svatbach viz podpis
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pavlik5 napsal:
Asi 16 let mystifikuji okolí, že jsem Ajťák. "Zkusil(a) jste to vypnout a zapnout?", "Aby se Vám psala čísla, musíte stisknout tuhle klávesu. Vidíte to světýlko?". A těm nejaktivnějším prozradím, v čem spočívá tajemství klávesy Insert.
Většinou s tím vystačím.
Přidám se se svou profesí.....oční optik-registrovaný optometrista Asi by jste se u mě měli stavit všichni - až vás budou bolet oči z toho čučení na bmwgs
www.optikmatuskova.cz