Tak jsem si na stránce http://loziska-gu... našel ložiska a gufera dohromady za nějakých 688,-.
Nevíte někdo, jaké je ložisko v krku řízení? Když už bude motka rozebraná, tak bych to zrovna taky vyměnil ale v katalogu nějak k tomu ložisku nic není...
F800GS
jo 117 je ale bez DPH takze pak tech 5 lozisek vychazi na 710,- plus gufera nevim za kolik si bral a 100,- posta tak to vyjde stejne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja som ložiská menil už 2 x, z guferami žiaden problém podla rozmerov. Prvé ložiská som dával ZVL že podporím Slovenského výrobcu, vydržali 30tis.. Tak poučený že dám kvalitné zahraničné SKF, paráda prišli no vyrobené v Bulharsku. Čo spravíme s tou globalizáciou.
zvýšená radiálna vôľa - C3 alebo viac určite nie teda pokial je v norme presah uloženia v náboji.
O to skôr chytí ložisko - koleso vôľu. Už ložisko z normálnou vôľou sa chová trošku "volnejšie" lebo výrobca ložiska ráta s primeraným presahom aj na oske , čo sa pri suvných oskách motoriek nekoná.
Používam ťahavú A00, ale patlám to medzi gufero a ložisko a nie na osku.
Ale inak neviem či to nie je len placebo efekt nakolko v Al. krúžkoch mám "poctivé" drážky od gufier.
schrek napsal:
Asi tak , a jelikoz v katalogu neni uvedeno nic povazu ze by se melo koupit normalni bez oznaceni vule .
Jinak lidicky cim mazete hridel kola ?
Já k mazání téměř čehokoli používám G3 Grafitová vazelina ,na choulostivější věci Molyku, do ložisek LV 2-3 nejlépe EP (extra presure) Molyka i LVéčko má teplotní dosah až 120stC a to je ve většině případů dostačující a navíc jsou to vazeliny které neabsorbují vlhkost popř netuhnou na vzduchu tak jak to dělávali ruské Ciatimy (bývalí rakeťáci znají)
Jinak v Repromu je napsany ze se ma pouzit na hridel Optimoly TA, co sme se dival tak je to na drazkove hridele atd. Ale snad chlpci v NDR vedi co pisi pouzivate to nekdo Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
dopozucuji SKF.
Original tam davaji NTN made in Korea tusim, a ty mi vzdy malo vydrzeli. SKF se zda ji byt bytelnejsi.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...