bobus napsal:
Ta cena je dobrá ,kdyby to bylo v kvalitě Oxtar Infinity tak bych o nich uvažoval
mam asi pres rok infinity, uzasny backurky, pohodlny, opravdu nepromokavy. nedavno jsem s sebou svacnul v rakousku, takovej nevinnej pad asi ve 40 km/h na mokru na levou stranu. a mam rozthnutej sev primo uprostred boty. jsem z toho nejakej spatnej, gorac asi bude v pohode, ale jak tu kuzi znovu prisit. a to byl fakt nevinnej pad. (to jenom k te kvalite oxtar infinity)
jinak asi takto: cestování, silnice, šotolína, sem tam něco málo drsnějšího mám ale trochu strach že to je všechno až moc tvrdý na cestování :/
Upravil HonzaGS-SV dne 03.04.2010 14:21
no Honzo, rekl bych, ze jo. jestli se muzes placnout pres kapsu, tak se podivej na novy sidi adventure, vypadaj moc pekne a mohl by to byt idealni kompromis. ale na cestovani jsou fakt vyborny ty infinity.
SiDi?! Tak to si piš, že vydrží! Osobně neznám kvalitnější boty (výrobce) a ještě navíc prodávají i náhradní díly, takže když něco poškodíš, můžeš to prostě vyměnit
Maiali nel Fango!
allroad napsal(a):
Používal jsem roky DIADORY, ale teď mi do jedné začalo téct. Řeším koupi nových bot. Jde mi čistě o touring ne enduro. Čili měkká , pohodlná, vzdušná a nepromokavá bota. Možná se tady někde ve vlékně tahle bota objevila http://www.hadryn...tars-roam/ , máte někdo s ní zkušenost? Díky za radu.
Mám je. 2x reklamace - pokaždé se párají tam, kde je látka (přední "ohebná" část) přišitá ke kůži. Reklamace pokaždé bez problémů uznána, boty vcelku pohodlné, ale až se mi rozpadnou znovu, půjdu do něčeho jiného.
Ja mam Diadory, pohodlne, nepromokly (jen kdyz mi od predniho kola slo vse primo na boty po 3 hodinach byly vlhky) po 2 letech zadne poskozeni, na kratsi chuzi taky v pohode http://www.motoho...orizon-w-pHonda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Tak mám čerstvou zkušenost s botama Forma GT.V dešti dobrý, pohodlný jsou taky (i proto jsem si je vybíral, aby se v nich dalo i kousek jít), ale ne bezpečnost nic moc.V nulový rychlosti při jednom nevinným off sjezdu mi uklouzlo přední kolo na kameni a já chtěl motorku tak dlouho držet, aby se jí nic nestalo, až jsem zapomněl vytáhnout nohu a spadla mi na ni.Výsledkem je zlomenej kotník.Tak asi tolik k bezpečnosti.Zbytek letošní sezony je v pr....
Kluci ať čtu jak čtu, nemůžu se tu dopídit komromisu na boty.
Bandita se psí je pryč. Teď je něco od Büse a od Rukka než se vše podaří nasbírat, ale boty nejsou pořádný. DIadory silniční jsou už pryč a ty co mám jsou jen na pohodičku klídeček sice gore-tex, ale obyč.
Poraďte prosíím.
Chci boty, ježdění ukrajina, rumunsko atd.
1) nepromokavé,
2) bezpečné, kotník už jsem měl .
3) pevnější podrážky kvůli stupačkám.
A i pohodlné by se šikly.
Když se postavím do stupaček, tak potřebuju pevnost.
Když zaprší potřebuji mít nohy v suchu.
Malá otázečka nakonec.
Rukka nedělá boty že ne.
Jsem ochotný si tu pohodlnost za cenu ochrany ukrojit. Mám se rád
podle mě se "nepromokavost" a "bezpečnost" tak trochu vylučují (aspoň v tom smyslu, jak ta slova chápu já) .. neříkám, že to není možné, ale já zatím na takové boty nenarazil
pokud chceš nepromokavé, pak můžu doporučit Oxtar Infinity Goretex (teď už se jmenujou jinak) .. měl jsem je (vlastně ještě mám) a celodenní déšť nebo stání v potoce zvládly bez problémů .. pohodlné jsou taky, ale aby mi v nich na nohu spadla motorka, to bych nechtěl
pokud chceš bezpečné, pak to chce nějaké "plasťáky" .. mám Sidi Crossfire a je to u nich přesně naopak, než u těch Infinity .. tzn. celodenní déšť vydrží (i když ponožky mi navlhnou, ale nečvachtám), ale v potoce jsou durch za pár minut .. na druhou stranu ten pocit bezpečí, že mám nohu dobře chráněnou, za to stojí
jo a dneska bych vybíral z těchto dvou: Alpinestars TECH 8 nebo Gaerne SG 12
Upravil HonzaTA dne 30.08.2010 18:56
Mám ty Sidi adv gore a prijdou mi pevnejsi a s vetsi ochranou kotniku. Zatim min phodlny nez Infinity ale snad ta kue trochu povoli.
Akurat cena nic moc.
říkám si hurikán
Já koupil na jaře tyhle...
http://www.w2boots.cz/produkty/atv/4-dirt-adventure/
a zatím spokojenost..
Po pár svezeních povolily a myslím docela dobře sedí.. Tak asi v hodinovým intenzivním děšti neprotekly vůbec, do potoka ale asi nebudou. Myslím takovej trochu kompromis mezi "bezpečím" a pohodlím, spíš bych se ale asi přiklonil k tomu pohodlí :-). kotníky sem si v nich zatím zaplaťbůh nelámal..
had přiložený následující obrázek: