Ja se z Vas panove stejne nejspis zblaznim.
1) minimalne 10x jsem sem napsal, ze bych rad prihlasky mailem a pres to se tu docitam jak se vsichni tesi, ale ja ani nevim ze prijedou
2) chtel jsem do prihlasky info, jestli prijedete v patek nebo v sobotu. Jen 2 lidi mi napsali patek, ale tady se docitam, ze v patek prijede hromada lidi.
Takze jdu volat, protoze je dost mozny, ze byste taky v onen patek nemeli kde spat..
Alda napsal:
Ja se z Vas panove stejne nejspis zblaznim.
1) minimalne 10x jsem sem napsal, ze bych rad prihlasky mailem a pres to se tu docitam jak se vsichni tesi, ale ja ani nevim ze prijedou
2) chtel jsem do prihlasky info, jestli prijedete v patek nebo v sobotu. Jen 2 lidi mi napsali patek, ale tady se docitam, ze v patek prijede hromada lidi.
Takze jdu volat, protoze je dost mozny, ze byste taky v onen patek nemeli kde spat..
Aldo, ad 2:
- pokud by chtěl někdo dorazit na vlastní pěst už v pátek k večeru, nevidím v tom žádný problém. Jen mi to asi dejtě vědět, přijel bych se na Vás kouknout..
Ja to pochopil jako ze to je jedno, jen bys to rad vedel, aby ses na nas podival Tak jsem to tedy do prihlasky nepsal, tehdy jsem fakt nemel paru, kdy prijedu. Samozrejme se bavim o spani ve stanech, ne v chatkach.
Kurnik tak uvidim, jestli se mi podari dojet... Zitra letim domu a ten dalsi vikend jsem se chtel vracet na tyden zpet do Saluzza na motorce... Tak mozna to nejak zkombinuju ze bych ze soboty na nedeli prespal na sraze a pak jel do prace v nedeli a pondeli vrchem pres Rozvadov a Svycarsko...
Vita a Randolfe.Počkam vás bud pri benzinke alebo pri obchodnom dome alebo vy mňa.Podla času to vidím že dojdem neco po 14.Ak tam nedorazím do 14.30 tak chodte bezom ňa.To len kvuli tomu že nechcú mi dat dovolenku lebo pracujem ako vodič Nakl.Auta a nevedia či budú ma pro mňa dajakú jazdu.V Den odjezdu to presne upresním okolo 12 hod
zahorak napsal:
Vita a Randolfe.Počkam vás bud pri benzinke alebo pri obchodnom dome alebo vy mňa.Podla času to vidím že dojdem neco po 14.Ak tam nedorazím do 14.30 tak chodte bezom ňa.To len kvuli tomu že nechcú mi dat dovolenku lebo pracujem ako vodič Nakl.Auta a nevedia či budú ma pro mňa dajakú jazdu.V Den odjezdu to presne upresním okolo 12 hod
Takze, panove, muj telefon je +420 608 618272 a budu ve 14:00 na zminene benzince. Kdokoli jeste krome Vity a Zahoraka se bude chtit pridat, budem moc radi, dejte ale vedet.
Zahoraku, pokud nebudes moct, napis mi, prosim, SMS, nebo zavolej. (To je carek v jedne vete, ze? )
Je mozny se taky pripojit v te St.Boleslavy? Sice to mam zajizdku,ale nechce se me jet v jednom celou cestu.Manzelka me pusti uz v patek tak na 90 procent.Takze je 10procentni sance ze to nedopadne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
[quote]vevis napsal:
Je mozny se taky pripojit v te St.Boleslavy? Sice to mam zajizdku,ale nechce se me jet v jednom celou cestu.Manzelka me pusti uz v patek tak na 90 procent.Takze je 10procentni sance ze to nedopadne.[/quote
Když to zvládnu tak tam v sobotu přijedu, ale spát nemůžu. Doufám že projížďka zahrnuje i nějaký OFFROADÍK páč na asfalt mám auto.
Robert přiložený následující obrázek:
[167.58Kb]
Upravil Robert dne 15.07.2008 23:55
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Tak se asi na srázek nedostanu Musím makat na baráku (nová okna a dveře).... Kdyby to šlo se jen tak "urvat" a přijet i na otočky byl by jsem rád, ale asi to nehrozí....
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[53.01Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tak jsem v pytli, pánové. Pojedu do prčic a ne na srázek. Bohužel jsem nedostal dovolenou, takže jdu v sobotu makat, místo vyjížďky a besedy u Tullamore. Tak pozdravujte i za mě.
BIGR napsal:
tak nevim... Nějak se nám to počasí kazí.
dokud neni voda po sani tak to jde projet
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Pepe napsal:
[quote]vevis napsal:
Je mozny se taky pripojit v te St.Boleslavy? Sice to mam zajizdku,ale nechce se me jet v jednom celou cestu.Manzelka me pusti uz v patek tak na 90 procent.Takze je 10procentni sance ze to nedopadne.[/quote
žadnej problém čim víc tim líp
Tak nevim jestli to stihnu.Myslel jsem,ze budu myt volno.Pokusim se,ale bu tam budu,nebo ne.Dik!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kurnik Aldo co jsi to objednal za počasí na víkend??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis