Tak jestli počasí dovolí a nebude nějaká brutální kosa a k tomu padat h.o.v.n.a s háčkama , tak bychom s Joem v sobotu dorazili - tak cca 90% (sice nejsme z cukru, ale jet přes 300km v nějakých s.r.a.č.k.á.ch a kose se nám fakt nebude chtít) - kdyžtak jestli je možnost, tak pokoj v domě a záchod může být na chodbě
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Omlouvám se, ale stále to mám tak 50/50. Rád bych se přijel podívat, pokud to dopadne tak v sobotu ráno/dopoledne byc dorazil, ale potvrdit to nejsem schopen.
Když dorazím a šlo by to, zkusil bych OFF.
Traverz napsal:
Omlouvám se, ale stále to mám tak 50/50. Rád bych se přijel podívat, pokud to dopadne tak v sobotu ráno/dopoledne byc dorazil, ale potvrdit to nejsem schopen.
Když dorazím a šlo by to, zkusil bych OFF.
A kdo tomu věří je v.ů.l. Dneska už nejsou schopni předpovědět ani den dopředu a jen tvoří davovou paniku.
--------
Tak jsem chtěl nahlásit účast bez ohledu na počasí, ale ráno mi nahlásili práci na pátek a možná i sobotu (jak se to prej v pátek zvládne).
A jak na svini, kámoš, kterej měl ject se mnou si včera zrakvil kotník. Takže sobotu uvidím, jestli bude práce nebo ne. Nic neslibuju a případně se vyspím kdekoliv (třeba v té nedaleké pizzerii ) ...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
A kdo tomu věří je v.ů.l. Dneska už nejsou schopni předpovědět ani den dopředu a jen tvoří davovou paniku.
--------
Tak jsem chtěl nahlásit účast bez ohledu na počasí, ale ráno mi nahlásili práci na pátek a možná i sobotu (jak se to prej v pátek zvládne).
A jak na svini, kámoš, kterej měl ject se mnou si včera zrakvil kotník. Takže sobotu uvidím, jestli bude práce nebo ne. Nic neslibuju a případně se vyspím kdekoliv (třeba v té nedaleké pizzerii ) ...
Honza_BMW_VW napsal:
Ahoj, asi bych se zůčastnil, záleží na počasí. Zima nevadí, déšť moc nepreferuji. Přijel bych v so, zúšastnil se vyjížďky a odjel v ne ráno po snídani. Zatím se mnou počítej nezávazně. Díky H
Ahoj, platí co jsem psal výše. Můžeš pla napsat představu, v kolik hod. by se vyráželo v so na vyjížďku, potřebuji si naplánovat cestu a když už bych jel, nerad bych dorazil o 30min. po výjezdu. Díky.
www.jantruhlar.cz
Pěkně si to užijte v krásném kraji. Letos můžu akorát slintat do klávesnice a to mám kousek od Bezdružic kam hlavu složit, bo tam máme babičku. Ten kraj fakt stojí za prohlídku a né jenom za projetí . Snad za rok.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Ahoj, asi bych se zůčastnil, záleží na počasí. Zima nevadí, déšť moc nepreferuji. Přijel bych v so, zúšastnil se vyjížďky a odjel v ne ráno po snídani. Zatím se mnou počítej nezávazně. Díky H
Ahoj, platí co jsem psal výše. Můžeš pla napsat představu, v kolik hod. by se vyráželo v so na vyjížďku, potřebuji si naplánovat cestu a když už bych jel, nerad bych dorazil o 30min. po výjezdu. Díky.
Čas není zatím pevně stanovený vzhledem k počasí. Nechci ale jet moc brzy, jednak někteří nebudou schopni po pátku vstát a druhak chci počkat na lidi, kteří dorazí až v sobotu. Telefon na mě je v profilu, takže není problém cinknout, že jste 30km od cíle a počkám. Předběžně vím, že to dříve jak v 10:00 neodstartuju. Chtěl bych udělat oběd někde po cestě, takže proto bych rád vyrazil dopoledne, ale nechávám to otevřené.
Volat můžete kdykoliv, mám F4, takže budu na příjmu a nasměruju vás.
Bude poměrně dost zastávek i jedna obědová, takže v pohodě.
Upravil xHackerM dne 24.10.2012 09:35