Alda napsal:
Videl jsem hromadu jeho videi, ale poprvy mam pocit, ze se s tim fakt dost pere a nejde to samo hladce.
Jinak teda tohle je mazec.. YouTube Video
Tak není to zrovna 1200 vodník a jestli se ti zdá,že se s tím pere,tak musíš být jezdecký bůh.Ono to nikdy nejde lehce i když to tak někdy u někoho vypadá.Musím uznat,že zatáčku po kufru má nejlíp zmáknutou Toli.To musí tenhle borec ještě dopilovat.Jinak já za sebe musím říct,že borec umí - HODNĚ!
Ja jsem nekde psal, ze umim vic nez on?
Pokud jsi to nepochopil, tak jeste jednou, trochu jinak.. ale spis jsi to pochopil a z nejakyho duvodu delas ze ne..
Chris je u me velkej borec a hodne ho obdivuju. LC je prvni motorka, u ktery mi pripada, ze se s ni dost pere, coz neni u tohoto profika zvykem, takrka vsechny ostatni videa jsou o necem jinym, jako by se s motorkou v ruce narodil.
Alda napsal:
Videl jsem hromadu jeho videi, ale poprvy mam pocit, ze se s tim fakt dost pere a nejde to samo hladce.
Jinak teda tohle je mazec.. YouTube Video
Tak není to zrovna 1200 vodník a jestli se ti zdá,že se s tím pere,tak musíš být jezdecký bůh.Ono to nikdy nejde lehce i když to tak někdy u někoho vypadá.Musím uznat,že zatáčku po kufru má nejlíp zmáknutou Toli.To musí tenhle borec ještě dopilovat.Jinak já za sebe musím říct,že borec umí - HODNĚ!
Ja jsem nekde psal, ze umim vic nez on?
Pokud jsi to nepochopil, tak jeste jednou, trochu jinak.. ale spis jsi to pochopil a z nejakyho duvodu delas ze ne..
Chris je u me velkej borec a hodne ho obdivuju. LC je prvni motorka, u ktery mi pripada, ze se s ni dost pere, coz neni u tohoto profika zvykem, takrka vsechny ostatni videa jsou o necem jinym, jako by se s motorkou v ruce narodil.
Jj,buď v klidu.Je možný,že musí vodníka teprve pořádně dostat do ruky.
.
Pro zajímavost, první pokusy s laděním LC jsou venku. Graf ukazuje korigovaný výkon na zadním kole, série dává rovných 110PS, po otevření pak 143PS (tj. 156 PS na motoru).
Melizoy přiložený následující obrázek:
[40.51Kb]
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Dostali jsme povolení k použití téhle parádní fotky z říjnového tripu do Zimbabwe.
Nebylo to zase tak snadné, protože jsme chtěli jeden z těch tří záběrů, kde jsou všechny doplňky, které Touratech v té době měl vyrobené. Myslíme si, že to bude pro některé nové majitele R1200GSA docela šok - nejsem si jistý, jestli jsou všichni připravení vidět tuhle motorky zablácenou a na pistě.. Každopádně podle mě tohle je správný adventure - styl jízdy i destinace.
fotka hezka ale ty padaky! to jsou delany ve spolupraci s vezenskou spravou ? :-D od roku 2015 v bude jako novinka v nabidce maximalni ochrana proti prorazeni nadrze toto :-) http://www.bmwgs....n/klec.jpg
Upravil milanek dne 14.02.2014 11:34
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek: padáky jsou převážně BMW a i když je pro ně vyrábí Touratech, tak tam to funguje trošku jinak a nemají úplně volné ruce. Touratech dodělal takovou výztuhu resp. rozšíření které kryje nádrž. Zdá se to jako zbytečné ale je to po testování v německu - stačí relativně malý pád kdy se motorka převalí a něco zatlačí do nádrže a je problém, protože nádrž je z tenkého hliníku. Když se na ty padáky dají ty boční tašky, tak je to OK a většina z toho není vidět. Ono když se podíváš na padáky co jsou na 1190, tak to je taky slušný lešení. A v principu lidi chtějí "obrněné" motorky.
Jinak v reálu mi to nepřijde tak hrozný, na fotkách to vypadá horší než je realita.
nj to jsem tusil ale selsky rozum rika : hlinikova nadrz + nerezovy leseni = ocelova nadrz a je klid :-) a mozna by vahove jeste usetrily
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Ich špreche nicht dojč. Pisou tam něco o tom že brzdil?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Píšou tam, že došlo k tech. závadě - blokování brzdy. Ale je možné aby se blokla, když má moto ABS?
Když se vysype kardan a někde se to blokne,proč ne?Pokud se zasekl opravdu jen brzdič,tak by k tomu mohli něco říct odborníci jako je Tonda,nebo Milan (Servisák).
.
swat napsal:
Píšou tam, že došlo k tech. závadě - blokování brzdy. Ale je možné aby se blokla, když má moto ABS?
Když se vysype kardan a někde se to blokne,proč ne?Pokud se zasekl opravdu jen brzdič,tak by k tomu mohli něco říct odborníci jako je Tonda,nebo Milan (Servisák).
mne se vysrouboval sroub z rozvodofky a drhnul o brzdic.
pry to nikdo jiny nehlasil, worldwide.
mam novou rozvodofku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
swat napsal:
mne se vysrouboval sroub z rozvodofky a drhnul o brzdic.
pry to nikdo jiny nehlasil, worldwide.
mam novou rozvodofku
Nebo hicks.Na tebe jsem Kubo zapomněl,ty se taky dokážeš vyjádřit ke všemu.Jak dopadla tvoje závada,jen to přibržďovalo,nebo se to taky bloklo?
.