Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 8 z 12:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  ...  12  

1.lekce dějepisu pro LukyGS
3axap
Přidané 13.11.2012 21:53

Registrace: 23.01.10
bluesbery napsal:
vlastimil napsal:
bluesbery napsal:
Jj, Silny jako byk a také tak chytry..

Jj,lepší být zdravý b.l.b.e.c, než nemocný doktor.

Ja naturlich,aber ich bin kein dochtor..secret

FrownTakže nemocný b.lb.e.c. ?Přiznám se,že jsem vůbec nepočítal s tím že se přihlásíš k této variantěclapGrin
Tu němčinu si strč někam.Jestli chceš hrát machra,tak naturlich se píše s přehlasovaným u (ü)Shock

3axap
Přidané 13.11.2012 21:57

hobrnos napsal:
LukyGs napsal:
hobrnos napsal:
Chudák Luky, z této smršti příspěvků musí být už na prášky...comfort

Myslíš?
Kdybych měl tak slabé nervy jak si myslíš tak to bych už ani dnes nemohl jít do práce kde mám nervy se zaměstnancema každej den...
Každej den slyším jejich problémy a spílání na to jak je všechno na **** a drahý. Jak je nefér že když si půjčí firemní auto bez dovolení tak si musí zaplatit naftu atd..
Nervy, ty jediný mám zatím dobrý ale taky mívám chvíle kdy se na všechno chci vysrat a zmizet na tejden někam pryč abych si vyčistil hlavu.

Můžeš jet s Vlastimilem na jaře do Koreje.....lol

Není problém,pokud nás bude víc pojedeme busemGrin

hobr
Přidané 13.11.2012 21:57

Registrace: 29.12.10
Přátelé, musím jít spat. Ráno mě čeká STK na auto, to mě humor přejde. Dobrou....bye
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

LukyGs
Přidané 13.11.2012 21:59

Registrace: 25.08.11
A proč by tě měl humor přejít? Snad udržuješ auto v dobrém technickém stavu ne?
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
bluesbery
Přidané 13.11.2012 22:05

Registrace: 01.06.08
vlastimil napsal:
bluesbery napsal:
vlastimil napsal:
bluesbery napsal:

FrownTakže nemocný b.lb.e.c. ?Přiznám se,že jsem vůbec nepočítal s tím že se přihlásíš k této variantěclapGrin
Tu němčinu si strč někam.Jestli chceš hrát machra,tak naturlich se píše s přehlasovaným u (ü)Shock

Pisu z mobilu, takze na prehlasovane u v tvem pripade kaslu. Hlavne jsi však nepochopil, ze neresim zdravi dobytka.. To jen ta potrefena husa.. Totiz byk.. Zamnucel..

www.temax.cz
3axap
Přidané 14.11.2012 05:50

bluesbery napsal:
vlastimil napsal:
bluesbery napsal:
vlastimil napsal:
bluesbery napsal:

Pisu z mobilu, takze na prehlasovane u v tvem pripade kaslu. Hlavne jsi však nepochopil, ze neresim zdravi dobytka.. To jen ta potrefena husa.. Totiz byk.. Zamnucel..

Hele Bluesberry o té potrefené huse to vyjde nastejno,ty jsi se také chytil na toho doktoraSmileco se týče toho býkatak ten bučí ne nmučí.Cool

hobr
Přidané 14.11.2012 09:17

LukyGs napsal:

To si piš. Ale protáčí se mě panenky, když to musím lepit. A co dva roky je to horší....Sadreal sad

barokar
Přidané 14.11.2012 14:38

Registrace: 24.08.09
LukyGs napsal:
hobrnos napsal:
Chudák Luky, z této smršti příspěvků musí být už na prášky...comfort

Myslíš?
Kdybych měl tak slabé nervy jak si myslíš tak to bych už ani dnes nemohl jít do práce kde mám nervy se zaměstnancema každej den...
Každej den slyším jejich problémy a spílání na to jak je všechno na **** a drahý. Jak je nefér že když si půjčí firemní auto bez dovolení tak si musí zaplatit naftu atd..
Nervy, ty jediný mám zatím dobrý ale taky mívám chvíle kdy se na všechno chci vysrat a zmizet na tejden někam pryč abych si vyčistil hlavu.

vidíš, a to si dovolí se strachem o práci, nepřej si vidět, co by ti dělali, kdyby měli svý jistý - tedy samé jistoty a jiná pozitiva.
Upravil barokar dne 14.11.2012 14:44

barokar
Přidané 14.11.2012 14:41

.

taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid, cituji z Novinek od jedné z diskutujících:

Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?
Upravil barokar dne 14.11.2012 20:26

barokar
Přidané 14.11.2012 14:46

hobrnos napsal:
LukyGs napsal:

To si piš. Ale protáčí se mě panenky, když to musím lepit. A co dva roky je to horší....Sadreal sad

a koupit si nové auto tě nenapadlo? shop

Zdenal RT
Přidané 14.11.2012 15:06

Registrace: 06.09.07
prouky napsal:
.

taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid:

Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?

Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY

www.youtube.com/user/zdenalrt/videos?flow=
Petr 11
Přidané 14.11.2012 15:35

Registrace: 04.11.08
Zdenal RT napsal:Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY

Mne to zas tak vtipny neprijde,protoze kdyz jsem to cetl,v souvislosti s datem narozeni Proukyho,tak mne napadla dve mozna vysvetleni,obe docela smutna...bud diagnoza,nebo charakterova vada...

hobr
Přidané 14.11.2012 15:50

prouky napsal:

Věříš, že jo?hmm! Jenže to bych musel mít víc peněz a to bych si koupil ne auto, ale pořádnou motorku...music

barokar
Přidané 14.11.2012 16:26

Petr 11 napsal:
Zdenal RT napsal:Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY

Mne to zas tak vtipny neprijde,protoze kdyz jsem to cetl,v souvislosti s datem narozeni Proukyho,tak mne napadla dve mozna vysvetleni,obe docela smutna...bud diagnoza,nebo charakterova vada...

....ani jedno, ani druhý - ...jsem překopíroval z diskuzního fóra Novinek.
...nejlepší fór je ten o úspěšném vývozu škodovek.
...blbý je, že takto vzpomíná (uvažuje) strašně moc lidí, zde např. LukyGS

barokar
Přidané 14.11.2012 16:28

hobrnos napsal:
prouky napsal:

Věříš, že jo?hmm! Jenže to bych musel mít víc peněz a to bych si koupil ne auto, ale pořádnou motorku...music

a nechceš mou 1100? musím pořídit 2. vůz do famílieAngry

JohnyT
Přidané 14.11.2012 16:36

Registrace: 14.05.07
prouky napsal:
Petr 11 napsal:

....ani jedno, ani druhý - ...jsem překopíroval z diskuzního fóra Novinek.
...nejlepší fór je ten o úspěšném vývozu škodovek.
...blbý je, že takto vzpomíná (uvažuje) strašně moc lidí, zde např. LukyGS

A ja se tomu uvazovani nedivim. Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji. Straseni KSC uz nikoho nebere. Uz se tolikrat mobilizovalo, ze uz jim nikdo neuveri. Jsem pravicovy volic a nemam koho volit. Volit mensi zlo totiz uz nehodlam. Neceka nas nic dobryho.
BMW R1150GS MY02

TomElefant750
Přidané 14.11.2012 16:55

Registrace: 29.04.10
"Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji."
Že se vám do toho vměšuju - přesně která pravicová strana tady je nebo byla u moci? ODS a podobný za pravicovou stranu nepovažuju - nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom

paja1
Přidané 14.11.2012 17:57

Registrace: 02.02.09
TomElefant750 napsal:
"Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji."
Že se vám do toho vměšuju - přesně která pravicová strana tady je nebo byla u moci? ODS a podobný za pravicovou stranu nepovažuju - nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom

Souhlasclap
Taky si konání pravicové strany představuji jinak. Ale třeba jsem utopista...
Pája

hicks
Přidané 14.11.2012 17:57

Registrace: 09.07.08
TomElefant750 napsal:
nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom

zrovna v patek jsme resili Necase.

v zivote podle nasich informaci pracoval jen ROK, a navic jako jaderny vedec nebo tak neco.

Od roku 91 ve strane..

...co cekat? Sad
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

hicks
Přidané 14.11.2012 18:00

Registrace: 09.07.08
allroad napsal:
prouky napsal:
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid:

Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik ......................

Tohle snad nemůžeš myslet ani vážně !!! A komu myslíš že většina těch fabrik do roku 48 patřila !!!

uf.. to fakt prouky napsal?

to je ALE KRAVINA.

navic fabriky MELY CASTO GARANTOVANY ODBER VYROBKU. Viz. L-39...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Strana 8 z 12:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  ...  12  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 95
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.28 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI