bluesbery napsal:
Jj, Silny jako byk a také tak chytry..
Jj,lepší být zdravý b.l.b.e.c, než nemocný doktor.
Ja naturlich,aber ich bin kein dochtor..
Takže nemocný b.lb.e.c. ?Přiznám se,že jsem vůbec nepočítal s tím že se přihlásíš k této variantě
Tu němčinu si strč někam.Jestli chceš hrát machra,tak naturlich se píše s přehlasovaným u (ü)
hobrnos napsal:
Chudák Luky, z této smršti příspěvků musí být už na prášky...
Myslíš?
Kdybych měl tak slabé nervy jak si myslíš tak to bych už ani dnes nemohl jít do práce kde mám nervy se zaměstnancema každej den...
Každej den slyším jejich problémy a spílání na to jak je všechno na **** a drahý. Jak je nefér že když si půjčí firemní auto bez dovolení tak si musí zaplatit naftu atd..
Nervy, ty jediný mám zatím dobrý ale taky mívám chvíle kdy se na všechno chci vysrat a zmizet na tejden někam pryč abych si vyčistil hlavu.
bluesbery napsal:
Takže nemocný b.lb.e.c. ?Přiznám se,že jsem vůbec nepočítal s tím že se přihlásíš k této variantě
Tu němčinu si strč někam.Jestli chceš hrát machra,tak naturlich se píše s přehlasovaným u (ü)
Pisu z mobilu, takze na prehlasovane u v tvem pripade kaslu. Hlavne jsi však nepochopil, ze neresim zdravi dobytka.. To jen ta potrefena husa.. Totiz byk.. Zamnucel..
bluesbery napsal:
Pisu z mobilu, takze na prehlasovane u v tvem pripade kaslu. Hlavne jsi však nepochopil, ze neresim zdravi dobytka.. To jen ta potrefena husa.. Totiz byk.. Zamnucel..
Hele Bluesberry o té potrefené huse to vyjde nastejno,ty jsi se také chytil na toho doktoraco se týče toho býkatak ten bučí ne nmučí.
hobrnos napsal:
Chudák Luky, z této smršti příspěvků musí být už na prášky...
Myslíš?
Kdybych měl tak slabé nervy jak si myslíš tak to bych už ani dnes nemohl jít do práce kde mám nervy se zaměstnancema každej den...
Každej den slyším jejich problémy a spílání na to jak je všechno na **** a drahý. Jak je nefér že když si půjčí firemní auto bez dovolení tak si musí zaplatit naftu atd..
Nervy, ty jediný mám zatím dobrý ale taky mívám chvíle kdy se na všechno chci vysrat a zmizet na tejden někam pryč abych si vyčistil hlavu.
vidíš, a to si dovolí se strachem o práci, nepřej si vidět, co by ti dělali, kdyby měli svý jistý - tedy samé jistoty a jiná pozitiva.
Upravil barokar dne 14.11.2012 14:44
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid, cituji z Novinek od jedné z diskutujících:
Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?
Upravil barokar dne 14.11.2012 20:26
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid:
Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?
Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY
Zdenal RT napsal:Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY
Mne to zas tak vtipny neprijde,protoze kdyz jsem to cetl,v souvislosti s datem narozeni Proukyho,tak mne napadla dve mozna vysvetleni,obe docela smutna...bud diagnoza,nebo charakterova vada...
prouky napsal:
a koupit si nové auto tě nenapadlo?
Věříš, že jo? Jenže to bych musel mít víc peněz a to bych si koupil ne auto, ale pořádnou motorku...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Zdenal RT napsal:Tak ten byl hodně dobrej, tak jsem se už dlouho nenasmál jen jsi si spletl rubriku. Na tyhle tu jsou VTIPY
Mne to zas tak vtipny neprijde,protoze kdyz jsem to cetl,v souvislosti s datem narozeni Proukyho,tak mne napadla dve mozna vysvetleni,obe docela smutna...bud diagnoza,nebo charakterova vada...
....ani jedno, ani druhý - ...jsem překopíroval z diskuzního fóra Novinek.
...nejlepší fór je ten o úspěšném vývozu škodovek.
...blbý je, že takto vzpomíná (uvažuje) strašně moc lidí, zde např. LukyGS
....ani jedno, ani druhý - ...jsem překopíroval z diskuzního fóra Novinek.
...nejlepší fór je ten o úspěšném vývozu škodovek.
...blbý je, že takto vzpomíná (uvažuje) strašně moc lidí, zde např. LukyGS
A ja se tomu uvazovani nedivim. Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji. Straseni KSC uz nikoho nebere. Uz se tolikrat mobilizovalo, ze uz jim nikdo neuveri. Jsem pravicovy volic a nemam koho volit. Volit mensi zlo totiz uz nehodlam. Neceka nas nic dobryho.
BMW R1150GS MY02
"Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji."
Že se vám do toho vměšuju - přesně která pravicová strana tady je nebo byla u moci? ODS a podobný za pravicovou stranu nepovažuju - nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
"Bohzel pravicove strany to svym jednanim jen podporuji."
Že se vám do toho vměšuju - přesně která pravicová strana tady je nebo byla u moci? ODS a podobný za pravicovou stranu nepovažuju - nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom
Souhlas
Taky si konání pravicové strany představuji jinak. Ale třeba jsem utopista...
Pája
TomElefant750 napsal:
nebo snad pravicová strana má zvyšovat daně, zřizovat nový ouřady, zvětšovat počet státních zaměstnanců???
Čau, Tom
zrovna v patek jsme resili Necase.
v zivote podle nasich informaci pracoval jen ROK, a navic jako jaderny vedec nebo tak neco.
Od roku 91 ve strane..
...co cekat?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prouky napsal:
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid:
Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik ......................
Tohle snad nemůžeš myslet ani vážně !!! A komu myslíš že většina těch fabrik do roku 48 patřila !!!
uf.. to fakt prouky napsal?
to je ALE KRAVINA.
navic fabriky MELY CASTO GARANTOVANY ODBER VYROBKU. Viz. L-39...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2