No pokud se to zrusi nemam s tim problem i kdyz sem se tesil na cepice ALE pak tu zverejnil tu reklamku a ja jim tam zatopim ze asi skonci.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Michale, mohl bys prosím pro nás tu krabici s těmi prázdnými kšiltovkami vyfotit a vložit zde na vlákno, pro klid duše a zachování duševního zdraví alespoň do nadcházejících dní vánočních?
Doted jsem to bral hodne s nadhledem a jen jsem se bavil co to je za kra*u. Ted uz se jen valim pod stolem smichy nebylo v ty krabici nahodou trolol?
F 650 GS (00)
Queen-Elizabeth-II napsal:
WHERE ARE MY DAMN CAPS!?
Královno Alžběto toto je českej web.
to taky neni kralovna, ty jelite, ale australsky radio
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prouky napsal:
Michale, mohl bys prosím pro nás tu krabici s těmi prázdnými kšiltovkami vyfotit a vložit zde na vlákno, pro klid duše a zachování duševního zdraví alespoň do nadcházejících dní vánočních?
prouky napsal:
prouky napsal:
schrek napsal:
bajka: zvet si tio poradne anapocitas jich vic jsou zasunuty v sobe
To jsem dělal jenže na firemním serveru máme ořezané barvy takže to není zas tak dobře vidět
Upravil Bajlak dne 20.12.2012 12:22
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Nu což, co tam, to tam, o to hlavu nelam. Myslím, že je na čase organizátorům poděkovat za neskutečnou trpělivost a snahui za to, že celkem snesli a dále snášejí né vždy korektní připomínky i nezainteresovaných.
Nakonec, tací jsme my lidé, od přírody.
Reklamce můžeme poděkovat za delší čas trvající určitý druh zábavy. Již z historie je známo, že mezi komedií a dramatem je velmi neurčitá hranice a vzájemně se prolínají. Každý si tedy může vzít dle gusta. Xhackem a Hugitka to asi budou mít více do tragédie.
Nicméně každá věc k něčemu dobrá.
Třeba, až se dozvíme název reklamky (byť není zase tak složité ji najít si myslím, indícií je dost, jen chtít) a tím i firmu, které se vyhnout.
BMW ví, že existuje spolek pomatenců v bývalém protektorátu, který je ochoten sypat prachy do jejich národní produkce a tudíž se i uvolilo poskytnout nadstandarní laskavost.
Výše zmínění organizátoři si vyzkoušeli boj s větrným mlýnem a obstáli se ctí, ba jako bonus se jim ještě vyselektovali lidé z jejich okolí.
Určitě by se toho našlo víc.
Jen jak jsem to pročítal, na sofistikovaný (nepříliš) ojeb nemá cenu reagovat hulvátsku přízemností. Posílat sprosté e-maily jsou o ničem. Ani se člověku neuleví. Ale taková nezávazná objednávka na reklamní či upomínkové předměty s nějakým nezaměnitelným potiskem a následné odebrání, následná větší a lákavější nezávazná objednávka s ještě větší charakteristikou....tohle otočit vícenásobně v delším období a končí to jak? Inu, to je přeci jasné. A nebo použít systém Sazka. Ale to již chce více peněz, jistotu zisku a odhodlání Otázkou je, zda za to pár kulichů stojí. Ovšem pokud má firma nějaké své sídlo na lukrativní adrese, dalo by se uvažovat.
Také je ještě čistě vohnoutsko česká cesta. Jak je známo, anonymům se váha přikládá a máme neuvěřitelnou kupu úřadů a úředníků, kteří potřebují vykázat své opodstatnění. Ovšem i zde platí, že zvěřina a pomsta chutnají více odleželé Když nejde o život, jde o .....vno!Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz