baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten z lodě j z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Hm....a co uděláš aby to bylo jinak kromě tohodle proslovu?
baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten z lodě j z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Už jsem to říkal několikrát:"zlatí komunisti,ti po mně jakživá nic nechtěli..."
baskr napsal:
Rozkrádají ,chčijou na hlavy,vysmívají se a zákony si dělají pro sebe.ČESKÁ REPUBLIKA je v rukou povětšinou zkorumpované politické mafie,nevěřím ve demokracii tohoto státu.Budeme biti jejich beztrestnosti ,samolibostí.Postavil bych je k zodpovědnosti a zrušil všechny stávající strany.Položme si otázku,jsou volby opravdu svobodné za nynejším stavu legislativního volebního zákona?Volební zákon umožňuje volby svobodné a vede to k tomu že si ONI nahoře po volbách učiní tzv.koalice a dělají jenom vše pro to aby se udrželi u moci,nehledě na správu REPUBLIKY.A my si dál platíme již úplně vše.Lesyho zlikvidovali a korunu toho chcaní nám na hlahu udělal ten zloděj z Pražského hradu touto amnestií,propuštění těch dacanů z jejich řad.A kruh se uzavírá.Už se můžeme jenom modlit k Nejvyššímu.Je mi zle z toho a jsem velmi rozhořčen.
Hm....a co uděláš aby to bylo jinak kromě tohodle proslovu?
Jdu se modlit.
Tak to jo, to pomůže.....
Tak kdy se na ně půjde s klackama? Sám tam nepůjdu...
Hele, proč hned s klackama? Jednak je to řešení problému na úrovni dnešní Syrie a jednak darebák na darebáka s klackem? To nic neřeší. Tohle je běh na dlouhou trať a nedá se vyhrát jinak, než že si lidi naučej vážit takových věcí jako je morálka a čest. Možná to přijde vtipný, ale začíná to už tim, že na červenou se silnice nepřechází. Všichni to vědí, nikoho to v názorech neomezuje a stejně se na to s...ere. A takových věcí je milión. Dokud tenhle národ nepochopí, že osí...rání´a švejkování je cesta někam a nebude dostatečně hrdej a především čestnej, vždycky se najde někdo, kdo toho využije a začne ve velkym krást. Protože dobře ví, že se proti němu nemá kdo postavit. Že se vždycky začne jen společně kvičet, že už nám zase někdo ubližuje, pak se stáhne vocas a jde se dál....kolikrát to tady už bylo?
NEMÁŠ PRAVDU!!! TADY UŽ NIC JINÝHO,NEŽ KLACKY NEPOMŮŽE. SEŘEZAT A NAHÁZET DO VLTAVY. A pak to udělat jako na Islandu. Zabavit nakradený majetky včetně zahraničních kont. Napsat novou ústavu,postavit vládu z odborníků (né jako že si budeme přehazovat funkce pořád dokola a aniž bych o tom něco věděl,tak půjdu dělat minystrini obrany ač jsem v životě neviděla pušku). Žádný sociální dávky přežraným příživníkům a dvacetiletým invalidním důchodcům s mercedesem...
Kdo jste slyšel o to jak se to na Islandu stalo? PROČ se o tom nemluví? Proč ve Francii dostala veřejnoprávní televize odpuštěný daně aby se o tom nevysílalo? Proč má pani Merklová eminentní zájem aby se tom nepsalo v novinách a nevysílalo v TV?
Už mě to tady S.E:R:E a tak jsem pro radikální řešení. Tohle je výsměch! Smějou se nám všem do ****u a přitom žerou plnejma držkama. Zákony si dělaj,tak aby jim vyhovoaly a navíc si sami přidaj na platu. Navíc doživotní imunita! KDE TO SAKRA JSME? Jenže českej národ je národ Švejků Když se to netýká konkrétně mě,tak na to s,e,r,u a držim hubu. Jenže ono se to týká každýho z nás... Všechno je rozkradený a vytunelovaný. Propustíme navíc 6000 už zavřenejch ****ů,zlodějů a vrahů aby tu bylo ještě líp. A ještě vrátíme církvím,co si nakradli oni po staletí a aby na tom chudáci nebyli tak špatně,tak jim ty baráky ještě za státní peníze opravíme... Co na tom,že důchodci nemaji na léky a za co se najíst.
Vždyť máme takovej hezkej českej zvyk. DEFENESTRACI,tak proč ho nepoužít?
Upravil BIGR dne 06.01.2013 09:36
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
bobGS napsal:
Jo to by pomohlo, každý si svoje klubové příspěvky musí platit sám.
už se stalo
Dovoluji si přičiniti poznámku - nestalo
Církevní majetek - jen z malé části opravdu církevní. Byl to zvláštní majetek, tzv. třetí druh. Církev z něj platila nájem, popř vydržovala z výnosů špitály, školy atd. Nesměla s ním disponovat, byl to de facto státní majetek. Takto to bylo stanoveno už za Josefa I. Kardinál Tomášek veřejně prohlásil po první vlně restitucí že církev již nic nárokovat nebude, že je v roce 92 konečná.
Takže to co se děje je proti všem zásadám, které byly za CK, i I. reble - v těch jsme měli pokračovat - je to jen kalousovo cílené rozkrádání. Toto je jen rámcová info, přesněji to vyjádřila historička, která zabránila předání Sv Víta , který byl vybudován ze státních peněz - bohužel, místo faktů tahle vláda zlodějů poslouchá lobislya kalouse.
Jako pojištění proti dalšímu Lessymu Vašík prťko jistič udělil amnestii a tím zabetonoval možnost došetřit korupčníky.
Tak to vidím
A klacky? jistě myslíš pomyslné - politiky zavřít nebo vyhodit - jak na Islandu a v Japonsku + tvrdě uspořádat majetkové poměry těch, kteří neprokážou jeho původ a při každé nejasnosti zaplatit, nebo vrátit zpět - vzory jsou, např GB
Čím měkší a pozvolnější to bude, tím víc majetku se ztratí, tím víc bude stát i soukromé osoby poškozeni - na to hraje i kalous and comp - jak mu s Casou cvakalo u zadečku, ale hoši to vyřešili - říká se že Lessy byl pověřen /podporován z EU omezit korupci a došetřit kauzy.
Upravil bobGS dne 06.01.2013 09:48
to je nářků jak na idnesu, to nikam nevede
já se tu cejtim celkem spokojenej
pracuju sam na sebe, dane platím jako bych platil kdekoliv jinde, nikdo me neomezuje
vadí mi to rozdělování na my a voní, kazdej můžeme bejt voní, vstoupit do strany, založit si vlastni hnutí,vstoupit do komunální politiky, prostěneco dělat, minimálněchodit k volbám
kazdej ojebava, záleží jen na pozici ve který je, tzv. my v malým, voni ve velkym
kdo z nás by v parlamentu nehlasoval pro zakon kterej by znamenal zvýšení platu?
co se tyce restituci, dostanou majetek a zkoncilo jim financování od státu
jistě, možná by měli dostat min, nebo níže ocenenej, o tom se Da diskutovat, ale jako princip mi to přijde správný
to z se poslední dobou vylejza víc kauz je dobra zprava ze se konečne néco deje a samo ze mi vadí jak to teď Klaus zariz
jinak si ale myslím ze kdo to má v hlave srovnány nebo je solidní remeslnik může si tu žit velmi slušně, si vzpomente v jakejch plechovkach smejezdili před 15 lety, kolik stovek miliard sem přišlo ze strukturálních fondu a kolik stovek smě nebyli schopni vycerpat
hlavene necekat ze na něco máme nárok, něco za nás stat vyřeší, kazdej se musíme postarat sam o sebe a co to de energeticky se osamostatnit
v podstatě mi asi nejvíc vadí evropská definice marmelady, jinak pohoda
říkám si hurikán
vorel napsal:
pracuju sam na sebe, dane platím jako bych platil kdekoliv jinde, nikdo me neomezuje
vadí mi to rozdělování na my a voní, kazdej můžeme bejt voní, vstoupit do strany, založit si vlastni hnutí,vstoupit do komunální politiky, prostěneco dělat, minimálněchodit k volbám
kazdej ojebava, záleží jen na pozici ve který je, tzv. my v malým, voni ve velkym
kdo z nás by v parlamentu nehlasoval pro zakon kterej by znamenal zvýšení platu?
jistě, možná by měli dostat min, nebo níže ocenenej, o tom se Da diskutovat, ale jako princip mi to přijde správný
to z se poslední dobou vylejza víc kauz je dobra zprava ze se konečne néco deje a samo ze mi vadí jak to teď Klaus zariz
jinak si ale myslím ze kdo to má v hlave srovnány nebo je solidní remeslnik může si tu žit velmi slušně, si vzpomente v jakejch plechovkach smejezdili před 15 lety, kolik stovek miliard sem přišlo ze strukturálních fondu a kolik stovek smě nebyli schopni vycerpat
hlavene necekat ze na něco máme nárok, něco za nás stat vyřeší, kazdej se musíme postarat sam o sebe a co to de energeticky se osamostatnit
vorel napsal:
... Důležité je hledat si ty KLADY... Pak je to jednodušší... Jsem happy..
TAKE IT EASY
vorel napsal:
asi tak....
Nářků - prdlajs - to je nas nost*pissed*
Pokud budem všichni happy, dopadnou i ti co dělají na sebe jak říkal v debatě kalous - u nás mají zatím, ale jen zatím ve srovnání s EU OSVČ a podnikatele happyland. Pokud budem sedět na zadku a říkat jaak jsme happy a že je nám dobře, tak to pro udržení tohoto stavu nestačí
baskr napsal:
...a to po mně zas jo, pracovní soboty, slavit 1. máje, slavit osvobození pouze Rusy, vítat KLDR delegace a tak. Že tys měl nějakou protekci?
baskr napsal:
...a to po mně zas jo, pracovní soboty, slavit 1. máje, slavit osvobození pouze Rusy, vítat KLDR delegace a tak. Že tys měl nějakou protekci?
Já jsem byl komunista,jsem komunista a budu komunista a komunisti mezi sebou byli vždy tolerantní.Jako teď naše vláda s prezidentem a jeho amnestií v čele
Upravil 3axap dne 08.01.2013 11:39
Vlastimile, mlžíš. Členské příspěvky jsi musel platit, jinak by ses tam neudržel. *pissed*
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Vlastimile, mlžíš. Členské příspěvky jsi musel platit, jinak by ses tam neudržel. *pissed*
Jojo platil.platil ale to se vyplatilo.Nedělal jsem nic a měl jsem desetinásobek průměrného platu....
uprimny komunista, nejlepsi komunista
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2