Waltr napsal:
Náhodou je to fajn.
Líbí se mi ta pavlačovitost.
Volby, Zemřela Jiřina, Miloš nebo Karel, Žito 44, je to pořád lepší než nedávné napadaní co tady probíhalo loni. A jak nám ta zima pěkně sfoukne...jen aby jsme nezačli dělat srazi GS Karel a GS Miloš.
Karl zu Schwarzenberg, v němčině podle rodinné tradice celým jménem Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg, je český politik, příslušník české větve rodu Schwarzenbergů. Šlechtický titul užívá v zemích s monarchistickým zřízením. Jeho dědičný (v České republice a Rakousku i jinde nelegitimní) šlechtický titul zní kníže ze Schwarzenbergu, vévoda krumlovský, hrabě ze Sulzu a lantkrabě kleggavský„Není mi sice občas rozumět, ale mé názory jsou jasné.“ YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Popravdě, nejblíž mi je názor medika, nakonec asi někoho vyberu, ale rozezlen jsem byl už ze sebranky v prvním kole, no v druhém už je to opravdu z bláta do louže.
Pohled Hickse skrzevá islám mě zaujal, ale v nejbližším funkčním období prezidenta mi tato problematika příjde nepodstatná.
Jinak jsem se před prvním kolem hrozil těch dvou šašků - tedy pánů Zemana a Schwarzenberga, protože na můj vkus jsou po fyzické stránce natolik zdeformovaní, že o jakékoli reprezentaci ať už doma, nedejbože v zahraničí - nemůže být řeč a to nemusí ani otvírat ústa. Když budou stát za plentou nasvícení zezadu, budou v obrysu k nerozeznání - trosky.
Chápu omezení minimálního věku kandidátů na prezidenta, ale možná by měl někdo popřemýšlet o vrchní hranici ... když si vzpomenu na Havla jak byl neustále na lopatě ... to se zase Kotík nebo jeho nástupce zapotí ... ikdyž u Zemana je větší pravděpodobnost dožití se konce období díky dlouhodobé konzervaci v lihu ... i přes mou osobní antipatii k americké mentalitě na nich obdivuju minimálně to, že si dokázali zvolit někoho kolem padesátky a v jejich případě navíc černocha.
Btw. se mi moc líbí, jak tu podvědomě spousta lidí rozděluje ty dva na "Karla" a "Zemana" ... krom toho, že tím v některých případech vyjadřují své sympatie mě napadá, že pokud zvolíme Karla, budou děti na základkách mít problém naučit se napsat jméno prezidenta
Simax napsal:
Popravdě, nejblíž mi je názor medika, nakonec asi někoho vyberu, ale rozezlen jsem byl už ze sebranky v prvním kole, no v druhém už je to opravdu z bláta do louže.
Pohled Hickse skrzevá islám mě zaujal, ale v nejbližším funkčním období prezidenta mi tato problematika příjde nepodstatná.
Jinak jsem se před prvním kolem hrozil těch dvou šašků - tedy pánů Zemana a Schwarzenberga, protože na můj vkus jsou po fyzické stránce natolik zdeformovaní, že o jakékoli reprezentaci ať už doma, nedejbože v zahraničí - nemůže být řeč a to nemusí ani otvírat ústa. Když budou stát za plentou nasvícení zezadu, budou v obrysu k nerozeznání - trosky.
Chápu omezení minimálního věku kandidátů na prezidenta, ale možná by měl někdo popřemýšlet o vrchní hranici ... když si vzpomenu na Havla jak byl neustále na lopatě ... to se zase Kotík nebo jeho nástupce zapotí ... ikdyž u Zemana je větší pravděpodobnost dožití se konce období díky dlouhodobé konzervaci v lihu ... i přes mou osobní antipatii k americké mentalitě na nich obdivuju minimálně to, že si dokázali zvolit někoho kolem padesátky a v jejich případě navíc černocha.
Btw. se mi moc líbí, jak tu podvědomě spousta lidí rozděluje ty dva na "Karla" a "Zemana" ... krom toho, že tím v některých případech vyjadřují své sympatie mě napadá, že pokud zvolíme Karla, budou děti na základkách mít problém naučit se napsat jméno prezidenta
Me docela pobavilo,kdyz se nedavno v USA podivovali nad kandidaturou France.Ze pry by se to u nich stat nemohlo.A pritom to neni zase tak dlouho,co oni sami si zvolili jineho nez bílého prezidenta.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nelíbí se mi ani jeden, ale co se dá dělat?! Teď... Buď zlevní chlast nebo bude novoroční projev s cz titulkama... Asi nemá smysl se o tom bavit, jen doufám že lidi budou dobře rozmýšlet. Nějak bylo, nějak bude...
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Velice zajímavé nahlédnutí pod pokličku ... Karel se vždy zajímal o nás jako republiku, a je mnohem více sociální, a vlastenecký, než si někteří uvědomují. https://www.youtu...k4TfZHxVfI
YouTube Video
Upravil VojtechPolicky dne 13.01.2013 20:54
firefly napsal:
Nelíbí se mi ani jeden, ale co se dá dělat?! Teď... Buď zlevní chlast nebo bude novoroční projev s cz titulkama... Asi nemá smysl se o tom bavit, jen doufám že lidi budou dobře rozmýšlet. Nějak bylo, nějak bude...
firefly napsal:
Já bych raději ten slevněný chlast...
Pozor na metanol.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
YouTube Video
Upravil zmijon dne 14.01.2013 17:26
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je generál,
a druhý je kardinál;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden drží karabáč,
druhý říká »Otčenáš«;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!