schrek napsal:
Ty tomu davas Hicks, jinak kdo nedela v dnesni dobe kopie neceho jinyho nebo spis jinak kdo neodkoukava od konkurence jejich napady a pak spekuluje jak to udelat lip. Vsechny firmy kdyby to tak nebylo neexistoval o by pojmoslovi v managementu jako headhunting a podobny.
hicks napsal:
Takze ja bych ty moravaky nechal... baby jim utekly do praglu.. tak si to musi delat sami... no a jak se jim to nejak zazralo, tak si proste delaji sami plno jinejch veci vcetne drzaku na kufry.
Nic noveho Vse bezi jako obvykle a jak ma
Můžu tě zcela ubezpečit Hicksi, že je to přesně naopak... pražandy sice nikam neutíkají ale čekají na moraváky..
Ale to je vedlejší, přesměrování domén v tomto případě je sviňárna a napotlamě..
Upravil bluesbery dne 31.01.2013 18:45
Souhlasím s tím, že to přesměrování domény není moc normální "konkurenční boj" a taky se mi to nelíbí. Jen bych postupoval jinak než formou petice nebo protestu apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Souhlasím s tím, že to přesměrování domény není moc normální "konkurenční boj" a taky se mi to nelíbí. Jen bych postupoval jinak než formou petice nebo protestu apod.
Na druhou stranu zase husky alespon tady verejne neobvinoval Marseluse z kopirovani,ani nijak nehanil jeho vyrobky.Treba je tohle podle nej lepsi boj s konkurenci.Vzdyt dnes je v celku normalni,ze kdyz nekdo dela podle nekoho neco spatne,tak se mu treba nabourat na jeho stranky.A vetsinou jsou hackeri vcelku popularni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Na druhou stranu zase husky alespon tady verejne neobvinoval Marseluse z kopirovani,ani nijak nehanil jeho vyrobky.Treba je tohle podle nej lepsi boj s konkurenci.Vzdyt dnes je v celku normalni,ze kdyz nekdo dela podle nekoho neco spatne,tak se mu treba nabourat na jeho stranky.A vetsinou jsou hackeri vcelku popularni.
vevis napsal:
Hele hele hele...
Dobre,tak jsou popularni vzdycky!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já bych to s tím kopírováním a vývojem neviděl tak dramaticky, jako TomášTT. Jestli si chce TT uchovat exkluzivitu, tak ať si vše patentuje. Pokud to neudělá, a je jedno, jestli na to má nebo nemá prachy, jestli má v katalogu 15 nebo 20tisíc položek, tak musí počítat s kopírováním. Tak je to se vším. Koupíš si kolo za 150 tisíc a pak uvidíš na pryglu nějakýho vola, co jede na Pell´su s úplně totožným rámem, a cenovka jeho je 25000. No, měl si ten rám patentovat, bohužel. Ale tohle snad může překvapit jedině ultra naivku, a to ty Tomáši přece nejsi. Chápu, že ti to vadí, ale to je tak jediné, co s tím naděláš.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
kurna netahej sem TT ja to myslel obecne , proti TT vubec nic a mam od nich par veci , takze .....
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
[quote]TomasTT napsal:
marselus: tak když se ale oháníš tvým návrhem a designem v tomto případě, můžeš okomentovat tohle?
Ten kryt hlavy válce 1150 používáš na fóru v reklamě, takže je evidentní, že se ti to líbí. Ale ten návrh jsi ukradl Touratechu, který to vyrábí od roku 2003, předpokládám že nebudeš chtít tvrdit, že jsi to před 10 lety vymyslel ty.. Tak s těmi tvrzením o kopírování opatrně prosím!
Tome k tomu jsem se už přece vyjadřoval. Tak se vyjádřim teda znovu. Co se týká té tašky pod sedlo - krom tvaru -který kopíruje tvar plotny nevydím žádnou podobnost . samozřejmě je limitující velikost místa kde je umístěna ,tudíž je jasné ,že tvar mysí být stejný. Material zpusob šití ,uchycení suchých zipů je jinde. Tu vaši tašku jsem poprvé viděl až si ji tady hodil,tak mi napiš co mám na ní změnit abys byl spokojený .Netvrdil jsem že to byl nějaký můj výmysl. Tuhle Botku jsem kreslil u waltra v době ,kdy ta vaše mu nepasovala. Předešlé botky ještě jako koníček byly stejné ,kde jsme řešili to prohýbání ,pak jsem je ale tvarově poupravil .Kryty válců ano to jsem psal inspirace byla u tt a přiznávám,že jsem to tenkrát podcenil a měl jsem je vic pozměnit i když nemyslím,že jsou uplně stejné a od těch od tt jsou rozeznatelné abych případnou nekvalitou nepoškodil firmu tt. Mohl si tady dát třeba kryty nádobek ,nebo kryty svodů,které se v tt taky vyrábí nebo kryty pro v stromy pod motor kryty chladiče pro suzuki v strom,taky držáky světel atd. To vše tuším taky děláte a jsou to nějaké kopie? Jsou to různé modifikace výrobků pro stejný účel. Je mi jasné že i když mám dost věcí které se nepodobají tak se nálepky kopírovače už nezbavím je to vidět právě u těch kufrů. Dal jsem madla z boku abych to nekopíroval jako ostatní od zegy z hora,uděla jsem dovnitř nerez lišty aby udržely dno víka ,které jsem udělal vyšší kvůli úložnému prostoru Celé to víko se nepodobá žádným kufrům na trhu a je to ta dražší část z celého kufru a přesto jsem se navyhnul napádání ,že jsem to zase někomu zkopíroval. Momentálně mám asi pátou verzi vzorku krytu světel na v stromy - taktéž existuje několik firem které je dělají. Já je budu mít ale zcela jinačí a myslím že to spousta lidi stejně napadne. Asi nepřijdu s něčim úplně novým snad leda bych měl mašinu ke které nemá jina firma přístup na dostatečně dlouhou dobu abych ji nastrojil a pak s ní vyrazil na výstavu dřív než se dostane do prodeje.
www.marselus.com
jo tak ja neivm myslim ze pekny holky jsou i u nas na radarce byly taky pekny
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Když jsi zadal místo COM doménu EU nebo CZ tak tě to hodilo na stránky BH. Teď se dostaneš jen na adresu kde se dozvíš že domény jsou registrované, asi to přesměrování BH zrušil
Upravil LukyGs dne 31.01.2013 22:32
http://www.zednic... http://luky2.rajc...