Ne, to je pravda, tenkrát jsme myslím vůbec nevěděli že děláš díly.. Brali jsme věci od jednoho z dealerů, to přece víš
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jen mě o origo bočních kufrů překvapila taková drobnost a sice, že nejsou dělané na otevírání na obě strany. Samozřejmě to jde, protože zámky na obou stranách jsou stejné, ale lanko nedrží víko přesně uprostřed, takže při otevření na nesprávnou stranu, se pant na víku trochu opře o plast zámku.
Sice to takto provozuju, ale mám díky tomu omačkané plasty zámku na jedné straně kufru. Moc nechápu, proč to nemůže být vymyšleno tak aby to šlo normálně a kufr šel otevřít i obráceně, když se mi to zrovna hodí - třeba někde v kempu.
petr
R1200GS LC '13
Jedina vec nejde koupit zvlast a to spona na viku kufru ,do ktere se zacvakne zamek a to je napikacu, aby uz to zacal nekdo delat v nahrade
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Někdy v únoru jsem ukazoval foto s topcase od Tray SWMOTECH s dálkovým ovládáním. Dopadlo to tak, že mám Givi Trekker Outback 58litrů, protože to potřebuji pro práci. Jestli mohu doporučit, tak Tray, který jsem měl byl hotová pohroma. Za deště jsem do něj nasbíral kolem litru vody, dálkové ovládání přestalo zamykat po 4 měsících a navíc z něj stále vypadávají nějaké šroubky. Pro představu přikládám foto této novinky od Givi. DO oželím, i když když fungalo, bylo to super. Mám to přidělané na http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz-sumotobrno/eshop/8-1-SW-MOTECH-prislusenstvi/181-3-R-1200-GS-LC/5/1014-top-nosic-Steel-rack-BMW-R1200-GS. Vzhledem k velikosti to má vibrace, tak uvidím jestli nebudu muset pořídit nějakou oporu. Nosnost topcase je 10kg, ale nocič má jen 7,5kg. Snad se najde řešení.
Choseman přiložený následující obrázek:
Choseman napsal:
Někdy v únoru jsem ukazoval foto s topcase od Tray SWMOTECH s dálkovým ovládáním. Dopadlo to tak, že mám Givi Trekker Outback 58litrů, protože to potřebuji pro práci. Jestli mohu doporučit, tak Tray, který jsem měl byl hotová pohroma. Za deště jsem do něj nasbíral kolem litru vody, dálkové ovládání přestalo zamykat po 4 měsících a navíc z něj stále vypadávají nějaké šroubky. Pro představu přikládám foto této novinky od Givi. DO oželím, i když když fungalo, bylo to super. Mám to přidělané na http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz-sumotobrno/eshop/8-1-SW-MOTECH-prislusenstvi/181-3-R-1200-GS-LC/5/1014-top-nosic-Steel-rack-BMW-R1200-GS. Vzhledem k velikosti to má vibrace, tak uvidím jestli nebudu muset pořídit nějakou oporu. Nosnost topcase je 10kg, ale nocič má jen 7,5kg. Snad se najde řešení.
Pěknej kufr.Pořídil bych pod to nosič z LC Advíka,aby to bylo pevnější.Nedělá k tomu Givi adaptér na LC,nebo LCA?
.
Choseman napsal:
Pěknej kufr.Pořídil bych pod to nosič z LC Advíka,aby to bylo pevnější.Nedělá k tomu Givi adaptér na LC,nebo LCA?
Myslím, že dělá, ale bude to spíše tou velkou plochou. Přeci jen to má do šířky 60cm a to se jen tak bey vibrací přidělat nedá. Nechci měnit zadní nosič, ale rád bych věděl, jestli by pomohla výztuž plastové části ori. nosiče.
Fujitsu napsal:
Zdravím mám objednaný LC ADV a řeším jaký kufry na to.Motorka mi přijde s origo držákem na bmw kufry, koukal jsem na to uchycení kufrů na moto a nevypada to špatně.Ten novej systém uchycení od touratechu taky ale není špatnej.Hlavně žádný puky, měl jsem varadero a tam to byla paráda.Tak nevím který kufry jsou lepší, bmw nebo touratech zega pro2.
Kdybych si objednal novy LC ADV, objednal bych si rozhodne jedine orig. ALU kufry.
Inu, já jsem si objednal originály a jsem z nich trochu rozpačitý. Je pravda, že konkurence dělá i kufry vevnitř potažené nějakým plastem? Protože všechno do kufru vložené je po vytažení černé jak bota...
a btw. i kufry GiVI OUtback se mi moc líbí... jen se mi nechtělo srát se s nějakýma nástavcema...
Fujitsu napsal:
Zdravím mám objednaný LC ADV a řeším jaký kufry na to.Motorka mi přijde s origo držákem na bmw kufry, koukal jsem na to uchycení kufrů na moto a nevypada to špatně.Ten novej systém uchycení od touratechu taky ale není špatnej.Hlavně žádný puky, měl jsem varadero a tam to byla paráda.Tak nevím který kufry jsou lepší, bmw nebo touratech zega pro2.
Kdybych si objednal novy LC ADV, objednal bych si rozhodne jedine orig. ALU kufry.
Inu, já jsem si objednal originály a jsem z nich trochu rozpačitý. Je pravda, že konkurence dělá i kufry vevnitř potažené nějakým plastem? Protože všechno do kufru vložené je po vytažení černé jak bota...
anodizuji to.
Kazdopadne kup si na to ty organizery na veci a mas pokoj...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jdu se podívat co to je anodizují
no jasný, originální předpokládám tašky za nekřesťanskou cenu, nicméně bylo by fajn, kdyby ty hliníkový kufry měly vnitřek upravenej a nahoře uši, za který by se daly odnést třeba na hotel /pravověrní cestovatelé prominou/. Potom by to bylo opravdu příslušenství vyřešené do posledního detailu...
Givi Trekker Outback mám taky, jediná nevýhoda je, že když se tam dá basa tak pár cm chybí a kufr se nadá zavřít. Když už konečně celý svět pochopí základní měrné jednotky?!
Upravil Dedkoid dne 14.06.2016 16:46
Miguel napsal:
no jasný, originální předpokládám tašky za nekřesťanskou cenu, nicméně bylo by fajn, kdyby ty hliníkový kufry měly vnitřek upravenej a nahoře uši, za který by se daly odnést třeba na hotel /pravověrní cestovatelé prominou/. Potom by to bylo opravdu příslušenství vyřešené do posledního detailu...
Do hotelu si necháš portýrem odnést jen tašky
Cena jich je celkem křesťanská, nemusí to být nutně origo tašky
říkám si hurikán
Miguel napsal:
Do hotelu si necháš portýrem odnést jen tašky
Cena jich je celkem křesťanská, nemusí to být nutně origo tašky
no ty vole
http://mojegs.cz/home/135-originalni-vnitrni-taska-alu-topcase-r1200gs-lc.html
skoro šest táců za hadrovou tašku??? navíc světlou, takže bude za chvilku zasraná stejně jako cokoliv jinýho?...
vorel napsal:
bych si skoro nemyslel, že je to jediná volba
čoveče zatím jsem tam strkal papírový tašky z Lídlu á 5 Kč a pasovaly nachlup
jenom koukám, co jsou schopni u BMW vymyslet. na druhou stranu, když mají u auta měnit olej grátis, radši posunou interval na 30 tis. km /u benzínu/...