stenlybmw napsal:
Já jsem svý 2 roky krásnýho životam promr.d.al ve Vimperku - U sloupu- rok 1979-1981. Nebyl tam někdo z vás?
P.S. Už si nic nepamatuju, neb jsme byli jako mazáci věčně vožralí...:-)
buď rád, žes promrda.l, já se kopal do zadku!
Tys tam byl taky? Já byl za tu vojnu jen asi 3x na vycházce. RUM nám nosil vedoucí z Army. Tenkrát stál 44,- Kčs a my tam vždy kupovali tu flašku zabalenou v papíru jako salám za 50... Já byl tuším 9376??? na 9. rotě - záložácký u obrněných transportérů OT 64. Přímo nahoře nad 10. samr - celá rota cikánů....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
zakgb napsal:
VÚ 3286 Písek-Purkratice 1986-88 jako řidič vyproštováku T815 AV15 NA ČOT,mechanik.nebylo to špatné ale na jednu gumu nezapomenu
Asi každej kdo byl echt 2 roky za komárů na vojně tak mu tu svojí pověstnou gumu v paměti.Ještě dneska potkat toho šmejda rotmajstera Ďurickýho v Topolčanoch tak mu s chutí plivnu do ****u jo a ještě ten kripl náčelník učebnej skupiny nrtm.Anton Belák kripl non plus ultra by mě fakt zajímalo co takový exoti,kteří znali jenom nástěnky + fixi červenej a modrej a výcvikovej plán jak takový nýmandi se v dnešní době uplatnili????
V politice Bobe, v politice. Pro naší další smůlu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Červenec 2005 až do teď... 42.mpr Tábor Doufám,že přeložení do Pardubic je na spadnutí...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.