Vzdala se všeho dala se na cestu a potkala nabíječe. A ? ? ? Tak si taky najdi svýho nabíječe.
sorry, ale nejde se vzdát všeho, když nic nemáš..
Tak třeba to bere jako další fázi života . A určitě se vzdala hodně věcí.
kariera v SS je dle teto logiky take "dalsi faze zivota"... kvuli ktere se esesak taktez "vzdal mnoha veci"
Plácáš pátý přes devátý. Ale já jsem rasista . Cikány všechny bez vyjímek vč. děcek. Ty sis oholil hlavu a děláš nám jenom ostudu. Tak se k tomu postav jako chlap ! ! !
Za kompem se lépe bojuje......
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ta holka se proti nam zcela ZRETELNE vymezila. Jeji nabijec je sunnita. Mysli si o vas, ze jste spina, ze nemuzete dedit po muslimovi, ze baba ma polovicni vahu svedectvi u soudu a ze jsou vam nadrazeni.
Jestli jste fakt tak submisivni a potrebujete mit islamskej falus zarazenej do zadku aby vam bylo dobre, tak ja teda JASNE NE.
At si katarina i se svym zmagorenym princem trhne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na Islám mám svůj názor (mimochodem se velmi podobá Tvému) a že bych byl submisivní? To snad ne....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
je to myslim jeste horsi. Minimalne pro fundieslimy je "doba predislamska" neco jako pro nas Protektorat Bohmen und Mahren.
navic etnicky jsou pokracovatele starych egyptanum AFAIK spis ti koptove, nez ARABOVE. ti tam prisli AZ POTOM.
nakonec to byl muslim, co urazil nos Sfinze.[/quote]
No ono je to trochu složitější, ale v zásadě souhlas. Ono i Kleopatra VII (tu určitě znáte, hrála jí Taylorová se ještě vydávala za potomka slavných faraonů, přitom to byla Makedonec jak poleno NEzapomínejme, že od roku cca 320 BC až to obsazení Římem tam vládli Ptolemaiovci, Ptolemaios I byl generálem Alexandra Makedonského. Ale to bychom moc odbočili.
Sfingu poškodili Mameluci někdy okolo roku 1370, ale důvodem zřejmě nebyl ten tradiční islámský odpor ke tvářím, důvodem bylo patrně "pouze" čiré vandalství. Také autor tohoto nesmyslného poškození byl i v té době po zásluze oběšen. Je hezké jak to pak Arabové chtěli hodit o cca 430 let později na Napoleona, ale nevyšlo jim to
Jinak etnicky mají dnes ke starým egypťanům paradoxně nejblíže Nůbijci a také Etiopané, ale jen opravdu velmi, velmi vzdáleně
GS 1200 R Adventure
"The Arab historian al-Maqr?z?, writing in the 15th century, attributes the loss of the nose to iconoclasm by Muhammad Sa'im al-Dahr, a Sufi Muslim from the khanqah of Sa'id al-Su'ada. In AD 1378, upon finding the local peasants making offerings to the Sphinx in the hope of increasing their harvest, Sa'im al-Dahr was so outraged that he destroyed the nose, and was hanged for vandalism.[32] Al-Maqr?z? describes the Sphinx as the "talisman of the Nile" on which the locals believed the flood cycle depended.[citation needed]
There is also a story that the nose was broken off by a cannonball fired by Napoleon's soldiers, that still lives on today. Other variants indict British troops, the Mamluks, and others. Sketches of the Sphinx by the Dane Frederic Louis Norden, "View of the Sphinx, near Cairo" made in 1737 and published in 1755, illustrate the Sphinx missing its nose (see pictures below)."
klasika... idolatrie/modlarstvi veelkej islamohrich
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele borcíí,
založte si tady vlákno o náboženství a já ho aspoň nebudu otvírat...
Je tady někdo, kdo Kačku zná aspoň trochu osobně, aby nám řekl, co jí to přeletělo přes nos, že se tak kousla v Egyptě?
Jinak viděl někdo dokument Duch doby (Zeitgeist)? Po shlédnutí jsem vážně přemýšlel, kde je to opravdové zlo...
F800GS
... vidim to dost podobne jako Hicks a ani ty vlasy uz moc nemam. Slimove uz jsou a jeste budou k.u.r.w.a problem. Delam pro velikou emerickou firmu a mame je i u nas. Znam jen jednoho fajn kluka shodou okolnosti puvodem z Pakistanu, ktery se pred mnoha lety dostal do Reichu (Gruess z Mnisku pod Alpou), naucil se perfektne rissky, vystudoval, zaclenil se. Je sice slim, ale rozhodne to nezere - on jako jedinec se pres stredovek prenesl a da se s nim pokecat o vsem moznem, i o tom jak to vlastne v Pakistanu je - pomerne husty historky a nic, co bych chtel osobne zazit ... Navic taky s rodinou zije normalne mezi germany a na nejakou komunitu zvysoka sere...
... s vetsinou se ovsem rozumne mluvit neda v podstate vubec o nicem - v mem pripade slimove usazeni v Britanii. Na nich je videt jak jsou naslapani ideologii a indoktrinovani v podstate od kolibky. Parkrat jsem to zkusil, ale je to naprosto marny.....
..z tohohle pohledu je nase euroatlanticka civilizace uz v prdeli, pac jsme totalne vymekli, nase decka studuji same uzitecne veci jako "evropska studia" "genderova studia" "socialni vedy" .. nikdo nic poradne neumi a neni ochotnej drit, aby neceho dosahl. Neni nahodou, ze u nas ve firme na interni praxe ze skol je to samej cinan, ind, malajec a i spousta arabacu - oni makaji ve skolach jak vztekli, aby neceho dosahli. Ja se do dneska budim v noci hruzou, kdyz si vzpomenu, jak me zamestnavatel prinutil pred lety dodelat si externe statistiku pro spolehlivostni vypocty (bud si to udelas nebo jdes) a jak jsem posledni zkousku daval online pres net na Silvestra a zatimco rodina slavila, ja si sel pred pulnoci lehnout s infartkem, pac jsem to dal na potreti (posledni pokus) o 3 body....
..takze asi tak. Moje deti minulej tyden dostaly 5 mm vzduchovku i s optikou - pokusim se je naucit branit, strilet, ridit co ma kola, kdyz penize dovoli i litat (vsechno co jsem delal ja) a jendo preavidlo - svoboda se nedava, ta se obvykle pouze bere.
EDIT: Katarine muzu tak akorat poprat at je happy, at uz to znamena cokoliv.
Upravil Bubak dne 17.06.2013 21:12
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Popi napsal:
Hele borcíí,
založte si tady vlákno o náboženství a já ho aspoň nebudu otvírat...
Je tady někdo, kdo Kačku zná aspoň trochu osobně, aby nám řekl, co jí to přeletělo přes nos, že se tak kousla v Egyptě?
Jinak viděl někdo dokument Duch doby (Zeitgeist)? Po shlédnutí jsem vážně přemýšlel, kde je to opravdové zlo...
Tak konečně něco s čím se dá souhlasit. ---- Mimo všechny výrazy co tady lítají, existuje ještě jeden a to je respektování!!!!
BMW R1200GS (2004)
quote]
Tak konečně něco s čím se dá souhlasit. ---- Mimo všechny výrazy co tady lítají, existuje ještě jeden a to je respektování!!!![/quote]
... ale jo, respektuji jeji volbu. Sice s tim nesouhlasim, ale to je tak vsechno, co s tim muzu delat.
Nerad bych vypadal, ze lezu Hicksovi do rite, ale moje zivotni zkusenosti jsou nejak zahadne podobne tem jeho.... A to nemam ala jedna pani povidala a ani z leknuti. Z hlediska jinych nabozenstvi jsem nikdy nemel problem akorat s Izraelcema, hinduistama neindickeho puvodu (napriklad Bali) - samotni praktikujici originalni indove z vyssich kast jsou taky pekny parchanti....
Obecne - respekt musi byt vzajemny. Memuzu respektovat nekoho, kdo me ma "by default" za h.o.w.n.o u cesty... Holt mame smulu, ze ty originalni krizacky vypravy se staly uz moc davno a ty novy americky moc nefungujou....
EDIT: Zase jsme porusil zasadu nelezt na net nacamranej a kdyz uz, tak nic nikam nepsat. (Franziskaner Weissbier).
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
quote]
Tak konečně něco s čím se dá souhlasit. ---- Mimo všechny výrazy co tady lítají, existuje ještě jeden a to je respektování!!!!
... ale jo, respektuji jeji volbu. Sice s tim nesouhlasim, ale to je tak vsechno, co s tim muzu delat.
Nerad bych vypadal, ze lezu Hicksovi do rite, ale moje zivotni zkusenosti jsou nejak zahadne podobne tem jeho.... A to nemam ala jedna pani povidala a ani z leknuti. Z hlediska jinych nabozenstvi jsem nikdy nemel problem akorat s Izraelcema, hinduistama neindickeho puvodu (napriklad Bali) - samotni praktikujici originalni indove z vyssich kast jsou taky pekny parchanti....
Obecne - respekt musi byt vzajemny. Memuzu respektovat nekoho, kdo me ma "by default" za h.o.w.n.o u cesty... Holt mame smulu, ze ty originalni krizacky vypravy se staly uz moc davno a ty novy americky moc nefungujou....
EDIT: Zase jsme porusil zasadu nelezt na net nacamranej a kdyz uz, tak nic nikam nepsat. (Franziskaner Weissbier).
Buď v klidu, napsal jsi to správně, souhlasim Katarína je prostě mladá nevyjuchaná holka a velkej plán zmizel hned, jak se objevil slimák snů. Myslim, že měla raději dokončit cestu, ale to bude muset objevit sama. Tak bych jí popřál, ať to není prokouknutí příliš bolestivý....
Upravil kaca dne 17.06.2013 22:28
Pink Floyd - Coming Back To Life
Jsem jenom zvědav jak to celé dopadne a je celkem jedno jak moc si Katarina uvědomuje realitu v niž se ocitla, možná si to všechno uvědomuje až moc dobře možná je to blbka. Každopádně ona to žije my nevíme, nebo si jen myslíme - těžko říct. Jinak kdyby bylo zítra referendum o hermetické uzavření Evropy muslimům - hlasuji pro. Přesto, každý má svoji cestu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Mě byl protivnej už ten způsob, jakým celej cestovatelskej záměr prezentovala, myslím ty její "promo videa"
No takže mě vlastně ani nepřekvapila.
Ale je to její věc.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
No, Hicks sice často v této souvislosti volí drsné výrazivo a uznávám a leckoho to může nadzvihnout, ale v principu má pravdu. Zatímco my se neustále zaklínáme tolerancí a politickou korektností, druhá strana rozhodně ničím takovým netrpí. Nedá mi to a neodpustím si malou historickou vsuvku Již skoro 2000 let dochází ke střetu těchto dvou civilizací, nejsou to jenom ony již zmiňované kruciáty z dob ranného středověku. To pravé ořechové přišlo o pár století později, kdy křesťanská Evropa čelila neustálemu nájezdu muslimských hord. Vzpomeňme jen boje Španělské, ale i zde u nás, vždyť i jeden český král padl v boji s Osmany. A nakonec došli musulmani až k Vídni a bylo to o chlup, kdy nás nakonec zachránila spojená vojska pod vedením polského krále Jana Sobieckého. A tyto bitvy trvaly minimálně až do konce 17.století.
Naši předkové by patrně dost zírali, v jaké že době to žijeme. Zatímco oni umírali a krváceli, aby zastavili Osmanskou expanzi do Evropy, my se teď můžeme přetrhnout v tom, jak jim tu cestu sem vydláždit ve jménu tolerance a "multikulturnosti".
Již to tu jistě několikrát padlo, ale je třeba to občas zopakovat Mohu (a také budu) vždy tolerantní k tomu, kdo se stejně tak chová vůči mne. Problém s muslimy je v tom, že oni v žádném případě nebudou tolerantní k nám. Pokud nás snášejí, tak pouze potud, pokud jim z toho kyne nějaký prospěch či zisk. Anebo pokud mají strach. To bohužel pomalu ale jistě končí, naše "líná" a "salámistická" společnost je pro ně ideální stav. Kdokoliv se dnes proti tomu ozve, je ihned nemilosrdně kamenován vlastními jakožto netolerantní a xenofobní individuum. A i tady platí ono okřídlené, že ten kdo zapomene svoji historii, je odsouzen k tomu ji znovu prožít.
Samozřejmě, že té holce nepřeji nic zlého a třeba jí to fakt vyjde, ale ty ženy a dívky, které jí teď na FB přejí tak upřímně mnoho štěstí a drží pěsti v tom jako příkladně bourá mezikulturní klišé, bych rád upozornil, že se provdala do společnosti, kde žena má cenu domácího zvířete (a mnohdy i menší) a kde je s ní podle toho nakládáno. GS 1200 R Adventure
to chafre: neminim polemizovat. znam osobne dve muslimske rodiny (tunis a syrie) a rozhodne je zena krkem co hybe hlavou. tot vse.
P.S. pls neargumentujte krestanstvim pokud jimi nejste.
No já si myslím že dojela , a vrátí se vlakem nebo pěšky. Je to pro ně evropská špína které si nikdo vážit nebude a myslím si že on za ní stát nebude , to by měl problémy. .... No a třeba se vrátí a založí tu nějakou tu "buňku" , postaví mešitu a bude jich tu víc... Oni lidi ani neví co se to sem dostává