Moc neřešit, stejně nemají E, tak je jedno jaké světla tam máš. Jsou to prostě pracovní světla mimo pozemní komunikace. Je otázkou, jestli jakékoli světlo, včetně pracovních, tuhle normu musí splňovat. Jak píšu, neřešit.
www.motovaky.cz,
facebook Motovaky
will napsal:
Moc neřešit, stejně nemají E, tak je jedno jaké světla tam máš. Jsou to prostě pracovní světla mimo pozemní komunikace. Je otázkou, jestli jakékoli světlo, včetně pracovních, tuhle normu musí splňovat. Jak píšu, neřešit.
Tak to se pleteš, mají tam pro naše použití dva druhy. Ty co má alf nahoře tak já mám na gs dole bo jsou to rozptylovky spíš svícením blíže světlům do mlhy kdy i Alf malinko oslňuje. Když je dáž níž tak ok a pak jsou druhé s čirým sklíčkem a ty svítí světlo soustředěné do kuželu a jsou vhodná jak na potkávačky tak na dálkové, ty mám třeba já nahoře. Na skůtra sem koupil ty s čirou optikou a používám je jako potkávačky a luxus za pár šupů
Na fotce jsou zaplé jak dálky tak potkávačky jinak svítí dle zvoleného světla na origo přepínači
LukyGs přiložený následující obrázek:
LukyGs napsal:
A tady ty dálky na skůtru které mám jako potkávačky
Radime,ty ty číňany hodně podporuješ,že?Co ta dálková světla v noci je to dobrý???Stále jsem to nezapojil i když namontované to mám už měsíc.
Dálky na mašině svítí na dálkáče luxusně a hlavní světlo není ani vidět a na tom skůtříku je právě výhoda že ty dálky maj kuželový paprsek a jdou usměrnit a namířit kam chceš. Jel jsem s tím na skůtříku večer a bylo to luxusní že jsem jel jen na obrysovky+ty přídavné ledky.
Číňany podporuju...to víš, až tady budou tak budem zadobře
Sám jsem se ale lekl když jsem sedl k účtům za skůtra +jeho tuning tak za tuning sem dal dvakrát a ještě trošku víc než co stál skůtr, třeba tak drahej výfuk nemám ani na mašině
Ale bude to super recese až projedu Polsko atd. na Čínském skůtru s BMW blinkrama (říkám mu Bestie)
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jjjj potvrzuju Radim se zblaznil ty upravy ho staly uz vic jak scooter ale zas stim lita ke 130km/h
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
dneska jsme opet vyuzil svetylka made in Honkong je to super , mozna budu extremista jako Radim a koupim jeste jednu sadu , jedn ymlhovy a jedny dalkovy pak je svetla jak krava
Čeština můj koníček
Schrek: je ještě možné ty přídavné světla přes tebe objednat? Jestli mají to uchycení, co je na obrázku, mohl bych je vyměnit přímo za ty Helly, co mám.... Kdyby to šlo, pro jistotu bych to uchycení na padáku, co mám, nafotil a dal sem.
schrek napsal:
dneska jsme opet vyuzil svetylka made in Honkong je to super , mozna budu extremista jako Radim a koupim jeste jednu sadu , jedn ymlhovy a jedny dalkovy pak je svetla jak krava
Tak to jsem asi taky extremista me se to s jednou sadou nelibi hlavne kvuli tomu, ze to vypada divne kdyz sviti jen jedna strana pri sviceni ve dne s mlhovkou.
F 650 GS (00)
nazdar tak vsechny testy ukonceny a zbylo mi tu par svetel z testu budou na prodej vsechno jsou to hranaty a bud mlhovky nebo dalkovy, jak to vsechno poskladam ak to nahodim do inzerce
Čeština můj koníček
LukyGs napsal:
A tady ty dálky na skůtru které mám jako potkávačky
Radime,ty ty číňany hodně podporuješ,že?Co ta dálková světla v noci je to dobrý???Stále jsem to nezapojil i když namontované to mám už měsíc.
jsme na tom asi stejne stale to mam zapojeny jen na jack do zasuvky proste neni cas doladit palubku
Čeština můj koníček
Vyuziju vlakna nevite nekdo jestli existuje original nebo pridavny xenon dalkovy svetlo ktery jde pridelat na ram jako original pridavny svetla od bmw ? Ted tam mam ty original pridavny a rad bych xenon dalkovy ale nerad bych tam mel 3 pridavny celkem diky
omar71 napsal:
Vyuziju vlakna nevite nekdo jestli existuje original nebo pridavny xenon dalkovy svetlo ktery jde pridelat na ram jako original pridavny svetla od bmw ? Ted tam mam ty original pridavny a rad bych xenon dalkovy ale nerad bych tam mel 3 pridavny celkem diky
omar71 napsal:
koukal sem na nej ale muselo by se delat jiny uchyceni atd. Tedy aspon myslim. Spis jsem mel na mysli jestli bmw nedodava dalk.xenon samo se stejnym uchycenim