Motovýrobky obsahující HALAL kůži vs. ty "bezpečné"
Přidané 23.05.2013 11:12
to Hicks: Chápu Tvé pohnůtky . Podle hesla "Když nikdo jiný nemůže, já musím". Jako lidi jsme opravdu neuvěřitelný pr.sata. Ale každý má na výběr. A jak to mají slimáci se psama, je to pro ně špinavé zvíře? Jestli ano, tak to si s nima asi nebudu rozumět. Chápej nás Hicksi, vždyť jsme jen docela obyčejní Češi. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Nebo nehas co Tě nepalí atd.
Přidané 23.05.2013 11:31
Ohledně argumentu Vaší rodiny: Nestačí jen věřit, ale je třeba věřit správným způsobem a v ty správné věci. Křesťan sice věří v Boha, ale připisuje mu lidské vlastnosti (viz brožura „Kdo je Alláh“), odmítá víru v Jeho posledního proroka a v poslední seslanou knihu a povoluje zakázané a zakazuje povolené podle vlastní obliby. V islámu nestačí jen věřit. Víru je třeba žít, a to správným způsobem. Bůh nám přikázal v Něj věřit a určil nám ten správný způsob a cestu, kterou musíme následovat. Správná cesta je proto jen jedna. Stejně tak nemáme právo si určovat svou vlastní cestu. Člověk pravdu buď přijme, nebo odmítne.
Zajímavé počteníčko. www.sunna.cz
Přidané 23.05.2013 11:42
dwar napsal:
Ohledně argumentu Vaší rodiny: Nestačí jen věřit, ale je třeba věřit správným způsobem a v ty správné věci. Křesťan sice věří v Boha, ale připisuje mu lidské vlastnosti (viz brožura „Kdo je Alláh“), odmítá víru v Jeho posledního proroka a v poslední seslanou knihu a povoluje zakázané a zakazuje povolené podle vlastní obliby. V islámu nestačí jen věřit. Víru je třeba žít, a to správným způsobem. Bůh nám přikázal v Něj věřit a určil nám ten správný způsob a cestu, kterou musíme následovat. Správná cesta je proto jen jedna. Stejně tak nemáme právo si určovat svou vlastní cestu. Člověk pravdu buď přijme, nebo odmítne.
Diktát jak prase, a to se mi nelíbí! Existují lidé, co potřebují být vedeni, nechť jsou, já jsem na takovou péči příliš dospělý a samostatný. Víry mi netřeba.
červenej Elf
Přidané 23.05.2013 12:44
dwar napsal:
Tfuj, už jsem myslel že to je tvoje prohlášení.....
Přidané 23.05.2013 13:57
dwar napsal:
to Hicks: Chápu Tvé pohnůtky . Podle hesla "Když nikdo jiný nemůže, já musím". Jako lidi jsme opravdu neuvěřitelný pr.sata. Ale každý má na výběr. A jak to mají slimáci se psama, je to pro ně špinavé zvíře? Jestli ano, tak to si s nima asi nebudu rozumět. Chápej nás Hicksi, vždyť jsme jen docela obyčejní Češi. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Nebo nehas co Tě nepalí atd.
ad. psi.. napisu potom.
v principu slimaní teologie psy DOST RESI.. a to nijak moc pozitivne.
Upravil hicks dne 23.05.2013 14:00
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 23.05.2013 16:19
Nějak se cítím být v ohrožení, projel jsem web a není mi s toho dobře. Muslimové nepřipouštějí žádnou změnu. Nechci dávat hlavu do písku. Ne na našem hřišti! Nebudu je vědomě podporovat! Díky Hicksi za otevření očí. Bohu dík máme na výběr. A tatarák jsi dám taky rád. Jen jsem po červeném mase agresivnější. A co takovej gulášek, který se nechá táhnout pět hodin.
Čest a sílu Češi.
Přidané 23.05.2013 19:31
zrovna jsem narazil na dobrou fotku z halal jatek.
vyvraci ten (jiz vyvraceny) argument, ze halal/zabiha porazene zvire je ODDELENE od ostatnich. NENI. Minimalne to NEbyva zvytek na halal jatkach.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2