Díky za uvítanou, budu se snažit zůstat spokojeným uživatelem, zatím jsou pocity z jízdy příjemné, dopsud jsem vlastně více než 20 let řídil jenom auto :-)
Kde se dá oficiálně zjistit, že nemusím mít přilbu? Momentálně používám lyžařskou jako kryt uší, bo jsem si zatím nepřivykl foukání do uší:-) Prostějov rád navštívím
Helma - za prvé je to na samolepce nahoře u okna (bez helmy nutno být připoután) ale pravda, to nemusí být bráno jako oficiální. Já to mám u jedné C1 ve velkém TP mezi vyjímkami, u druhé to nemám, ale údajně se k C1 dávala kartička, na jejímž základě to do TP dopíšou. Doporučuji se zeptat Cyrila.
Před 2 týdny jsme byli v Kladrubech na Keep Respectu, Drákula na C1. Docela slušný ohlas...:-).
Upravil Ivan dne 06.08.2015 16:53
C1 je v základu jednomístný, ale na místo kufru se dá nacvaknout origo druhá sedačka a pak je dvoumístná. Sedačka se dá koupit např. na ebay.
Každopádně na druhém sedadle musíš používat přilbu, bo nejsi chráněný konstrukci střechy.
Nechápu, proč mi v pojišťovně neumožnili připojistit si čelní sklo a stěrač...
Ahoj, umřela mi baterka, tak koukám na náhradu.
Myslel jsem si na nějakou bezúdržbovou, ale je o fous širší a bojím se, že se nevleze - máte ji někdo, nebo používáte klasickou, konvenční s kyselinkou?
Po zimě jsem dobil baterku, čímž se mi aktivoval alarm a nejde mi vypnout!
Baterii v ovladači jsem vyměnil, dálka bliká jako vzteklá, ale motorka na ni prdí. Samozřejmě, když otočím klíčkem, rozeřve se siréna...
Nevíte o někom z okolí UL-DC, kdo by mi mohl pomoci?
A také - jelikož mi reálně hrozí převoz - potřebuji po dobu jízdy nějak umlčet sirénu - netušíte, kde je namontovaná, abych do ní vrazil nějaký hadr a nedělal tak cirkus celému okolí?
Díky...
Mě alarm neřve - jen mi nejde vypnout (jakože deaktivovat).
Začne řvát (logicky) teprve ve chvíli, kdy zapnu klíček, nebo provedu jinou "hloupost".
Ahojky pořídil jsem si C1 po 300 km mi prášků rozvodovy řetěz prosím o radu jak postavit klikovku a ozubení
Vacek ab to klapalo dík za každou inspiraci
ahojte vsem...
Jsem take rad ze se muzu zaradit mezi podobne "nakazene" motorkare C1.
Krome tohoto fora jsem nasel i skupinu na fejsu.
Byl bych moc rad pokud by jste se tam pridali. https://www.faceb...770541242/
Prave tam resim opravu (asi vymenu) motoru a jine veci jenz chci vylepsit na skutru.
Mejte se fajn a cauky. :-)
martyHR přiložený následující obrázek: