Nemohu slíbit, že si budete moci vybrat barvu vyšití, ale pokud ne, tak rozhodně to nebude žlutá. Poutka jsem chtěl mít potištěna logem GS, ale vzhledem k cenovým nákladům/množství poutek, která by se musela minimálně potisknout jsem od toho upustil a budou pouze textilní. Pokud by se ale dalo dohromady větší množství objednávek, už by to dávalo smysl.
Navrhuji vyšití přezdívky v levém horním rohu pod čáru. Velikost písma by byla 10-15mm. Jako výchozí barvu navrhuji stříbrno-chromovou nebo modrou (stejného odstínu jako je modrá na čarách.
Upravil xHackerM dne 11.07.2013 12:22
Stejný princip jako u kšiltovek. Pokud nebudou předány osobně či za pomoci "odběrných míst", pak se řeší poštovné individuálně s každým, kdo by to chtěl nechat poslat. Věřím, že osušky pro pražáky rozdá Servisák nebo Honza_BMW_VW, Moravu např. Schrek a prostě tak nějak kdo se nabídne.
Jinak co jsem posílal nedávno balíček, vypadá to, že by se to dalo poslat jako dopis a tím pádem poštovné snad jen do 50,- Kč.
LukyGs napsal:
Míšo, ještě tam do toho tvého prvního příspěvku doplň tu velikost osušky které to nakonec bude.
Luky, myslím, že to tam je v textu. Poptával jsem větší formát, ale neúspěšně. (u 3 reklamních dílen) Asi to ty tiskárny pro tuto technoloii nezvládají nebo nepoberou takový formát. Takže zůstáváme u rozměru 140x70cm. Omlouvám se, že nemůžu vyhovět.
Upravil xHackerM dne 17.07.2013 14:05