....holt je mladý ( Batman) a umí žít na plný pecky, i staří jako já se mají stále co učit
...fakt hodnotím kladně tu spontálnost, tak se na nás těšil, že to vzalo rychlý spád....
Upravil bmwivo dne 25.08.2008 13:10
Ja akorat nechapu,jak se ji pri pobytu na WC podarilo utopit mobil.Asi nejdrive telefonovala do WC a pak v navalu opilosti myslela,ze tim,ze tam hodi mobil,tak jako splachne.
Myslim,ze vse zakoncil brnak Jim,ktery brzy rano usoudil,ze okenko je vysazene proto,aby tam lidi z kempu pri uzavrene hospode mohli vykonat potrebu.
Tak se proste protahl tam a zpet aby si ulevil.Neni se co divit,o den driv se poranu pokousel vykonat potrebu do budky trafostanice, kterou omylem povazoval za suche WC.
Jeste mi neni jasne proc si batmanka Joni po nekolikahodinovem pobytu na WC odnesla sebou do stanu kliku od dveri?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mno... mladej..... tentokrát to bylo poprvé, co tuto show nedotáhnul do konce. Zatím se mu to vždycky povedlo. Takže buď stárne, nebo už byl fakt dooost unavenej....
to sem celej ja dycky vodjedu když se něco přihodí to emilio to mi udeš muset vylíčit to se na to těšim že ja vůl nezvostal
když ho miluješ není co řešit
Emilio:
Díky za slova uznání, myslím, že každej, kdo na takovou cestu vyrazí, tak už prostě jede a užívá si to a nepřemýšlí jestli to dá, nebo ne. Ale byla to jedna velká PARÁDA!!!
Jinak můžeš kouknout na fotky: http://www.batmani.estranky.cz/fotoalbum/1-----astrachan-2008/a-fotky
Hele hoši,
já vám řeknu, na co jsem si tu kliku brala a na příští akci budou fšechny dveře bez klik, co?
Jinak, mobil mi zítra přijde novej, bo ten chudák utopenej už nešel resuscitovat, budiž mu zem lehká....
Mimochodem..... do toho Čečenska nás nepustili, stihli nás v Dagestánském Kizljaru zatknout a vyslýchat na KGB. Při tom jsme si prohlídli pěkně zblízka pravé nefalšované AK - 47 , bo jsme je měli přímo u nosu hned poté, co nám ten policista ukázal, že ten zásobník je fakt naplněnej ostrýma nábojema.
Když při výslechu zjistili, že se chystáme do Čečenska, tak nám všechny další výlety zatrhli a už jsme pod ostrým dohledem putovali zpátky na Ukrajinu. tak jsme to ještě vzali přes severní Osetii, Kavkaz a šupito presto za hranice Ruska...
Každý den jsme psali SMS a ty náš kamarád přepisoval zde:
http://www.batmani.estranky.cz/fotoalbum/1-----astrachan-2008/cesta_
Je to tam jen zhruba popsané a ne všechno, protože to četli i rodiče všech členů výpravy, tak jsme je nechtěli znepokojovat...
Emilio:
Bohužel, Batman sežere víc než polský zájezd.... I ten řízek od paní domácí mi sežral hned poté, co zhltal svůj guláš. Fakt nevím, kam to dává, protože nezvrací každý den....
Batman forever :-)
Takže jelikož jsem línej jak to prase, hodil jsem vám všechny moje fotky ze srazu bez nějakýho hlubšího výběru, tudíž klikejte a vybírejte si sami co se vám líbí :-)
bmwivo:
hele, ten podvazkovej pás jsme vydražili za rovných 11.000,- Kč!!!
Tak to snad stálo za tu srandu, nééé? Takže si nabij kešeňu a klidně to zvopáknem, šaty mám doma.
Tak mam dobrou zpravu! Dnes mi zena sama rekla,ze na dalsi sraz muzu jet!Ale zatim mam povoleno jen so-ne.Ona si mysli,ze chci jet uz v patek hlavne proto,abych mohl zase chlastat.
Takze pokud budu mit problemy s premlouvanim,tak sem dam jeji tel.cislo a vy ji budete posilat prosebne sms.Neco jako,ze musim pomoct stavet taboriste,ze by se to beze mne nestihlo atd.Emilio zadne prasarny!
Budu to brat jako dik za sraz,ktery jsem nezistne usporadal.Znate to:stovky hodin prace,spousta nenavratne nainvestovanych penez,ty nervy a bezesnych noci co jsem si uzil!No radsi nebudu dal ani vypravet!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...tak to ji Vevis ani nepouštěj na náš web, nebo po zásahu manželek po shlédnutí fotky výše odvážně mnou vyvěšené by se mohlo stát, že tam příště budou jen svobodní a nevsvázaní jedinci....
Brňáku Jime - kurňa, seš kabrňák, toš tě tady vícu.....
Hele, kdybys neuspěl s těma karitaťkama - toš sa ozvi a já to proženu přes tú našu prodejnu. Přece nebudeš spat na tvrdým.....
Upravil joni dne 26.08.2008 17:09