Waltr napsal:
Sreku já se v Sobotu navečer musím vrátit domů, je to problém? Třeba by chtěl jen na sobotu. Dovezu ti něco málo do té tomboly.
Cauky zadnej problem to neni, jen diky za info , tyhle info potrebuji kvuli mistu na spani bude tam dost lidi jen na jednu noc nebo na cumendu na den. Samozrejme , ze nejaka mista na spani jsou v zaloze, kdyby nekdo zas chtel prespat ac to neplanoval viz loni Hicks
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
tobig napsal:
Pokud vás v těch hlubokých Libavských hvozdech najdu, přijel bych v sobotu na otočku. Vezmeš mi Schreku, prosím, ten štekr ??
Jasne zasuvku mam porad v aute nachystanou at to mam porad u sebe tak se stav.
Upravil schrek dne 02.09.2014 08:03
Čeština můj koníček
Jinak vcera mi dosel darek do tomboly od Machcompa, ten chlapec se trocha zblaznil , rikal ze posle par DVD s filmama a z toho se vyklubaly DVE KRABICE S CCA 300ks DVD, takze to vidim, ze ke kazde cene v tombole dostane kazdy par DVD
MOC DIKY
PS: to pod ty smrcky ti donesu i snidani do spacaku
Čeština můj koníček
tobig: Si psal ze si chtel prijet an otocku ? pokdu chces byt na celej vekend najdu jeste nejaky misto, ale jestli ze SO na NE neni problem bude par lidi odjizdet
Čeština můj koníček
Nazdar tak letos jsem radeji vyrobil vetsi ukazatele jak loni, jen doufam ze je nikdo neotoci, tak jen pripominam poradne prostudovat cestu a info na http://schrek.kva...
ale stejne v loni vsichni vpohode dorazili
Upravil schrek dne 03.09.2014 13:55
Čeština můj koníček