Nu ono skotačení tam v terénu až tak neřeším, čím horší podmínky budou, zase se toho aspoň víc přiučím... spíš váhám kvůli samotné cestě tam, mohla bych dorazit asi až v sobotu, nemám to zrovna co by kamenem dohodil, a být tam včas by pro mě znamenalo 2hodiny po D1 – to mě trochu znechucuje a na začátku dubna bůhví jestli ne za sněhu… nebýt té "zábavné" cesty, tak nepřemýšlím ani chvíli…
Vždyť celý říjen byly dvacítky a azuro , to jsem toho snad za celý rok najezdila nejvíc... vím že jsem si říkala, ať už je **** aspoň chvilku ošklivo, že potřebuji dělat i jiné věci, než jen jezdit
...twl servisáku, to tě držej v práci tak dlouho? Z Phy to bude asi kolona motorek ;o)), jedeš spodem pod D1 a nebo někudy nad D1, že bych se příp. přidal, ale musíš jet slušně, ne jako ten Hixův novej kamarád ;p
www.jantruhlar.cz
hm, nevím, prahu vždycky projedu tak nějak jako plzeň není to tak hrozný a na mých E-07 je mi to jedno... mě jde o to že si nebudu brát dovolenou v práci, pojedu až po šichtě a nebudu se crcat po okreskách a přes objížďky a pak stavět stan po tmě, to nechci... chci tam být včas, postavit, převlíct a jít se zaregistrovat na bar
Upravil firefly dne 15.02.2014 19:41
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
To já nevím kdy vyjedu... Maringotka je zase naše! Stan stavět nebudu... Rudo je ti to jasný, doufám že to nemusím opakovat vícekrát :-D...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...