Moje obavy se naplnily a už to opravdu vypadá že se z toho všeho vyklube tričko GS fóra. No nic, jen by mě zajímalo jestli Eman jako otec myšlenky na výrobu toho trička, měl toto v úmyslu. Já myslím že ne, ale třeba se pletu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Jste ochotni vzít veškeré starosti, zodpovědnost a riziko na sebe?
Museli by jste minimálně:
-Přesvědčit Miloše, že to máte pod kontrolou a nehrozí žádné riziko jemu nebo tomuto webu
-Přesvědšit firmu která trika vyrobí, že máte svolení BMW a může na trika pro vás dát znak BMW
-Objednat takovou zakázku na svou firmu
-Sbírat objednávky a distribuovat taková trika s logem BMW přes web.
No já se hlásím, že tohle zařídit neumím.
Škoda, nedá nic dělat ...prostě si musíme koupit nažehlovačku s logem někde na netu od firmy, která to určitě má smluvně ošetřené s desítkami automobilek, jejichž loga na nášivkách prodává
paja1 napsal:
Pánové kteří tak toužíte po znaku BMW na triku.
Jste ochotni vzít veškeré starosti, zodpovědnost a riziko na sebe?
Museli by jste minimálně:
-Přesvědčit Miloše, že to máte pod kontrolou a nehrozí žádné riziko jemu nebo tomuto webu
-Přesvědšit firmu která trika vyrobí, že máte svolení BMW a může na trika pro vás dát znak BMW
-Objednat takovou zakázku na svou firmu
-Sbírat objednávky a distribuovat taková trika s logem BMW přes web.
O tričko mám zájem i bez loga (případně sám doplním), ale měli bychom si uvědomit, že znak BMW je ochranná známka např. http://isdv.upv.c...mp;plan=cs nebo http://isdv.upv.c...mp;plan=cs a její použití bez souhlasu majitele práv je protizákonné. Já vím, že v téhle zemi skoro všichni kašlou na předpisy a slušnost, ale ten, kdo se na výrobě podílí, by mohl mít dost velké problémy, minimálně finanční. Nechtějme na něj přenést tuhle odpovědnost. Je potom na každém z nás, jestli se s tričkem jak bude spokojí, nebo si ho bude muset sám "vylepšit".
...otázku znaku bychom mohli vyřešit tím, že na rukávu, na tom "správném místě" bude vytečkované kolečko a dovnitř si zájemce nakreslí/nalepí/nažehlí/našije kulaté logo ;o)))
samozřejmě sranda, já beru jak je, jak jsem hlasoval a respektuji variantu, která vyhraje
mějte pohodovou neděli a klííííd. Pánové udělali maximum a vidím světlo na konci tunelu, tzn. reálně vyrobené triko ;o))
www.jantruhlar.cz
tomasgs napsal:
Moje obavy se naplnily a už to opravdu vypadá že se z toho všeho vyklube tričko GS fóra. No nic, jen by mě zajímalo jestli Eman jako otec myšlenky na výrobu toho trička, měl toto v úmyslu. Já myslím že ne, ale třeba se pletu.
Od začátku byl úmysl vyrobit tričko GS fóra, podle kterého bychom se na srazech poznali.
tomasgs napsal:
Od začátku byl úmysl vyrobit tričko GS fóra, podle kterého bychom se na srazech poznali.
No to neni tak uplne pravda ... viz. EMANUV prvni post ve vlaknu o trickach
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON
To tričko nemělo mit pravě s GS forem nic společného..... Šlo o to aby tam bylo BMW motorky a ceska republika,přesně jak udělal návrh Emper. Ještě i Emil otec myšlenky ten návrh označil za finální. Ted je z toho úplně něco jiného i když tricka nevypadají špatně.
Dobrá práce - Milane a spol - děkuji
Za mě varianta 1 nebo 3, modrá je dobrá světlá i tmavá...
Logo na rukávu nepotřebuji - mám ho na nádrži. Když budu chtít triko BMW Motorrad, stavím se v Inveltu - tam je mají pořád.
Myslím, že v GaPa každý pozná, o co jde a odkud jsme tam přijeli. Pokud to někomu připomíná GS Condro, tak je to taky v pořádku - na revmatický kolena řidičů BMW Motorrad by to mohlo pomáhat.
BMW GS = stroj na radost
brtnik napsal:
To tričko nemělo mit pravě s GS forem nic společného..... Šlo o to aby tam bylo BMW motorky a ceska republika,přesně jak udělal návrh Emper. Ještě i Emil otec myšlenky ten návrh označil za finální. Ted je z toho úplně něco jiného i když tricka nevypadají špatně.
Ať už byl prvotní Emanův záměr jakýkoli, tak to nic nemění na tom, že žádná trička z jeho nápadu nejsou a Milan se rozhodl vyrobit trička GS fóra.
Kdo chce koupí, kdo chce trička BMW nikdo mu nebrání jako Milan to zajistit, zájemců evidentně bude mít hodně.
to Milan V - az teraz som napisal Milosovi ohladom SK verzie
moj nazor:
- z tricka by malo byt zrejme, ze jazdim na moto (bmw), krajina, som clen/citatel/fanda fora bmwgs
- patrat o povodnom zamere ci to ma/malo byt triko fora, alebo nie, sa mi nechce, osobne nemam problem toto forum prezentovat a preto by sa mi pacila aj verzia: bmwgs.sk. Ak to nebude mozne ( verim v Milošovo vyjadrenie ), kludne mozem mat na triku aj: .cz,
- musim vsak i suhlasit zo swat-ovym vyjadrenim o "olimpijskych trickach" aj ked to mohol napisat trosku gestikuluóznejsie, uz len z ucty k praci Milana a jeho teamu
Zaver:
- zvazte, nieco pridat na triko co by podtrhlo "jazdim na moto (bmw)" predsa to nemusi byt len v podobe loga BMW (na rukavu)
- terajsie navrhy budem respektovat aj bez spominanej zmeny, objednam si, ale este pockam na Milošove vyjadrenie - vid prispevok č.36, a s garantami akcie doriesim-e SK verziu
Upravil vlk dne 12.01.2014 12:22
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
to Milan V - az teraz som napisal Milosovi ohladom SK verzie
....
- terajsie navrhy budem respektovat aj bez spominanej zmeny, objednam si, ale este pockam na Milošove vyjadrenie - vid prispevok č.36, a s garantami akcie doriesim-e SK verziu
Vlku
Ted jsou 2 barvy,
pánské a dámské provedení,
vše v 5 velikostech. To je 20 variant triček už teď!!!!!!!
Mám pro Milana připravený objednávkový dotazník, ale bude s tím strašná kupa starostí i tak.
Verze SK: bez české vlajky a nápisu na zádech se určitě dá udělat.
Problém je to logisticky zvládnou, i takhle s 20 variantami ČR verze to bude mazec. (s SK verzema by to bylo 40verzí!!!)
Nechme Milana realizovat a rozeslat těchto 20 verzí a pokud to bude zvládnuté tak se příště udělá i verze upravená pro vás slováky.
Pája
Já osobně jsem se na triko moc těšil.Ale bez loga BMW na rukávech a nápisu BMW Motorrad na zádech jsem ztratil zájem.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
vlk napsal:
moj nazor:
- z tricka by malo byt zrejme, ze jazdim na moto (bmw), krajina, som clen/citatel/fanda fora bmwgs
- patrat o povodnom zamere ci to ma/malo byt triko fora, alebo nie, sa mi nechce, osobne nemam problem toto forum prezentovat a preto by sa mi pacila aj verzia: bmwgs.sk.
Jenom taková technická ... co to je doména bmwgs.sk ? Tam žádnej web není