Tak zhruba po 5000 km testování doplňků na LC,hodnotím jako nejlepší plexisklo od Puigu.Perfektní ochrana ve srovnání s origo.Jako druhé a taky velmi důležité je rozšíření bočního stojanu od 100bubu.Ostatní hodnotím zatím jen jako dekoraci a doufám,že to tak bude i dál.Tím myslím,že nevyužiji nikdy padáky a další ochranné díly na LC
.
PavelDR napsal:
Tak zhruba po 5000 km testování doplňků na LC,hodnotím jako nejlepší plexisklo od Puigu.Perfektní ochrana ve srovnání s origo.Jako druhé a taky velmi důležité je rozšíření bočního stojanu od 100bubu.Ostatní hodnotím zatím jen jako dekoraci a doufám,že to tak bude i dál.Tím myslím,že nevyužiji nikdy padáky a další ochranné díly na LC
to plexi od pluigu vypadá poměrně vysoký, koukáš skrz? Poodle mne musíš..
BMMW R1200GS LC 2014
PavelDR napsal:
Ale nemusím.Záleží v které je poloze.Mám je dané tak abych viděl těsně nad ním a super.Když je dám úplně nahoru,tak se dívám skrz,to je pravda.
.
PavelDR napsal:
Ale nemusím.Záleží v které je poloze.Mám je dané tak abych viděl těsně nad ním a super.Když je dám úplně nahoru,tak se dívám skrz,to je pravda.
A jaký další plexi jsi ještě vyzkoušel, když jsi našel to nejlepší?
BMMW R1200GS LC 2014
PavelDR napsal:
A jaký další plexi jsi ještě vyzkoušel, když jsi našel to nejlepší?
Myslel jsem to tak,že z doplňků na mém LC je nejlepší to plexi a jako druhý nejlepší můj doplněk je rozšíření bočního stojanu.Jiné plexi jsem nezkoušel a netvrdím,že Puig dělá nejlepší plexi pro LC na světě.Jsem s ním spokojen a už nemám potřebu zkoušet jiné i když možností je dost.Klidně si nakup všechny co se vyrábějí a můžeš testovat.Ale věřím,že každému může vyhovovat jiné.
.
Po poslední projížďce, kdy jsem se v krásném počasí projel po mokré silnici (po dešti) na karoo trojkách, přemýšlím o nějakém zadním blatníku. Z obou stran motocyklu pod sedlem se valil gejzír vody, který mi po 20km totálně promočil zadek. Jelikož bych tím zároveň řešil ochranu odpružení, ESA atd., sháním blatník pod sedlo (ne lízátko) s krytím celého prostoru za pružinou.
somm napsal:
Po poslední projížďce, kdy jsem se v krásném počasí projel po mokré silnici (po dešti) na karoo trojkách, přemýšlím o nějakém zadním blatníku. Z obou stran motocyklu pod sedlem se valil gejzír vody, který mi po 20km totálně promočil zadek. Jelikož bych tím zároveň řešil ochranu odpružení, ESA atd., sháním blatník pod sedlo (ne lízátko) s krytím celého prostoru za pružinou.
No,Petře to vypadá docela dobře.Měl jsem podobný blatník na bývalé 1200 a byl jsem s tím spokojený.Kdyby jsi to objednával,tak bych se s tebou svezl,kdyby to šlo.
.
mam zkusenosti s temahle vyrobkama ty blatniky delaji superovy jen nevim zda uz maji na LC ADV https://www.maier...lash-guardNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pokud jsem se dival dobre, tak u Puigu jsem nasel jen blatnik tesne nad kolo (lizatko) http://www.puigus...r31-m3533/. Ja bych rad blatnik dal od kola - hned pod sedlo.
Pavle - Nemas zkusenost s dopravou a proclenim z US, netusis kolik by to tak mohlo stat? Podle toho uvidim jestli bych to kupoval tam nebo v CR.
napis tehle firme www.vyberctyrkolk... jsou z Prostejova , oslovil jsem spousty firem co to dovazi na ctyrkolky a tihle mi jako jedini vyhoveli a objednali i na masinu a ted uz maji i par veci skladem napis jim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
PavelDR napsal:
Fando,ty jsi ten blatník od Puigu našel?Já jsem našel jen ten co tady píše Petr.Taky bych radši ten z USA,ale netuším jak to odtamtud dostat sem.
Já už ho mám mel jsem ho i na dvouvacce a byl super - Mají ho u Louisu