Já nechápu, jak někomu může chrápání vadit. Já prostě spím a chrápání mě nevadí. Ani to moje. Ženské se naučily pužívat ucpávky do uší. No a život jde dál
Pokud mi život nenadělí nějaké překvapení, měl bych také dokodrcat.
Zatím to ale stále není slib!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nedělej hérečku, já tě v Práglu vezmu do vleku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
rick napsal:
Já sem si všimnul.že si se na Radarce probudil na lavici sám.ostatní vedle.
Ja bych to viděl na pokoji s ve složení brozkin, lafi, medik - to by bylo docela zajímavý
Jak jsem psal, mě je to šumák. Když spím, tak spím. Zbytek řeší slivovice.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Info o kapele. Zpěvák je motorkář a prý se rozsekal. Takže účast kapely je v ohrožení, nicméně na tom sraz nestojí. Buď se dá dohromady nebo zkusíme najít náhradu nebo to bude bez nich za pomoci reprodukce mp3 či CD.
Bajlak napsal:
Poslušně hlásím, že chci přijet na celý víkend. Jenom nevím jak na tom budu. Klidně mi může přijít z nemocnice termín operace a při mé smůle se do toho trefí. Měl bych vědět týden předem co a jak. Případně se nacpu také do zastávky pokud bude ještě nějaké místo
Chlapi jako bych to neříkal. Přišel mi termín operace na 11.9. Takže moje smůla pokračuje. Zkusím to přehodit na jindy. Každopádně pro mě v září sezóna končí
...tak kdopak zavolá pí. Staré, že Bajlak jede na motorku a ne do nemocnice ;o))
www.jantruhlar.cz
Medik napsal:
Zatím to vypadá, že jedu. Dceryky na mě prdí a Evík přeci jen jde na vydlabání železa z nohy (už tenhle víkend) takže s největší pravděpodobností přijedu sám sameček. Spacák si přibalím a chatku třeba někde na okraji, bo spím dost nahlas
...v kolik jedeš z Phy, pane, že bych se svez s Tebou, tedy pokud nejedeš jako čuník?
www.jantruhlar.cz
xHackerM napsal:
Info o kapele. Zpěvák je motorkář a prý se rozsekal. Takže účast kapely je v ohrožení, nicméně na tom sraz nestojí. Buď se dá dohromady nebo zkusíme najít náhradu nebo to bude bez nich za pomoci reprodukce mp3 či CD.
...neřeš, zvýšíš příděl kořalky a budeme zpívat my, jen aby kapela stíhala hrát podle nás (já zpívám jen v sebeobraně)
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...tak kdopak zavolá pí. Staré, že Bajlak jede na motorku a ne do nemocnice ;o))
Hrál jsem to, že jdu na svatbu za svědka. Říkala mi OK není problém to přehodit, ale bude to tak za měsíc až 2 tady jsem dostal super datum cca po měsící.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
To mě fakt sere. Chtěl jsem jet, ale moje smůja je prostě svinstvo a když říkám smůla tak smůla. Minulou neděli jsem si jako bonus zlomil prst na noze
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Nedělej hérečku, já tě v Práglu vezmu do vleku
Když pojedu, tak ne po dálnicích a určitě se v pátek odpoledne budu snažit Práglu vyhnout (nejen kvůli tobě ).
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Když pojedu, tak ne po dálnicích a určitě se v pátek odpoledne budu snažit Práglu vyhnout (nejen kvůli tobě ).
Po dálnici taky nepojedu, je to nuda a znám tam každej šutr. A po cestě ze Světlý si dáš fakt slušnej oblouček, když se Práglu chceš vyhnout A máš pravdu, trpajzlíky na GS si dáváme na Žižkaperku k obědu
Upravil Medik dne 04.09.2014 11:30
Kapela nebude. Zpěvák se očividně rozsekal více, než je zdrávo. Mám zajištěnou aparaturu a muziku mi pošle Bajlak. Takže budete mít na co trsat.
To je tedy aktualizace, kde máš v poznámce, že jsem krásný, zábavný a velmi slušně vychovaný společník mladistvého vzhledu?
Kapela nebude. Zpěvák se očividně rozsekal více, než je zdrávo. Mám zajištěnou aparaturu a muziku mi pošle Bajlak. Takže budete mít na co trsat.
To je tedy aktualizace, kde máš v poznámce, že jsem krásný, zábavný a velmi slušně vychovaný společník mladistvého vzhledu?
Neblbni s takovýma poznámkama. Ještě se tam natáhne hromada ženskejch, nebudeme mít čas chlastat, domů pojedeme rozm*daný a nebude nás bolet hlava.
Upravil Hrabe_X dne 04.09.2014 11:47
H.