ale ja mam zase vetsi kozy, cimz to kompenzuju.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Doufám, že na Radarce předvedeš důkazy místo slibů Dneska neprší.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Doufám, že na Radarce předvedeš důkazy místo slibů Dneska neprší.....
ja myslim, ze se moje vnady jasne a zretelne rysujou i pod rallyeckem...
17 cm
Ježek má pravdu, ale trocu na obranu některých, spousta lidí sem napsalo ještě před tím, než k tomu byly bližší informace, tudíš se nevědělo kolik lidí bylo zraněno, jak k nehodě došlo a tak.
jezek napsal:
je strašná jedna věc.. Až na jednoho jedinýho člověka (mimo mě) si taky někdo vzpoměl na ty lidi v autě.. Nikoho tady nezajímá jestli v autě taky třeba nejel motorkář např. s manželkou, jen jeli nakoupit autem? Všichni začnou litovat Míru (ne že bych mu nepřál brzké uzdravení, naopak také přeju aby byl brzy v pohodě) ale co se jako normální lidi podívat na celou nehodu komplexně? Mohlo to dopadnout i hůř a Míra by byl polámanej a někdo v autě např. zmrzačenej do konce života. Upřímně: kdybych to auto řídil já a čelně do mě narazil nezodpovědný motorkář, který by z protisměru předjížděl náklaďák a zranil mi např. moje děti v autě, tak z posledních sil se z auta vyškrábu a dodělám ho..!! Tahle diskuze mi připomíná diskuzi kdy Ivo hasič tady plakal veřejně každý den jaký je stav jeho ženy po nehodě a nechával se všemi litovat, ale že se smál z terasy hospody s pivem v ruce o 14 dní předtím mojí ženě když se rozplácla ve Štěchovicích na mostě kde ji tu ujelo na štěrku už nikde nenapsal.. Ale byla to pro něj tenkrát hrozná sranda..
Takže popřejmě všem z nehody brzké uzdravení a potrestání viníka a nehledejte tady krvelačně dataily jako krvežízniví češi.. chápu, že se tady drží parta "motorkářů" ale buďte rozumní a zkuste to vidět i z druhé strany.. On v autě asi neseděl příbuzný nikoho z vás že??
a teď všichni do mě..
Ja si myslim, ze vsichni tady vidi obe strany a vetsina, podle toho jak to vypada, si asi i mysli, ze to zavinil Mirek. Akorat se to tu nerozebira, rozebira se stav kamarada, i pres to, ze to nejspis podelal.
Ale nemyslim si, ze je tu nekdo, koho nenapadlo co jsi sepsal. Ja samozrejme souhlasim.
Eman_ napsal:
PS: Nekoupime mu model GSA LC kdyz ted asi dlouho jezdit nebude?
pockejme tyden, dva, jak na tom bude a pokud to rozdejcha, jsem urcite PRO.
17 cm
jezek napsal:
je strašná jedna věc.. Až na jednoho jedinýho člověka (mimo mě) si taky někdo vzpoměl na ty lidi v autě.. Nikoho tady nezajímá jestli v autě taky třeba nejel motorkář např. s manželkou, jen jeli nakoupit autem? Všichni začnou litovat Míru (ne že bych mu nepřál brzké uzdravení, naopak také přeju aby byl brzy v pohodě) ale co se jako normální lidi podívat na celou nehodu komplexně? Mohlo to dopadnout i hůř a Míra by byl polámanej a někdo v autě např. zmrzačenej do konce života. Upřímně: kdybych to auto řídil já a čelně do mě narazil nezodpovědný motorkář, který by z protisměru předjížděl náklaďák a zranil mi např. moje děti v autě, tak z posledních sil se z auta vyškrábu a dodělám ho..!! Tahle diskuze mi připomíná diskuzi kdy Ivo hasič tady plakal veřejně každý den jaký je stav jeho ženy po nehodě a nechával se všemi litovat, ale že se smál z terasy hospody s pivem v ruce o 14 dní předtím mojí ženě když se rozplácla ve Štěchovicích na mostě kde ji tu ujelo na štěrku už nikde nenapsal.. Ale byla to pro něj tenkrát hrozná sranda..
Takže popřejmě všem z nehody brzké uzdravení a potrestání viníka a nehledejte tady krvelačně dataily jako krvežízniví češi.. chápu, že se tady drží parta "motorkářů" ale buďte rozumní a zkuste to vidět i z druhé strany.. On v autě asi neseděl příbuzný nikoho z vás že??
a teď všichni do mě..
Ja si myslim, ze vsichni tady vidi obe strany a vetsina, podle toho jak to vypada, si asi i mysli, ze to zavinil Mirek. Akorat se to tu nerozebira, rozebira se stav kamarada, i pres to, ze to nejspis podelal.
Ale nemyslim si, ze je tu nekdo, koho nenapadlo co jsi sepsal. Ja samozrejme souhlasim.
Eman_ napsal:
PS: Nekoupime mu model GSA LC kdyz ted asi dlouho jezdit nebude?
pockejme tyden, dva, jak na tom bude a pokud to rozdejcha, jsem urcite PRO.
...no aby to nebyla trochu provokace....
Ja mit vysnenou moto na sr.acku a dostat modylek, tak asi leti z vokna...
(to nereflektuju zdravotni stav)
jenomze ty jses znamej kruťas navic .. uprimne.,. zatim je to megaKLIKA. imho.
17 cm
kuwa, samé horší zprávy http://www.novink...praze.html
tomu už nikdo nepomůže, nicméně zmíněnému Mírovi a těm v autě přeji brzké uzdravení. S Ježkem nelze nesouhlasit a pokud Míra předjížděl na plné čáře, tak za mě BK (Bez Komentáře)
www.jantruhlar.cz
Aktualizace:
Ignor již jej byl navštívit, mám všechny pozdravovat. Jinak prý vypadá úměrně svému stavu, ale pomalu se to lepší. Jestli bude vše v pohodě,tak ho v pondělí přeloží na JIP. Nehodu skládá pozvolna a není úplně jistý, kdo za to může...o motorku se postarala pojišťovna.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Aktualizace:
Ignor již jej byl navštívit, mám všechny pozdravovat. Jinak prý vypadá úměrně svému stavu, ale pomalu se to lepší. Jestli bude vše v pohodě,tak ho v pondělí přeloží na JIP. Nehodu skládá pozvolna a není úplně jistý, kdo za to může...o motorku se postarala pojišťovna.
Kde tedy leží Petře? Zahlíd jsem tu dohad, že jako možná na Bulovce, ale nikdo to myslím zatím nepotvrdil. Mám mu, co se návštěv ve špitále týče, co oplácet... Jasně, že mi to radost nedělá, bodejť by radši furt hobloval gumy na cestách, snad ho však moje vizitace potěší aspoň zčásti tak, jako jeho (vaše - ví každý, koho se týče) u mně, když jsem na tom byl podobně...
OPRAVA ne Petra, ale Míru, i když Petra taky neznám, ale přeji brzké uzdravení, takže srůstej a jezdi.
Kubass
Upravil Kubass dne 14.04.2014 07:51
Kubass