rick napsal:
Prosím tě,nech to až po 25.8.- máme sraz a uvidíme kolik nás opravdu pojede,mě se zdá,že je už dost velká grupa,ale ať se vyjádří předseda
Člověče ricku aby jste nakonec jako kolona nemuseli mít doprovodné vozidla s majákem vpředu i vzadu
No bude to spanilá cesta fóra,podmínka triko od Milana
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Prosím tě,nech to až po 25.8.- máme sraz a uvidíme kolik nás opravdu pojede,mě se zdá,že je už dost velká grupa,ale ať se vyjádří předseda
Člověče ricku aby jste nakonec jako kolona nemuseli mít doprovodné vozidla s majákem vpředu i vzadu
rick napsal:
Jen taková technická- psal jsi,že je to na 10 dní,čili návrat 8.10.? Nebo to chcete protáhnout až do konce týdne? Potřebuju něco naplánovat,díky.
oranžová dvanáctka
Teď jsem si psal s Romanem a bylo by dobré kdyby si každý do Dačic připravil co by chtěl cestou a v Albanii vidět a navštívit.Roman ještě nemá nic úplně uzavřené.