Vidím to zítra na potupnou jízdu plechofkou, jelikož mám nejhorší chlapskou
nemoc - rýmečku a kašílek a spaní ve stanu bych asi nedal a jiná možnost se vychrnět v teple, se nenabízí a v plechofce mám bufíka....
R 80 GS, R nineT Urban
Těch míst v "maringotkách" moc volných není - jednu celou "boudu" máme obsazenou tou naší "bandou". Takže na to moc nespoléhejte, že bude místo a raději si vezměte stan. Jinak jestli bude v sobotu slušné počasí na delší projížďku (cca 200-250km), tak pro ty, co tam přijedou na "čumendu" a budou se chtít jet někam svézt (čistě onroad) jsem naplánoval docela pěknou trasu - Třebíčsko, Želetavsko, Slavonicko, pak Rakousko a přes Dešov, Tavíkovice zpět) - sebou raději pár € na "kafe".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jo a nebylo nahodou maringotky o tom kdo driv prijde!!! Ja tam budu po 14: 00 to tam asi nebudte jeste . Ja teda stan tahat nechci jedu jen na jednu noc a tonje vopruz to balit rano v 6
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tonda napsal:
Těch míst v "maringotkách" moc volných není - jednu celou "boudu" máme obsazenou tou naší "bandou". Takže na to moc nespoléhejte, že bude místo a raději si vezměte stan. Jinak jestli bude v sobotu slušné počasí na delší projížďku (cca 200-250km), tak pro ty, co tam přijedou na "čumendu" a budou se chtít jet někam svézt (čistě onroad) jsem naplánoval docela pěknou trasu - Třebíčsko, Želetavsko, Slavonicko, pak Rakousko a přes Dešov, Tavíkovice zpět) - sebou raději pár € na "kafe".
Zdar tak já chci vyrazit okolo 11h z Prahe tak kdyby se chtěl někdo přidat tak se hlašte na můj tel. jo a nehlašte se všichni venku totiž prší ale můžeme třeba někudy podle radaru ten malej mráček objet jako to dělá hicks a nebo si prostě říct nevyměknem jako v té reklamě na fernet a prostě to projet tak zatím
Všechny pozdravuju. Já nepřijedu, už čtyři týdny laboruju se zádama a je to čím dál horší. Momentálně jsem zralý na francouzké hole. Jsem v pořadníku na kapačky, ale tady jde všechno hrozně rychle, tak mám termín až za měsíc. Čus a užijte si to.
Když je hlad,je i husa dobrá.