...to už můžeš spát v kožené kombinéze, na glavě přilbu a místo karimatky mít páteřák....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Honza_BMW_VW napsal:
...já doufám, že budu stíhat. chci jít na obě výstavy
...kdy půjdeš víš?
Já asi sobota odpoledne/večer, dopoledne běží žena půlmaraton a já dělám "ozbrojený" doprovod....
...já mám karbonovou 29" od podzimu a jsem z toho nadšený, tak vybírám něco podobného pro ženu...už jen ať musím vozit jeden rozměr náhraní duše
...já mám karbonovou 29" od podzimu a jsem z toho nadšený, tak vybírám něco podobného pro ženu...už jen ať musím vozit jeden rozměr náhraní duše
žena má od vánoček toto http://cyklo69.cz...raycyangrn, ale ještě to neprojela. Tady je tak nějak hnusně. Kupoval jsem i synovi a na mě opět nezbylo, takže já letos opět na starém modelu ;o))
Jinak syn si 29palců výrazně chválí a je nadšen.
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:Jinak syn si 29palců výrazně chválí a je nadšen.
...to já si chválím také...kombinace velkých a lehkých kol (Mavic Crossmax SL), karbonu a celkově nízké hmotnosti (10kg) je boží...
Honza_BMW_VW napsal:
twl ty ho šperkuješ. budeš ho mít v Pze příští víkend, příp. můžeme se ve středu 8.4.15 někdy v brzkém odpoledni potkat?
...zatím nevím, dost možná, že jej dovezu až další víkend...tenhle straší s uragánem a sněhem a nový řidičák také ještě nemám natisklý...
A dnes jsem objednal venkovní křesílka a stolek, ať se můžeme po návratu z kol slunit před karavanem...
Schválně RC1200 BEZ plynové patrony. A nikoliv RC1205 S plynovou patronou.
Nebude se s ní tak často manipulovat = může být napojená na velkou bombu. Ale přenosná proto, protože bude občas potřeba jí odnést do auta do chaty na zimu stáhnout domů. Přes léto bude defakto permanentně na chatě...
1.) Mám raději kamenný obchod + péče která nám byla na místě poskytnuta je z mé strany hodnocena 1+++++
2.) Strakonice jsou cestou na chatu = kdykoliv cokoliv.. stačí přibrzdit...
Tak uvidíme jak se osvědčí. Zatím to vypadá že chlapci od Dometic vědí co dělají...
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 02.04.2015 09:10
quote]Tak uvidíme jak se osvědčí. Zatím to vypadá že chlapci od Dometic vědí co dělají...
[/quote]
No někdy je s nimi problém a chovají se stejně jak BMW. Ale je to to nejlepší na trhu, jsou si vědomi svého postavení a podle toho taky jednají. Pozor na neodbornou instalaci a záruky!
https://www.zonerama.com/rop1