ČNB už nakoupila eura za 330 miliard. Oslabovat korunu bude ještě rok
Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/cnb-dale-intervenuje-sazby-nechala-beze-zmeny-fao-/ekonomika.aspx?c=A151105_134010_ekonomika_rts http://ekonomika....nomika_rtsStepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
hele zase neblbnete.. my jsme pro-exportni ekonominka.. byl bych s tema vodsudkama vopaternej....
treba Cinani maji pokud vim podstreleny juan dlouhodobe.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
hele zase neblbnete.. my jsme pro-exportni ekonominka.. byl bych s tema vodsudkama vopaternej....
treba Cinani maji pokud vim podstreleny juan dlouhodobe.
Já ti na to s.eru nechci se cítit ve světě po 28 letech jako chudák,chci mít levnější elektro,benzín,prostě vše to co ty kriplové si používají jako důvod zdražovat,protože je drahé euro.
Nebo ti chutná polévka na GG za 135kč,tuplák v Garmischi za 220kč??
Nechceš se také už cítit jako evropan,když nás pořád masírují,že se ekonomice daří hdp roste hranice 2% už byla překročena v prosinci a oni co ještě ho podseknou vždyt ty trubky češi zaplatí cokoliv.
Tak všichni tleskači kriplům Singra,Rusnoka,Hamšíka,platte at se Vám dovolená v Chorvatsku s Oužuskojem za 100kč + pizzou za 300kč líbí
Jo a názor,že mě na dovolené nějaké 2 kč nerozhodí u mě neobstojí ta dovolená je jenom příklad.
hicks - FYI - tie intervencie ČNB su povinné len do nejakého dátumu, vo svete už ludia dávajú hromadne stávky (čítaj - nakupujú české koruny vo veľkých objemoch) na to že tie intervencie ČNB už čoskoro prestanú a aktuálny stred 1€ = cca 27 CZK vystrelí niekam k 1€ = 25,5€ (možno až k 25€)
5.5-6% rýchly čistý zárobok
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
hicks - FYI - tie intervencie ČNB su povinné len do nejakého dátumu, vo svete už ludia dávajú hromadne stávky (čítaj - nakupujú české koruny vo veľkých objemoch) na to že tie intervencie ČNB už čoskoro prestanú a aktuálny stred 1€ = cca 27 CZK vystrelí niekam k 1€ = 25,5€ (možno až k 25€)
Přesně tak Ujo momentálně vůbec ničím nepodložené intervence
Bob napsal:
Já ti na to s.eru nechci se cítit ve světě po 28 letech jako chudák,chci mít levnější elektro,benzín,prostě vše to co ty kriplové si používají jako důvod zdražovat,protože je drahé euro.
drahej schitzel v garmishi vs. levna skodofka v DE, levna nase prace.
Ja bych to fakt zas az tak pausalne neodsuzoval
17 cm
Bob napsal:
drahej schitzel v garmishi vs. levna skodofka v DE, levna nase prace.
Ja bych to fakt zas az tak pausalne neodsuzoval
Mýlíš se mladíkubillig schnitzel + billig jahreswagen schade auto,roční superb 30% unter + 2kč dolů na euru při 20k nákupce šetříš 40k fakt to není jenom o levné dovolené.
Btw Imho kdy přijedeš na Radarku rád tě uvidím,mám ti vzít nějakej cash?kartáček nezapomen pokud budeš spát znáš se z minule.
raptor napsal:
Přesně tak Ujo momentálně vůbec ničím nepodložené intervence
bobe na toto mam trochu iny nazor - tie intervencie su z hladiska ekonomiky podlozene presne koli tomu ze ste exportna krajina
akonahle vystreli CZK hore tak vase vyrobky (vsetky, nielen Skodovky) sa razom stanu drahsimi, takze export pojde dolu
ale chapem tvoj pohlad, nakupujes za EU a predavas za CZK...
ja mat zbytocnych 100.000€ tak si ich spolahlivo vymenim za CZK a tiez pockam... co mam info tak sa to zomelie (intervencie na cas prestanu) este tento rok
live fast, die young be wild, have fun
Mýlíš se mladíkubillig schnitzel + billig jahreswagen schade auto,roční superb 30% unter + 2kč dolů na euru při 20k nákupce šetříš 40k fakt to není jenom o levné dovolené.
Btw Imho kdy přijedeš na Radarku rád tě uvidím,mám ti vzít nějakej cash?kartáček nezapomen pokud budeš spát znáš se z minule.
jenomze tlustochu je i plno takovejch, ktery makaj u pasu a maj vyrazne mensi doppelkinn nez ty a tem to zase nahrava...
Ja nerikam, ze to uplne podporuju... ale takhle kategoricky bych to nevodsuzoval zas
Upravil hicks dne 05.04.2017 16:36
17 cm
tlustochu.. dein tag hat kommt.. nebo jak se to sklonuje
17 cm