Ja taky nevim ze furt drbete do neceho co funguje...ono to novy cerpadlo neni taky zadna vyhra, zrovna ted cakal benzin kamosovi pod rychlospojkou uz na novym typu...takze si pockejte az na treti vlnu akce kulovy blesk
Upravil Bohumil dne 10.09.2015 12:56
Kupredu spatki ni krok...
Tonda napsal:
Nejsou - sklady jsou prázdné i v D. Čeká se dlouho.
Někde udělali "soudruzi z NDR" chybu...
Jen malá poznámka - překroutil se mi (vloni) náhon na tacho a čekal jsem tuším tři měsíce na nový bovden... Asi tak.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Hmm, v ACR ČB jsem se objednal a do měsíce mi volali že mám přijet na unašeč. ˇčerpadlo již měněno. Pan Fux v ACR = krásný přístup. chválím. Ještě se omlouvam, že výměna trvala hodinu a že toho mají teď hodně.
V utery jsem byl v CarTec Ostrava. Unasec je OK, na cerpadle jsme se domluvili, ze ho vymeni u me doma nekdy v zime, kdy je min prace. Stejne ho nemeli skladem. Do 30km dojedou zdarma, moto je 2km daleko... :-)
Ivanhoe napsal:
Tak jsem dneska jel kolem Inveltu a vzpomněl jsem si, že je 5-ti měsíční výročí (10.4.2015) od doby, kdy mi ve Stratosu slíbili, že se ozvou s termínem na výměnu palivového čerpadla, které prý musí objednat. Ani po dvou osobních urgencích jsem žádný termín nedostal. Pouze slib, že se ozvou, až díl přijde. Objednal jsem se tedy do Inveltu s termínem 23.9.
Jak to dopadlo?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Servis jsem zrusil. Cerpadlo nepotrebuji a mam ted nejake casove narocne veci co musim urgentne resit.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
prtkin napsal:
ahoj, kolik se platí za tu svolávačku? nebo je to zdarma?
Úkony obsažené ve svolávacích akcích jsou zdarma. Napiš do autorizovaného servisu, kde ti dle VIN řeknou, co bylo nebo nebylo již uděláno. A taky jestli tě ještě něco čeká. Platíš jen práce, které si domluvíš navíc. Jako výměny oleje, svíčky, brzdovka atd. Ale jistě to tu již někde dříve bude napsané
Upřímnost nadevše
to už mám za sebou, jedu na konci dubna do Car Tecu Brno, ale bankovky jsem s nimi neřešil, jen jsem nechtěl být překvapen, až dorazím do servisu. moc díky
zdenek1 napsal:
Mají na to v BMW nějaký max. termín do kdy by to měli vyměnit,pokud je to vrámci svolávačky (jako po náhlášení v BMW) ? Myslím třeba ten unášeč?!
do konce kalendářního roku
Upravil Milda_Km dne 27.03.2016 22:12