JRM66 napsal:
Parada! Len by to chcelo ešte nejaky dron zaber na iduce autičko v zaujimavej lokalite, to by bolo potom fakt pecka!
Záběry z koptéry tam jsou, ale ve vzduchu bylo tak živo a éra prolétala těsně nad vrcholky stromů i v prostoru hangáru a parkoviště, že jsem se "držel při zemi". Do západu slunce bylo pár hodin, nemohl jsem si vybírat slunce a lokalitu, připravit koptéru ke startu chvíli trvá, takže letecké záběry budou, ale ne teď.
...dokumentární film věnovaný dodávkové komunitě...
Tak to bude kultovní záležitost. Zíral jsem, kolik lidí v USA v dodávkách typu Chevy Van BYDLÍ, myslím normálně žije. Stačí v YT zadat třeba "Living in Van"...
Vjetrnik - znám, skvělé. Je fakt, že hardcore cestování s Land Roverem atd. mne moc neoslovuje. Vloni jsem tak dal Rumunsko, pěkné, ale drsný offroad mne neláká, na druhou stranu je příjemné neomezovat se na asfalt, ale moci se po nezpevněných cestách dostat se do volné přírody. A spolu s obytným komfortem jsou na to tyhle 4x4 bydlíky skvělé a možná se tím směrem časem vydá nejeden cestovatel na GS.
No, ale zatím dávám šotolinu na motorce, s Důrou chceme dávat naopak lokality, které nejsou motorkářsky zajímavé. Dnes jsme ji odvezli na montáž LPG a snad u stejné firmy klapne i nastříkání spodku a dutin. A také posunou postel dozadu, což je výchozí pro položení PVC místo koberce v obýváku/kuchyni a vestavbu nábytku.
Tohle je muj sen,az deti budou starši a nebudou s nami jezdit.Velmi zachovaly držák MB sprinter polointegrál s velkou garáží na kola a letištem nad garáží.Životnost a kvalita těhle aut byla někde jinde,než dnešních nových.Zrovna tak kvalita dnešních vestaveb je dle prodejce a zkušeností ostatních proti tem starým velmi špatná. http://www.ebay.d...SwwbdWMfaITeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tohle je muj sen,az deti budou starši a nebudou s nami jezdit.Velmi zachovaly držák MB sprinter polointegrál s velkou garáží na kola a letištem nad garáží.Životnost a kvalita těhle aut byla někde jinde,než dnešních nových.Zrovna tak kvalita dnešních vestaveb je dle prodejce a zkušeností ostatních proti tem starým velmi špatná. http://www.ebay.d...SwwbdWMfaI
....pěkné....tomu bych rozuměl, něco takového by se mi také líbilo...
to Ivan: to video bylo jako inspiračka hlavně kvůli zařízení interiéru, o kterém jsi před časem psal...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vevis - už je to prodané, nevidím fotky! Ale jinak dobrá volba...
Vjetrnik - však já vím, taky jsem na to koukal jako na inspiraci.
Důra je od včerejška v servisu. Montáž LPG, nástřik spodku a dutin, u výfuku je prasklá spona a posunou zadní lavici skoro o 20 cm dozadu, takže bude víc místa na vestavbu. A když nebude vzadu nikdo sedět a nebude nutná mezera pro nohy mezi sedákem a skříňkami, tlačítko, bzzzzz, odjedu s lavicí dopředu a vzadu si zvětším zavazadlový prostor. Geniální. Navíc dají lavici/postel o něco výš, nad hlavou je místa dost a pod postelí bude větší úložný prostor.
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Vevis - už je to prodané, nevidím fotky! Ale jinak dobrá volba...
Stači nahoře kliknout na ,,Originalangebot aufrufen" sjet dolu a vidiš puvodni inzerat včetně fotek.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...jen u těchto starších modelů je vždy naprosto šílené čalounění....ty vzory a barvy to je děs...
Vevis - díky, už jsem to našel. Přiznám, že nemoderní čalounění a jeho vzory, jak píše Vjetrnik, mne nechávají chladným, naopak, na mne dýchne jiná, volnočasová, trochu retro atmosféra a jsem v jiném světě. Jak říkají majitelé obytných aut, "dovolená nezačíná příjezdem na místo, ale usednutím do auta doma na dvoře". To auto se mi líbí, obrovská garáž vzadu je paráda. Jen zadní převis mi trochu vadí, bude se muset dávat pozor při manévrování, nájezdech na obrubník a jízdě po nerovném povrchu.
PavelDR napsal:
Nepochybuji o tom a určitě tam máte sraz i s Vjetrníkem.
...Vjetrník má na jedné stavbě klempíře a nemůže je tam nechat bez dozoru...navíc v sobotu by měl být na jedné grilovačce, což už asi i tak nestihne a v neděli bude hřích nevyrazit na kolo, když má být krásně...