Ach jo byl jsem rozhodnutý koupit jako každý rok kalendář BMWGS ale téhle nabídce nejde odolat. Komplikujete mi život přátelé
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Pánové díky!
Tondo, ty už jsi nás posunul dostatečně
Aldo, to budou, ale jen k vyzvednuti, nepujdou koupit vyzvednuti samo zadara.
Jarys, urco najdes misto pro oba dva, nechteli bychom to Pajovi kazit.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
koukam na mapu... arabomuslimstanum jste se v zasade vyhli... (y)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahojte!
Hlasíme se z Thajska, je tu vedro jak v prádelně a motorky nám začínají chybět. Momentálně se nachází někde v okolí Busanu v Jižní Koreji a v Chile by měli být až v polovině prosince.
V minulých třech týdnech jsme procestovali Japonsko a podařila se nám super věc, dostali jsme se na exkurzi do továrny Arai
Moc nás těší Váš zájem o kalendář! Pro ty kdo se ještě nerozhodli, přikládám fotky už hotového vzorku.
No a úplně nejvíc jsme nadšení ze zasílání pohlednic. Téměř všechny jsou dětem, tak doufáme, že jim to udělá radost a že budou mít inspiraci co podnikat až vyrostou
vojta přiložený následující obrázek:
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/r270/15085497_10207309905897075_4823311408317689535_n.jpg?oh=93d5c8490476035bbedb8d32884193c5&oe=58894608[/img]
Upravil VojtechPolicky dne 16.11.2016 19:08
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
My jsme radi, ze jsi rad!
Do neděle jsou ještě k dispozici kalendáře! Docela slušně se to rozjelo. Už máte ten svůj?
Neni vubec zac! Nam se ten napad strasne libil, posilat detem pohledy. Budou mit pak prima inspiraci na svoje cesty az trochu dorostou.
[quote]vojta napsal:
Mirka nam tady ted cetla tu zpravu od tebe, neni ocividne radost jako radost, super! [/quoteJá jen čekám kdy přijde malá s nápadem že pojedem taky
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko