Tak happy end se nekona a ja zjistil, ze jedna naba je v haji, kdyz se v ni tocilo zakously lozisko. Puvodni plan prevlozkovani nakonec skoncil koupi jine naby. Uz je po cisteni a zitra pujde vsechno do lakovny. Za petikilo nekup to... vlastne se neni cemu divit kdyz tech aut vyrobili statisice kusu...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Pachatelstvi? Co je tomto spoji divneho? ram je u klempire a ja se vrhnul na boudu. Po sundani palubky jsem se nestacil divit. Teda vlastne cela palubka je takova pomackana. Je husty videt co udelaji dva nepripoutani chlapi s palubkou pri skoku defendera do zakopu. Jsem vsak v klidu, opravit jde preci vsechno!
popojedem...pred nedavnem mi vola klempir s tim, ze mu vypadlo jedno auto a ze prej jestli mu nechci dat udelat defa komplet. Po domaci domluve jsme museli s radosti souhlasit a posunout nas projekt do faze 1,5. Pristich par tydnu se muzete tesit na pridel fotek prace profika...
Zaciname u ramu. Koroze minimalni a jen povrchova. Vnitrek ramu je z velke casti jeste v laku. Cely byl malicko do vrtule, ale co by clovek cekal u temer 25 let stareho auta se kterym se nikdo nemazlil...hezky vecer...
Tak hadejte jak to dopadlo...Samozrejme tak, ze auto je uplne na kasi a dela se vsechno. Na aute bylo par uprav z dob chorvatskych policajtu. Tou nejbrutalnejsi byly mrize na oknech. Takze cely auto rozvrtany na prichyceni techto mrizi, ale kdyby jste videli jak...hromada dilu uz je opravena a po zakladovce bude nasledovat skladani nanecisto. Narosto dokonala je dostupnost dilu z Anglie. Proste date eshop, naklikate veci, zatahnete paypal a za postovny, ktery nestoji ani balik z prahy do brna poslete pul auta.
Fronius svarecka posli jim to foto na centralu, mozna si tu kastli daji pod tu sklenenou podlahu co maji na centrale v Praze jinak good job, sleduji a chvalim
Byl jsem trochu nespokojenej s mezikusy polovin prednich brzdicu. Original je to neskutecne odflaknuty a kdyz pominu, ze u mezikusu nesedi ani diry, tak sytem gumovych propojovacich “hadic” uz nechapu vubec. LR nedoporucuje brzdice rozebirat asi aby tu bidu nikdo nevidel. Propojovaci hadice dela snad jen jedna firma na svete a jeste k tomu v sade s jinymi prumery pistku....no proste bordel...nic, naskenovat tvar spojovaci casti brzdice a predelat mezikusy na gumicky, ktery lze koupit od LR asi za 5kc. Vysledek me uz bavi... hezky vecer!
Michale, že se tak ptám, jakej má význam ty vařené části kastle pořád matlat tou šedivou barvou a potom vařit přes ní? To nějak pomáhá?
Jo a hele, nechce se ti renovovat jednu Omegu ze zlomu století? Po tvé rekonstrukci bych s ní už asi motoristicky dožil No jo, je to blbost, ale já mám prostě k těm krámům po čase citovej vztah a nerad je opouštím. A nemám tvoje umění ani možnosti. Ale zase se to hezky čte a okoukává. Mám rád dobrou práci.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vyznam to ma takovej, ze vsechny dily jdou nejdriv na opiskovani a pak se lehce ospricnou touhle zakladovkou. Mimochodem je to jedna z nejvic drzicich barev co jsem kdy videl. Pak se vsechno opravi s kdyz je to hotovy, tak se to nazakladuje komplet v potrebne vrstve. Rad bych pomohl, ale totalne nemam cas....