pivos napsal:
tak ste tam všici byli (v Prostějově), já taky ale nikoho z vás jsem nepoznal.... tak příště musíme dát nějaké poznávací znamení....třeba mašinu s válcema do strany...
...to mi neříkej, že jsi tam byl taky ...příště si tedy vezmu svůj letní obleček (viz. atavar) - v tom jsem nepřehlédnutelný
...do Prostějova jsem dorazil s Konym těsně před druhou na nejhezčí motorce ze všech ...červené 11-tce
A že jsem byl na srazu dojeté jako první, to ani nevíte chlapi co ? No ale omlouvá vás, že jsem před 2 hod. musel odjet, bo jsem měl rodinné povinnosti.. Tak příště pokecáme, pokud se nahmatáme..
to Bluesbery ...a ku.va! to je škoda že jsme se minuli
...když pominu to, že bych tě podle klobouku určitě poznal , tak bych tě po delším čase rád viděl ...kdy zas někam vyrazíme?
Upravil prezi dne 25.04.2009 08:22
prezi napsal:
...tak mi odpadly všechny pracovní i rodinné povinosti a závazky na neděli a můžu vyrazit
...máte nějaký nápad kam se projet? přidá se někdo?
Někam bych taky vyrazil,ale ještě váhám.Brambora zase zlobí,tak nevím jestli se mám vrtat v motoru,nebo se jet někam kochat. Každopádně bych jel konečně asi na to Slovensko, kde se chystám už kdo ví jak dlouho.Nic moc daleko, jen cca 200km tam a totéž zpět.
...Slovensko by mohlo být prima - jedu!
...navrhuji tedy doladit to ráno ...buď tady, nebo si můžeme zavolat ...budu vzhůru v cca 7:30
Upravil prezi dne 25.04.2009 23:52
Prezi:Tak dneska jsme to nějak nevychytali. Tvůj ranní (na mě moc brzký )příspěvek jsem narazil až kolem 9 hodiny.Zkoušel jsem volat,ale nějak jsem se nemohl dovolat,tak jsem vyrazil směr Slovensko.Motal jsem se kolem Ilavy a Fačkova.Dal jsem si 3x trasu kolem Šancí a mazal domů. Až na ty radary po cestě to bylo OK.
pavelgs napsal:
Prezi:Tak dneska jsme to nějak nevychytali. Tvůj ranní (na mě moc brzký )příspěvek jsem narazil až kolem 9 hodiny.Zkoušel jsem volat,ale nějak jsem se nemohl dovolat,tak jsem vyrazil směr Slovensko.Motal jsem se kolem Ilavy a Fačkova.Dal jsem si 3x trasu kolem Šancí a mazal domů. Až na ty radary po cestě to bylo OK.
to PavelGS ...hola, hola ... kam, či komu jsi volal? já nic zmeškaného neměl ...divné
...já nakonec dopoledne jezdil okolo komína a až po obědě vyrazil s kamarádem "na jih" ...protože si ale koupil přilbu cca o dvě čísla menší tak jsme každou chvíli někde postávali aby se mohl vzpamatovat a nakonec se vydal k domovu dřív
...já se pak v poklidu "na kochačku" vracel přes Slušovice, Držkovou, Troják, Rajnochovice a Valmez domů sám
pavelgs napsal:
to PavelGS ...hola, hola ... kam, či komu jsi volal? já nic zmeškaného neměl ...divné
...já nakonec dopoledne jezdil okolo komína a až po obědě vyrazil s kamarádem "na jih" ...protože si ale koupil přilbu cca o dvě čísla menší tak jsme každou chvíli někde postávali aby se mohl vzpamatovat a nakonec se vydal k domovu dřív
...já se pak v poklidu "na kochačku" vracel přes Slušovice, Držkovou, Troják, Rajnochovice a Valmez domů sám
Pokud máš číslo v profilu platné tak na něj,ale bylo tam obsazeno.
...v pátek ráno vyrážím na jih ...někde okolo Telče by měl proběhnout ATAV (Africa twin adventure víkend) ...pár kamarádů tam jelo, tak bych to tam chtěl okouknout
Upravil prezi dne 01.05.2009 06:39
Tak já to teda bonznu.Je to do Rakouska,kósek za hranice na sraz WV.
http://www.mapy.cz/#x=136342122@y=130820575@z=9@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Eggenburg@sss=1@ssp=138409984_127787008_141043712_130009088
BMW R 1100GS vzor kačer
GROG napsal:
Tak já to teda bonznu.Je to do Rakouska,kósek za hranice na sraz WV.
http://www.mapy.cz/#x=136342122@y=130820575@z=9@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Eggenburg@sss=1@ssp=138409984_127787008_141043712_130009088
tak tam bych jel, ale uz mam domluveny neco ineho.bude to aji zitra nebo jen dnes