blaser napsal:
Taky rad prijedu,neni tu nejaky moravak ke kteremu bych se mohl pripojit? Nechci jet sam to je nuda.
Povezu ve čtvrtek motorku na vozíku spolu s rodinkou na chatu do Petříkova v Jeseníkách,v pátek kolem poledne bych vyrazil přes Polsko (je to coby kamenem dohodil) do Machova. Jestli chceš, můžu na tebe v Petř. počkat a můžem pak pokračovat přes PL spolu...
Pres polaky se me moc nechce,ti jejich policajti sou pekne svine na nas a ja nemam hom.ladak a gumy atd. znas to. Nechce se me zbytecne platit kdyz na akci teprve pojedu.
jencekgs-v patek je svatek od toho to je aby se NEMAKALO!!!! Ale jo budu rad kdyz se nejak domluvime a vemes me. Budem se kochat dva.
bystricke-v sobotu je to trosku pozde ale kdyby nahodou jencek vypad tak se rad prifarim.
Já dorazím jen na sobotu , pojedu z HK okolo 8.00 ráno , kdyby někdo jel přes Hradec Králové , do Machova cestu znám perfektně na Kopci mám už 25 let ségru .
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
To Blaser: Ty cole ty jsi mi udělal radost s tím svátkem. Vůbec jsem to nezaregistroval. Tak to mění situaci a můžeme vyjet dřív. V kolik by si měl představu??
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
To Blaser: Ty cole ty jsi mi udělal radost s tím svátkem. Vůbec jsem to nezaregistroval. Tak to mění situaci a můžeme vyjet dřív. V kolik by si měl představu??
To je jedno docela,nekdy dopoledne at mame pohodicku.
Emilio napsal:
A jelikož se všichni chceme polepšit,tak jsem se domluvil s Vevisem,že se bude točit jen nealko pivo a k jídlu bude upravená soja na sto způsobu,musím přeci pro sebe něco udělat a hlavně kdo vás má pak ráno tahat ze spacáku a koukat se na ty xichty
Bude se vám to moc líbit!
Bych to zase s tím polepšováním nepřeháněl ať to není jako domov důchodců na vejletě za nákupem...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Emilio napsal:
A jelikož se všichni chceme polepšit,tak jsem se domluvil s Vevisem,že se bude točit jen nealko pivo a k jídlu bude upravená soja na sto způsobu,musím přeci pro sebe něco udělat a hlavně kdo vás má pak ráno tahat ze spacáku a koukat se na ty xichty
Bude se vám to moc líbit!
souhlasím, pod podmínkou, že vyfasujem do spacáku zajíčky vod Playboje...
Upravil bluesbery dne 21.04.2009 22:31
souhlasím, pod podmínkou, že vyfasujem do spacáku zajíčky vod Playboje...
Obávám se že to bych u svojí "skoroženy" neprosadil... myslím že by zajíčka ze spacáku vykmitla tak že by z toho měl zlomený u druhý ouško :-D :-D
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
najít na fotomapje hospodu a kliknout na ni umí snad i vevis,sem se díval na ten machov,ten je tak dlouhej,že se táhne až na předměstí waršawy
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Hele ja nikdy nemel navigaci ani v ruce.Fotomapu machova taky nemam a o zadne nevim.A kdyz jsem si nasel mapu Machova na googlu,tak jsem to prep na satelitni,priblizil si hospodu a muzu na ni cvakat jak chci,a zadny souradnice mi nevyskocej. Je to hardcore sraz tak neser se souradnicema. Ale neboj,kdyz pojedes dle meho navodu (ty vesnice si do ty navigace nahazej,at nezabloudis),tak je to prvni barak u cesty,za ceduli Machov na prave strana.A jeste je to na jedine krizovatce a budes na vedlejsi,tak na hlavni nenajizdej,zaparkuj a bez v klidu do hospody.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis,jdi na seznam,klikni na MAPY,zadej machov,zvětši to na max,přepni to fotomapy,najdi tu hospodu,na pravé straně klikni na tlačítko GPS,zajeď šipkou na hospodu a kliknina levé stzraně budeš mít napsané souřadnice,to je celé
hlavu si stím nelam,já to najdu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
vevis napsal:
Hele ja nikdy nemel navigaci ani v ruce.Fotomapu machova taky nemam a o zadne nevim.A kdyz jsem si nasel mapu Machova na googlu,tak jsem to prep na satelitni,priblizil si hospodu a muzu na ni cvakat jak chci,a zadny souradnice mi nevyskocej. Je to hardcore sraz tak neser se souradnicema. Ale neboj,kdyz pojedes dle meho navodu (ty vesnice si do ty navigace nahazej,at nezabloudis),tak je to prvni barak u cesty,za ceduli Machov na prave strana.A jeste je to na jedine krizovatce a budes na vedlejsi,tak na hlavni nenajizdej,zaparkuj a bez v klidu do hospody.
Je to tady? http://www.mapy.c..._155142017
Hostinec U Božky
Restaurace a pohostinství
Machov-Nízká Srbská 2
549 63
Telefon: +420 491 547 382
Více informací
Popis:
Nabídka jídel teplé a studené kuchyně, prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[139.98Kb]
Upravil BIGR dne 22.04.2009 23:04
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Moc neděkuj. Já se ptal... Vevis to musí potvrdit. Jinak jedeš do jiný hospody.
A ještě z "větší dálky":[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[168.9Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jo Bigr,to je ono.Tak jsem tam okopcil ty souradnice.
Loc: 50°29'52.529"N, 16°14'51.326"E
Jinak ten tel.atd.to uz asi neplati
Upravil vevis dne 23.04.2009 14:01
Tak uz ani ne 14 dni.Takze znovu mala prosba.Komentare pribejvaj,ale stale dost lidi,kteri se prihlasili v diskusi to nepotvrdilo v komentarich.Tak jak budete mit trochu jistoty,ze prijedete,tak tam ten komentar napiste.Prece jenom to clovek v komentarich spocita lip,nez prochazenim 10stranek diskuze.